Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam Fener 6 puan fark attı. İstifa lütfen. Hadi o olmadı Muriç her gol attığında en azından istifa edip geri dön. Şampiyon olamazsan zaten defol git. Ama hadi bunun için klavyemi bekletiyorum Mayıs gibi yazarım.
3 maçlık ceza bitti bugün tekrardan kavuşuyoruz hoca sahaya dönüyor ve sonuna kadar arkandayız bu lig de bir şeyler başaracaksak da beraber başaracağız bu düzeni ancak sen yenebilirsin her zaman ki gibi de yeneceksin...
Oyun şablonumuzun adı saldım çayıra mevlam kayıra.. Dün Başakşehir maçındaki ortasaha oyuncularının defansın arkasına attıkları her top taktik antremanlardada çalışılmış şeyler.. Bizim hiçbir futbolcumuzu suçlamıyorum.. Hepsi yetenekli ancak hepsi başı kesik tavuk gibi ne oynayacağını bilmiyor..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.