Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c0ba1bf495ffd05ca3e2f7ac04744fff.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Acaba diyorum, bi 4 sene daha peş peşe şampiyon olsak, tekrar bir İtalya macerası yapar mı? Geçenlerde demişti belki bir gün tekrar gelirim İtalya'ya diye. Ama bu sefer üzüleceğimi sanmıyorum. 2000'de gittiğinde çok üzülmüştüm ne yalan şöyleyim. Futboldan soğumuştum diyebilirim.

Bu Orhan Ak da ne kadar büyük bir onun bunun cocuguymus.

Yillarca bizde oynamis adamin haline bak. Itoglu it.

Acaba diyorum, bi 4 sene daha peş peşe şampiyon olsak, tekrar bir İtalya macerası yapar mı? Geçenlerde demişti belki bir gün tekrar gelirim İtalya'ya diye. Ama bu sefer üzüleceğimi sanmıyorum. 2000'de gittiğinde çok üzülmüştüm ne yalan şöyleyim. Futboldan soğumuştum diyebilirim.

Hoca her ayrıldığında üzülmüş biri olarak yıkılırım gene inşallah öyle bir şey olmaz.

orhan benzer hareketleri daha evvelde yaptı bizimkilerede hangi maçtı olay neydi bi türlü hatırlayamıyorum. vardı o herifin bi kaç olayı daha bizle

PFDK kararları neden açıklanmadı hocamız ceza alcaksa yarinki maçtan önce açıklansada en azından önemsiz maçta çekmiş olur birini

İçimden böyle bir şey yapmak geçti :(

Tahta bir adım kaldı be hocam..

Maalesef büyük bir adım;
46775

Tedbirli sevk edilmis. Bu aksam takimin basinda olmayacak ve bir mac ceza cekmis olacak.

46802

Hoca cidden amaç neydi çözemedim

Bari asları sürseydin gerçi onlarında maç başı ücretleri puanlamaları felan var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt