- 3 Temmuz 2012
- 138.710
- 87.361
- 5.338
Yollar ayrilmali diyorsunEvet şampiyon olduk ama işimize bakmalıyız. Bu futbolla bir yere varamayız iyi bir kadro planlaması ve oyun tarzı şart.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yollar ayrilmali diyorsunEvet şampiyon olduk ama işimize bakmalıyız. Bu futbolla bir yere varamayız iyi bir kadro planlaması ve oyun tarzı şart.
Yollar ayrilmali diyorsun
Iki forvet, iki kanat, bir gerçek on libero, bir 8 numara bir 10 numara fegh de olabilir. Sol bek.... Baya is varHocanın scout ekibiyle toplanıp 3 iyi orta saha bulup aldırması lazım. Eldekileri de göndermeliyiz.
Hodjamın boynunda çıkan şey ne? Aman Tanrım!![]()
koca toschaklı hocam çok hırslı
testis olabilir rdaşHodjamın boynunda çıkan şey ne? Aman Tanrım!
Her ne kadar teknik ve taktik bilgisini yetersiz bulsam ve eleştirsem de
geçen sene ve bu seneki şampiyonlukta işin psikolojik kısmını TERIM'den daha iyi kimse yönetemezdi.
Mental açıdan ülkenin en iyi hocası kendisine bize kattıkları ve şampiyonluk için teşekkür ediyorum.
Lütfen yanına sağlam bir yardımcı al ve transfer işine duygusal yaklaşma.

Yav hauhauhahahha fikri dansöz vicdanı dansöz bir yorum deseydin daha uygun olurdu.İşte fikri hür, vicdanı hür bir yorum.
Terim dışında hiç kimse bu süreçten sağlam çıkamazdı. Bu yüzden yüksek sesle, sonuna kadar, ölene kadar, bırakana kadar Terim diyoruz. Öyle diyoruz çünkü bu ülkede futbolun düzeleceği yok. Hani öyle g.te öyle don diye bir söz vardır ya. Durum da bu; böyle lige böyle Terim!
Yav hauhauhahahha fikri dansöz vicdanı dansöz bir yorum deseydin daha uygun olurdu.
Ben orada dansözlükten, döneklikten ve sözünün dahi arkasında duramayan bir adam(?) ın klavye başında yazdığı harfler görüyorum.
Erdemli birinin dansözlerle işi olur mu Mahir Bey? (gerçek dansözleri ayrı tutalım)Kabul etmek, kabul edeni kabullenmek erdemli bir davranıştır. Hocanın hakkını er ya da geç veren herkesi kucaklamalıyız. Gün birlik günü!
Liderle puan farkı aslında (6) 3’e indi bugün, şampiyon olmamız için onlarla olan maçı kesin kazanmamız gerekiyor... son 8 maç, bunlardan 1i şikebahçe deplasmanı ve içerde başak ile kargalar var. En kritik viraja girdik. Umarım hocam şu 3 haftalık dönemi ilaç gibi kullanıp takımı toparlar. Bu saatten sonra son vites destek.
Ayrıca şunu belirtmek istiyorum, Fatih hoca ne zaman bu kulüpte bulunsa şampiyonluk hesapları yapıyoruz. Bu yarışta sürekli olmak bile önemli.