Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.450
- 14.066
- 1.728
Eleştiri = Fatih Terim hoca değil
Hoca bugün neleri dogru yapti sence?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleştiri = Fatih Terim hoca değil
Benim inancım pek yok ama karamsar bi insanım zaten göreceğiz bakalım. En az 1 sezon kredisi var hocanın tabii ki..Neyse ikimiz de takımın başarısını düşünüyoruz, ben hocanın toparlayacağını inanıyorum ve destekliyorum.
Hoca bugün neleri dogru yapti sence?
O maçlarda Marcao-Luyindama-Fernando-Feghouli oynamıyodu zaten.Bu maçı kaybettiysek N'zonzi'nin maçta olmamasıydı.Burda Marcao-Luyindama-Seri gibi futbolcuları eleştirmek gereksiz.Haftaya yeniden bi galibiyet serisi başlatırız..![]()
Futbolu bilmeyen hoca tablosu
Futbolda yegane hedefin kupa kazanmak olduğunu zannederdim, ama son 4 sezonunda 4 Sampiyonluk kazanniş adama biz sabir gösteriyormuşuz oysaki.
Sabirlarimizi zorlama hocaaa
Futbolda yegane hedefin kupa kazanmak olduğunu zannederdim, ama son 4 sezonunda 4 Sampiyonluk kazanniş adama biz sabir gösteriyormuşuz oysaki.
Sabirlarimizi zorlama hocaaa
Hangi şerefsiz demiş bunu?
Ligi boşver Avrupa'dan haber ver![]()
Futbolu bilmeyen hoca tablosu
Ligi boşver Avrupa'dan haber ver
Fatih hoca olmadan evvel CL bile hayal olduğu için pek önemli değil benim için orada olan başarısızlıklar
Mali yapıyı oturmak için katılmak daha önemli elbet gönül ister başarılı olalım
Realistik bir adam zaten arada ki uçurumu görünce böyle uçuk fikirler peşinde koşmaz.Hocanın hayalinin olması da güzel bir şey ama eminim o da kısa vadede başarıyı hayal etmemiştir
CL de basarı hayal mi? senol gunesin grupdan lider cıktıgı CL mi bu?Fatih hoca olmadan evvel CL bile hayal olduğu için pek önemli değil benim için orada olan başarısızlıklar
Mali yapıyı oturmak için katılmak daha önemli elbet gönül ister başarılı olalım
Realistik bir adam zaten arada ki uçurumu görünce böyle uçuk fikirler peşinde koşmaz.Hocanın hayalinin olması da güzel bir şey ama eminim o da kısa vadede başarıyı hayal etmemiştir
Bu sene nisanda sampiyonuzMayis ayında yine sampiyonuz
Bilginize
CL de basarı hayal mi? senol gunesin grupdan lider cıktıgı CL mi bu?