Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
sezonu erken açtiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sistem iyi olsa ülkemizde bende aynı düşünüyorum. Ama o kadar çok karaktersiz var ki onlarla mücadele edebilecek kimse yok. Ha terim yarın öbür gün başkanlığa geçer ise sağlam bir yabancıyla o zaman yaparız işte bahsedilen şeyiAvrupa'da başarı hedefliyorsak sene sonu hocayı başkanlık makamına yönlendirmeliyiz. Türkiye'de rakipsiz olduğu her türlü planı Avrupa'da taca çıkıyor artık. Sarri'nin ardından Napoli'de Ancelotti'nin taktisyenliğinin eleştirildiği dönemde Fatih Terim'le Avrupa'da başarı hayalden başka bir şey değil. 2 yıldır takımın başında olup ayağı top yapan bu kadar oyuncu sahipken hala yarı sahadan çıkılan 10 topun 8'ini rakibe vermek kabul edilebilir iş değil. Fiorentina'nın yedeklerine karşı 45 dakikayı tek isabetli şutla geçmeyi saymıyorum bile. Fatih Terim'den iyi Türk hoca olmadığı ve büyük ihtimal hiç olmayacağı için Galatasaray için iyi bir yabancı antrenörün zamanı geldiğini düşünüyorum. Acı ama gerçek.
Sistem iyi olsa ülkemizde bende aynı düşünüyorum. Ama o kadar çok karaktersiz var ki onlarla mücadele edebilecek kimse yok. Ha terim yarın öbür gün başkanlığa geçer ise sağlam bir yabancıyla o zaman yaparız işte bahsedilen şeyi
Diğer türlü lige ambargo koymak için mecburuz terime. Nası oluyo bilmiyorum ama geçen sene top oynamadan şampiyon olabildik. İlginç takımız.
Bu arada maçı izlemiyorum. Hazırlık maçlarının da bişeyi göstermediği gerçeğini de pas geçmeyelim diyorum. Oyuncuların kafası hala lige hazır değil. İşin girgirindalar. Muhtemel 3 5 hafta da böyle devam edecek bu durum.
Sistem iyi olsa ülkemizde bende aynı düşünüyorum. Ama o kadar çok karaktersiz var ki onlarla mücadele edebilecek kimse yok. Ha terim yarın öbür gün başkanlığa geçer ise sağlam bir yabancıyla o zaman yaparız işte bahsedilen şeyi
Diğer türlü lige ambargo koymak için mecburuz terime. Nası oluyo bilmiyorum ama geçen sene top oynamadan şampiyon olabildik. İlginç takımız.
Bu arada maçı izlemiyorum. Hazırlık maçlarının da bişeyi göstermediği gerçeğini de pas geçmeyelim diyorum. Oyuncuların kafası hala lige hazır değil. İşin girgirindalar. Muhtemel 3 5 hafta da böyle devam edecek bu durum.
İstifa da bir hizmettir kıvamına gelir bazı arkadaşlar yakında![]()
Sabredin biraz. Henüz 2 senedir takımın başında. Kısmetse 20 sene içinde işleyen bir sistem oturtacak.
Hocam kim biat et diyor Allah aşkına yav. Kendi kendinize yazıp yükselmişsiniz, forumu ne kadar zamandır aktif takip ediyorsunuz bilmiyorum ama FT iki olumsuz sonuç alınca adamı linç eden bir güruh var, hedef onlardı. Ayrıca ''herkes'' dediğiniz adam Fatih Terim, herkes değil yani kendisi. Eleştirmeye varım ki ben de hocayı gayet eleştiren birisiyim, geçen sene hocayı bazı konularda eleştirdim diye salak saçma kuş vs diyen bile oldu eleştirmek ayrı şey şuursuzca saldırmak başka şey.Akhisar gibi bütçesi, cürmü 10'da 1'imiz olan takımlara karşı ite kaka maçlar oynarsak, Avrupa'da seviyesi farketmeksizin her takıma karşı rezilleri oynarsak devre arası o raddeye gelirim ben. 2 yıldır Avrupa'nın en kötü ligin fahiş puanlarla kazanmamız Fatih Terim'i kariyerinin zirvesinde yapmıyor. Bugün Fatih Terim'in var olmasının nedeni 4 yıl üst üste Türk ligini kazanmasından ziyade Avrupa'da Galatasaray'ın Derwall'le tanınmaya başlayan ismini ezber haline getirmesidir. Yoksa taraftar herkesin arkasında Terim kadar dursa Hamzaoğlu'yla da kazanıyorduk biz Türkiye ligini. Ha derseniz Fatih Terim ilk geldiğinde Avrupa kupasını 2. senesinde mi aldı, hayır ama şu anki Avrupa futbolunda bu kadar primitif takımın 10 sene aynı kadroyu korusa da başarılı olma şansı yok. Eleştiri, tenkit isim farketmeden olmalı, herkese biat edecek olsak Fenerbahçeli olurduk.