Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da başarı hedefliyorsak sene sonu hocayı başkanlık makamına yönlendirmeliyiz. Türkiye'de rakipsiz olduğu her türlü planı Avrupa'da taca çıkıyor artık. Sarri'nin ardından Napoli'de Ancelotti'nin taktisyenliğinin eleştirildiği dönemde Fatih Terim'le Avrupa'da başarı hayalden başka bir şey değil. 2 yıldır takımın başında olup ayağı top yapan bu kadar oyuncu sahipken hala yarı sahadan çıkılan 10 topun 8'ini rakibe vermek kabul edilebilir iş değil. Fiorentina'nın yedeklerine karşı 45 dakikayı tek isabetli şutla geçmeyi saymıyorum bile. Fatih Terim'den iyi Türk hoca olmadığı ve büyük ihtimal hiç olmayacağı için Galatasaray için iyi bir yabancı antrenörün zamanı geldiğini düşünüyorum. Acı ama gerçek.
Sistem iyi olsa ülkemizde bende aynı düşünüyorum. Ama o kadar çok karaktersiz var ki onlarla mücadele edebilecek kimse yok. Ha terim yarın öbür gün başkanlığa geçer ise sağlam bir yabancıyla o zaman yaparız işte bahsedilen şeyi

Diğer türlü lige ambargo koymak için mecburuz terime. Nası oluyo bilmiyorum ama geçen sene top oynamadan şampiyon olabildik. İlginç takımız.

Bu arada maçı izlemiyorum. Hazırlık maçlarının da bişeyi göstermediği gerçeğini de pas geçmeyelim diyorum. Oyuncuların kafası hala lige hazır değil. İşin girgirindalar. Muhtemel 3 5 hafta da böyle devam edecek bu durum.

Bu adam takımın başına geçip takımı azıcık toparlayınca bazıları öncesinde çektiklerini unutup hemen bu adama sallamaya başlıyorlar, sonra gitsin geyikleri dönüyor. Ondan sonra takım akhisar seviyesine dönüyor, tekrar “fatih hoca gel” diye ağlıyorlar

Dünyanın da ötesinde hayallerin varsa takımı en azından standart seviyede oynatman gerekebilir hocam zar zor ligi kazanıp kazanmama yarışı sana yetiyorsa bilemem tabi..

Sistem iyi olsa ülkemizde bende aynı düşünüyorum. Ama o kadar çok karaktersiz var ki onlarla mücadele edebilecek kimse yok. Ha terim yarın öbür gün başkanlığa geçer ise sağlam bir yabancıyla o zaman yaparız işte bahsedilen şeyi

Diğer türlü lige ambargo koymak için mecburuz terime. Nası oluyo bilmiyorum ama geçen sene top oynamadan şampiyon olabildik. İlginç takımız.

Bu arada maçı izlemiyorum. Hazırlık maçlarının da bişeyi göstermediği gerçeğini de pas geçmeyelim diyorum. Oyuncuların kafası hala lige hazır değil. İşin girgirindalar. Muhtemel 3 5 hafta da böyle devam edecek bu durum.

hocanın ölüsü ligde 10 yarışa girse 8ini kazanır

ülke içinde rakipsiz

ama kabul etmek gerek ki hoca 2002 sonrası hiç bir dönemde yaklayamadı dünyadaki oyunu

çok denk gelen başarılarla gidiyoruz avrupa özelinde

bu ayıp birşey değil taibki bana göre mourinho da van gaal de yakalayamadı bir zamandan sonra

Abi 2 senedir tarihin en düşük puanlarıyla şampiyon oluyoruz zaten. Deplasmanda eze eze kazandığımız maç hatırlamıyorum, 7 mağlubiyetle tarihin tek şampiyon olan takımıyız. Fatih Terim hele böyle pasif yönetimle saha dışı kattıklarına katılıyorum ama başımızda tüm Avrupa takımlarının rüsva ettiği bu ligin takımlarını çözecek bir taktisyen olsa hiç yoktan son 2 sezonda elimizi kolumuzu sallaya sallaya 75 görüp yine şampiyon olurduk. Aynı zamanda bugüne kadar hiç yoktan ezber sayılabilecek bir oyun tarzımız olurdu. 2 senedir gram top oynamadan şampiyon oluyoruz ki Fatih Terim'in bu 2 şampiyonluğu almasındaki kadar bir türlü doğru düzgün top oynatamaması da işin diğer boyutu.

Eleştirim hazırlık maçlarıyla ilgili değil, çünkü ortada bir oyun yok. Hazırlık maçında bir sistemi sezon ortasındaki kadar keskin oynayamamakla hiçbir sistem sahibi olamamak aynı şey değil. Fatih Terim 2 yıldır takımda hala ayağa çıkamıyoruz, hala sahaya düzgün yayılamıyoruz, hala hocanın imzası haline gelen ilerde basma işini yapamıyoruz. Elimizde geçen yıldan Almanya'nın düşme hattındaki takıma karşı 2 rezil maç, Benfica'nın B takımına kaybedilen Uefa turu ve bu hazırlık maçlarında seviye farketmeksizin belli oyun planına sahip her takım karşısında her şeyden önce oyun aklı olarak ezilme durumu var. Bu maçları kazansak da iş değişmeyecek benim için. Sadece oyuncu kalitesine göre top oynayan bir takımdan büyük takım olmaz, bu kadar sistemsiz takımların da artık Şampiyonlar Ligi seviyesinde yeri yok.

Hazirlik maclari benim icin pek bir ölcü degil acikcasi. Lig falan baslasin zaten anlariz takimin gidisatinin ne yönde olacagini.

Simdiye kadar gördüklerimiz kesinlikle hic bir sekilde tatmin edici degil.

İstifa da bir hizmettir kıvamına gelir bazı arkadaşlar yakında :D

Akhisar gibi bütçesi, cürmü 10'da 1'imiz olan takımlara karşı ite kaka maçlar oynarsak, Avrupa'da seviyesi farketmeksizin her takıma karşı rezilleri oynarsak devre arası o raddeye gelirim ben. 2 yıldır Avrupa'nın en kötü ligin fahiş puanlarla kazanmamız Fatih Terim'i kariyerinin zirvesinde yapmıyor. Bugün Fatih Terim'in var olmasının nedeni 4 yıl üst üste Türk ligini kazanmasından ziyade Avrupa'da Galatasaray'ın Derwall'le tanınmaya başlayan ismini ezber haline getirmesidir. Yoksa taraftar herkesin arkasında Terim kadar dursa Hamzaoğlu'yla da kazanıyorduk biz Türkiye ligini. Ha derseniz Fatih Terim ilk geldiğinde Avrupa kupasını 2. senesinde mi aldı, hayır ama şu anki Avrupa futbolunda bu kadar primitif takımın 10 sene aynı kadroyu korusa da başarılı olma şansı yok. Eleştiri, tenkit isim farketmeden olmalı, herkese biat edecek olsak Fenerbahçeli olurduk.

Usanmadan sıkılmadan her maç sonunda Fatih hocaya bu soruyu sormak lazım

Hocam biz ne zaman adam akıllı top oynayacağız yahu

Yeni Transferler ve geç gelenler mevcut.

Biraz zaman verinde takım bir kaç birlikte oynamaya başlasın bir ekip olarak.

Bilgisayar oyunu değil bu

Akhisar gibi bütçesi, cürmü 10'da 1'imiz olan takımlara karşı ite kaka maçlar oynarsak, Avrupa'da seviyesi farketmeksizin her takıma karşı rezilleri oynarsak devre arası o raddeye gelirim ben. 2 yıldır Avrupa'nın en kötü ligin fahiş puanlarla kazanmamız Fatih Terim'i kariyerinin zirvesinde yapmıyor. Bugün Fatih Terim'in var olmasının nedeni 4 yıl üst üste Türk ligini kazanmasından ziyade Avrupa'da Galatasaray'ın Derwall'le tanınmaya başlayan ismini ezber haline getirmesidir. Yoksa taraftar herkesin arkasında Terim kadar dursa Hamzaoğlu'yla da kazanıyorduk biz Türkiye ligini. Ha derseniz Fatih Terim ilk geldiğinde Avrupa kupasını 2. senesinde mi aldı, hayır ama şu anki Avrupa futbolunda bu kadar primitif takımın 10 sene aynı kadroyu korusa da başarılı olma şansı yok. Eleştiri, tenkit isim farketmeden olmalı, herkese biat edecek olsak Fenerbahçeli olurduk.
Hocam kim biat et diyor Allah aşkına yav. Kendi kendinize yazıp yükselmişsiniz, forumu ne kadar zamandır aktif takip ediyorsunuz bilmiyorum ama FT iki olumsuz sonuç alınca adamı linç eden bir güruh var, hedef onlardı. Ayrıca ''herkes'' dediğiniz adam Fatih Terim, herkes değil yani kendisi. Eleştirmeye varım ki ben de hocayı gayet eleştiren birisiyim, geçen sene hocayı bazı konularda eleştirdim diye salak saçma kuş vs diyen bile oldu eleştirmek ayrı şey şuursuzca saldırmak başka şey.

Evet, koskoca Fatih Terim'in henüz lig başlamamışken istifaya davet etmek derecesinde eleştirilmesini şuursuzluk olarak görüyorum. Hamzaoğluna sabretseydik ligi falan kazanabileceğimizi de düşünmüyorum ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt