Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galibiyet-serisi-jpg.56357

Futbolu bilmeyen hoca tablosu
O maçlarda Marcao-Luyindama-Fernando-Feghouli oynamıyodu zaten.Bu maçı kaybettiysek N'zonzi'nin maçta olmamasıydı.Burda Marcao-Luyindama-Seri gibi futbolcuları eleştirmek gereksiz.Haftaya yeniden bi galibiyet serisi başlatırız..

Terimi bu forumda en çok eleştiren benim, ben bile bu kadar yangın yapmam yav.

Kırmızı görüp penaltı kaçırmasak neyse, bunlar anormal şeyler beyler. Takım oynamamış, bu vakitte bu nemde oynamıyor olmasının kredisi var ilk haftalarda iyi oyun aranmaz.

Beşiktaş da Sivasa yenilecek mesela yarın.

Futbolda yegane hedefin kupa kazanmak olduğunu zannederdim, ama son 4 sezonunda 4 Sampiyonluk kazanniş adama biz sabir gösteriyormuşuz oysaki.

Sabirlarimizi zorlama hocaaa

hocanın kredisi çok. kendisi de emekli olana kadar bırakmaz muhtemelen. son yıllarda galatasaray'da değilken yıprandı epey. artık ege'de domates yetiştireceği an gelinceye dek bizle devam eder.

ama bu seneki kadroyu kurarken bence hata yaptı. bu kadar atletizm yoksunu bir galatasaray uzun yıllardır olmamıştı. belki 2015-16 sezonu örnek verilebilir. ki o sezonun nasıl geçtiği malum. bu durum beni sezonun geleceği için tedirgin ediyor.

Ligi boşver Avrupa'dan haber ver

Fatih hoca olmadan evvel CL bile hayal olduğu için pek önemli değil benim için orada olan başarısızlıklar

Mali yapıyı oturmak için katılmak daha önemli elbet gönül ister başarılı olalım

Realistik bir adam zaten arada ki uçurumu görünce böyle uçuk fikirler peşinde koşmaz.Hocanın hayalinin olması da güzel bir şey ama eminim o da kısa vadede başarıyı hayal etmemiştir

Fatih hoca olmadan evvel CL bile hayal olduğu için pek önemli değil benim için orada olan başarısızlıklar

Realistik bir adam zaten arada ki uçurumu görünce böyle uçuk fikirler peşinde koşmaz.Hocanın hayalinin olması da güzel bir şey ama eminim o da kısa vadede başarıyı hayal etmemiştir

Hastayım hocayı savunacagim diye gösterdiğin çabaya..
Hoca takıma bu kadar çaba sarfetse Denizli'ye yenilmezdik yeminle :ROFLMAO:

CL de basarı hayal mi? senol gunesin grupdan lider cıktıgı CL mi bu?

Hocamin hayali inşallah bu degildir :D

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt