Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda biri yazmış. %100 katılıyorum.
Mourinho bile miadı dolduğu için takım bulamazken( uefa+ş.l+lig şampiyonlukları), hocanında emekli olup yöneticilik yapması lazım. Haftaya 5 atacağız muhtemelen ama bu hiçbirşeyi değiştirmeyecek gelecek için.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen birader nankörüz biz hocayı sırtından bıçaklıyoruz şu an. Saçma sapan dramatize etmeyin olayları kötü oynatıyor eleştiriyoruz işte ne yapacağız başka. Kendisini sevmediğimiz anlamına gelmez zaten bu durum..
Yani sen eleştiriyorsun doğru oluyor, biz destekliyoruz saçma oluyor. Sonuna kadsr hocanın yanındayım, katılmayabilirsin. Saygı duyarım.

Son 2 şampiyonluk bazılarının zoruna baya gitmiş gibi

Büyüksün hocam

hocanın kredisi vardır. bir sezonu ben onun için çöpe atarım sorun da etmem ama şu kadroyu kurarken hiç düşünüp tartmamış resmen. bu beni çok üzdü.

burada pek çok arkadaşımız bu takımın özellikle fiziksel özellikler bakımından sıkıntı yaşayacağını söylüyordu. izlediğimiz maçlar da tam bunu gösteriyor. dinamizm ve patlayıcılık yok. bu haliyle çok zorlanır bu kadro.

bu terichleri de hoca yaptı neticede. yıllarca hep atlet adamlara hayranlık duyan adam adeta kendini fatih terim yapan temellere aykırı şekilde bu kağnı ekibini kurdu. şimdi de ceremesini hep beraber çekeceğiz.

2019 senesi için oldukça kötü bir teknik direktör fakat Türkiye Ligi'ne yetiyor muhtemelen bu sene de yetecektir ( özellikle rakiplerin durumu ve kadro kalitesi farkı düşünüldüğünde hele ki Falcao gelirse ) Kendisi Fiorentina'ya gidebilirim düşünebilir vs diyor fakat son 10 senede hangi Avrupa kulübü istemiş kendisini ciddi ciddi merak ediyorum . Sanmıyorum ki isteyeni olsun istense giderdi ya giderse başarılı olamayacağını düşünüyor / biliyor ya da istenmiyor bu kadar basit .

Yani sen eleştiriyorsun doğru oluyor, biz destekliyoruz saçma oluyor. Sonuna kadsr hocanın yanındayım, katılmayabilirsin. Saygı duyarım.
Desteklemen saçma olmaz ama bariz hataları savunman saçma olur. Yoksa eleştiren çoğu kişi hoca gitsin demiyor simdilik ortada olan bir sıkıntıyı dile getiriyor. Nankörlük de değil bu..

Desteklemen saçma olmaz ama bariz hataları savunman saçma olur. Yoksa eleştiren çoğu kişi hoca gitsin demiyor simdilik ortada olan bir sıkıntıyı dile getiriyor. Nankörlük de değil bu..
Yukarı da destek yorumumu tekrar okumanı rica ederim, hatalı kısımlarını yazarak destek olmak gerekir dedim. Anlamak istediğin kısmı almışsın sanırım.

Forumda biri yazmış. %100 katılıyorum.
Mourinho bile miadı dolduğu için takım bulamazken( uefa+ş.l+lig şampiyonlukları), hocanında emekli olup yöneticilik yapması lazım. Haftaya 5 atacağız muhtemelen ama bu hiçbirşeyi değiştirmeyecek gelecek için.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Porto elendi ya belki oraya doner ,birde onu ekleyebilirim miad dolma olayina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt