Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hic bir elestiriyi izin vermeyen hardcore hocacilar bizim simdiki ve son 1,5 senedeki performanslarimizdan 100% memnunmu? Mesela PL/SL maci falan baktiktan sonra bizim maclara bakarken ne düsünüyorlar acaba.

Mesela Selcuk ve Ahmet gibi adamlari daha niye oynatiyor anlamadim. Onlardan katki beklenmez. Gencleri dene gitsin. Zaten ona kalirsa ve stoper gelirse Ahmeti postalayacak. Daha niye oynuyor o zaman?

Hocayı eleştirenler Mayıs ayı gelince deliler gibi şampiyonlukları ve başarılarını konuşmaya devam edeceklerdir. Herkes eleştirebilir ama hazırlık maçı üstünden de hocaya vurmak kadar saçma bir düşünce olamaz adı üstünde resmi maç değil hazırlık sürecinde eksikleri ve nelerle ilgili yanlışlar yapıldığını görmek için yapılıyor

Ayrıca Bartali'yle beraber çok ağır bir kamp dönemi geçirdik ki böylesi kamp dönemlerinden sonra herkes bilir ki maç oynadıkça daha da kuvvetli hale gelirsin mesela sene sonunda diri kalacak bir takım olacak o yüzden şimdiden yangın yeri olmaya gerek yok fiziksel olarak iyi seviyeye geldiğimizde zaten tempomuza ülke de yetişebilecek bir takım yok ki bu kondisyonla duman ederiz.

Kısacası boşuna yangın yeri oluyor cok yakında da bayram yeri olacağını düşünüyorum :D

Bu arada Fatih Terim hocamız eleştirilmez bir insan değildir. Yanlışına yanlış demeye devam edeceğiz. Feghouli konusunda bir sezon boyunca yanlış yaptığını tekrar tekrar belirttik. Sonunda doğruyu gördü ve adam bizi şampiyon yaptı. Yanlışa yanlış demeye devam edeceğiz.

Hocayı eleştirenler Mayıs ayı gelince deliler gibi şampiyonlukları ve başarılarını konuşmaya devam edeceklerdir. Herkes eleştirebilir ama hazırlık maçı üstünden de hocaya vurmak kadar saçma bir düşünce olamaz adı üstünde resmi maç değil hazırlık sürecinde eksikleri ve nelerle ilgili yanlışlar yapıldığını görmek için yapılıyor

Şu an oynanan futbol adı üstünde hazırlık karşılaşmaları zaten Bartali'yle beraber çok ağır bir kamp dönemi geçirdik ki böylesi kamp dönemlerinden sonra herkes bilir ki maç oynadıkça daha da kuvvetli hale gelirsin mesela sene sonunda diri kalacak bir takım olacak o yüzden şimdiden yangın yeri olmaya gerek yok fiziksel olarak iyi seviyeye geldiğimizde zaten tempomuza ülke de yetişebilecek bir takım yok ki bu kondisyonla duman ederiz.

Kısacası boşuna yangın yeri oluyor cok yakında da bayram yeri olacağını düşünüyorum :D
Ben ilk CL maçını bekliyorum

Bu arada Fatih Terim hocamız eleştirilmez bir insan değildir. Yanlışına yanlış demeye devam edeceğiz. Feghouli konusunda bir sezon boyunca yanlış yaptığını tekrar tekrar belirttik. Sonunda doğruyu gördü ve adam bizi şampiyon yaptı. Yanlışa yanlış demeye devam edeceğiz.
O konuda bence Fatih hoca ne kadar hatalıysa bir o kadar da haklıydı Feghouli'nin yeniden futbola aç hale getirerek kendine getirdi yoksa Feghouli ondan önce ki sene de oynuyordu ama sahiplenme duygusu tavan yaptı kısacası iki tarafta hatalarını düzeltti ve bambaşka bir seviye ortaya cıktı :D

Şu an oynanan futbol adı üstünde hazırlık karşılaşmaları zaten Bartali'yle beraber çok ağır bir kamp dönemi geçirdik ki böylesi kamp dönemlerinden sonra herkes bilir ki maç oynadıkça daha da kuvvetli hale gelirsin mesela sene sonunda diri kalacak bir takım olacak o yüzden şimdiden yangın yeri olmaya gerek yok fiziksel olarak iyi seviyeye geldiğimizde zaten tempomuza ülke de yetişebilecek bir takım yok ki bu kondisyonla duman ederiz.

yok yani...Fatih terim hocada basarisiz olabilir ki oldu bir kere yani gecmiste.
Ama Saat kac
yahu hemen asip kesmeler baslamis. Oyunu elesirilsin, oyunculari bilmem ne ki hepeimiz yapiyoruz zaten ama hemen asalim keselim.....okadarda degil yani. Fatih terimin kredisi sonsuz degil ama epey epey fazla yani ki bunu sonuna kadar hak etmis birisi.

Son düzenleme:
En komiği ne biliyor musunuz ? Bazıları profillerini Galatasaraya çevirmişler ama profillerine baktığınızda fenerli oldukları çok açık :crushed:

türkiye enteresan ülke

kendi takımlarının kötü gidişini diğer takımın hocasının istifasıyla durduracağını düşünenler

Ben ilk CL maçını bekliyorum
CL maçına kadar kondisyon oturmuş olur en önemlisi ilk 3 hafta sonrasında güç olarak tam kapasiteye çıkmaya başlarız ama mesele CL maçlarından çok lig maçları olmalı arkamızda Fener, Beşiktaş, Trabzon ve Başakşehir olacak 2 senedir şampiyon olarak rakiplere oranla ekonomik olarak her sene 500 m TL ye yakın ciddi bir fark oluştu bu fark 2-3 sene daha devam ettirirsek borçlar bitmiş duruma gelebilir üstüne de kadro kalitesi olarak FFP çıktığımız an doğru planlamalarla tamamen ligde tek kalma ihtimalimiz oluşacak

Şu an CL'de en basiti Real ve Juventus gelse adamlar transfer sezonları 300-400 m euro harcarken biz daha 10 m euro harcamıyoruz bu fark geçmişte bu kadar çok değildi ama günümüzde çıta ne yazık ki daha çok açıldı bence bir noktaya gelmek istiyorsak hedefleri daha gerçekçi koymalıyız yani Şampiyonlar ligi olmazsa olmazım değil ama ligi almak mecburiyetindeyiz ligi aldığımız sürece de daha sürdürülebilir ve geleceğe dönük planlar yapabiliriz

Hoca lig dinamiklerini gerçekten iyi biliyor ama avrupada başarı şansımız hiç yok bence. Gruptan çıkmak mesela büyük başarı benim gözümde ama pek ihtimal veremiyorum çünkü yeni dönem hocaları gerçekten Terim jenerasyonunu eziyor kabul edelim, istediğiniz kadar alıntılayıp dalga geçip xd de yazsanız durum bu şekilde. Geçen sene Schalke Benfica maçlarında bariz taktiksel üstünlükler görünüyordu. Avrupa ile aramızdaki makasın açık olduğunun farkındayım bu arada ama böyle de olmamalı.

Hoca lig dinamiklerini gerçekten iyi biliyor ama avrupada başarı şansımız hiç yok bence. Gruptan çıkmak mesela büyük başarı benim gözümde ama pek ihtimal veremiyorum çünkü yeni dönem hocaları gerçekten Terim jenerasyonunu eziyor kabul edelim, istediğiniz kadar alıntılayıp dalga geçip xd de yazsanız durum bu şekilde. Geçen sene Schalke Benfica maçlarında bariz taktiksel üstünlükler görünüyordu. Avrupa ile aramızdaki makasın açık olduğunun farkındayım bu arada ama böyle de olmamalı.

ben de tamamen aynısnı söylüyorum

avrupa ile aramızda açılan fark sadece bütçeler ve oyuncu kalitesi değil

hoca kalitesi de

hoca 20 yıl önce milanın fionun istediği adamdı

bugün lecce istemez

ama bizim ligimizin bir numarası

fark açılıyor derken buraya da bakmak lazım

Hep bir bahanesi var

Taraftarin kalmadi ama!!!!

Takimin uyusuk hali gram umurunda degil

Ona kalsa arenada taraftar ugultu bile yapmasindi hatirlarsaniz

Elinden gelse arenada bile uyusuk futbol izletecek

Kendi gel hoca kendine gel

Herkesden cok en cok sen formsuzsun
Hemde cooooooook

Eskiden uyusuk adami birak takima yanina yaklastirmazdin

Masalkah artik umurunda bile degil

Oynadığımız futbolu biraz daha incelediğimde Euro 2016’daki o rezalet, durgun futbola daha da benziyoruz. Fatih Terim’i imparator yapan oyun baskılı ve hücuma yönelik hızlı oyundu. Daha çok 2. Topları presle kapmaya yönelikti. 12/13 sezonundan sonra bunu tamamen rafa kaldırdı hoca.

Euro 2016 ve şu anki teknik heyet arasındaki ortak noktaysa Levent Şahin. Kendisi ne zaman Fatih hocanın milli takım ekibine katıldı. O andan itibaren hocanın oynattığı güzel oyun sayısı 5’i geçmez. Kendi sahamızda oynadığımız maçları kesinlikle buna dahil etmiyorum ki kendi sahamızdaki en iyi oyunları da Tudor döneminde oynadık.

Hele bir takım otursun etsin deniliyor, daha bu takıma 6 numara, 9 numara gelecek deniyor fakat sıkıntımız o değil bizim. Biz de biliyoruz rakip takımların tek derdi Fatih hocayla bizim yolumuzu ayırmak fakat görünen köy de kılavuz istemiyor. Taraftarımızın bi an evvel transfer sarhoşluğundan çıkıp bu kötü oyunu gündem haline getirmesi lazım.

Fatih hocayı herkesin bu kulübün bir yerlerinde görmek istediğine eminim. Ki ben de aynı şeyi istiyorum, kendisine sevgimiz sonsuz. Fakat bu takımın artık bir an önce iyi oyun oynayabilmesi için, ya bütün yardımcılarını değiştirip, kendisine yeni çağa uygun, amigoluk ve kralcılık dışında da iş yapabilen bir ekip kurması lazım, ya da kendisi bir üst mevkiye geçip Gs Futbol Direktörü gibi bir konuma gelmesi lazım. Ama mutlaka burda olması gerek hocamızın, çünkü aramızdaki kimya çok ayrı bir şey.

Bu takim gene şampiyon olabilir ama 1.5 senedir leş gibi oynadigimiz gerceginiz degistirmiyor. Kupa onemli tabi ama ben guzel futbol da izlemek istiyorum...

Yav bilmeden etmeden hala avrupada başarı cl falan deniyor. Beyler aradaki büyük ekonomi farkını görmüyor müsünüz? Avrupada eslesicegimiz rakipler sıradan oyunculara 15 milyon bonservisi 1 kaleme veriyor. Bu ekonomik fark varken kimse avrupada başarıli olamaz kolay kolay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt