Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BSIf5LkIMAEVDw1.jpg

:D

Son düzenleme:
Umarım kaybetmeyecek,artık karamsarlığı bırakıp optimist olmak zorundayız.Senin için zor olacak ama (:D) bu şart,karamsarlıkla çok nadiren bir şeyler kazanırsın/kazanırız bu hayatta.Önümüzde kupa maçları hariç 18 maç ve 54 puan var,ne yapıp ne edip Mayıs ayında ipi göğüslemeliyiz.
Herkesi Pozitivizm'e çağırıyoruz

H,balta vs kadro disi oyunculari cagirmasi normal kadroyu genis tutmali. Para verildiyse dursunlar stadta tribunde bari. Hoca takintili diyorsunuz. Oyledir taaakintilidir yeterki kivama gelsin. Ya seve seve ya seve seve:-)

Devre arası muhakkak 3 ciddi takviye yapılmalı. 2'si as kadroya, biri ise yedeğe. Hoca bile yetmeyebilir çünkü özellikle bjk'nin elindeki malzeme daha iyi şu an. Güçlenmemiz lazım kadro anlamında. Yine çok iyi bir kadromuz var ama ciddi kanayan yaraları var.

Bu ülkeye 14 yabancıyı getiren kişi evlatcı mı oldu şimdide. Enteresan bilgi açıkçası.
Sol ayaklı sol bek tercih ederim herzaman dedi adam sadece ve burada hakan baltayı tek değil carole ü de saydı aynı zamanda.
Ha genel anlamda futbolcu seçimlerinde bencede bazen saçmalıyor ama bu yine başka konu.

Gidisi gelisi tartisilir o ayri
Ama su an mevcüt gs teknik direktörüne parator zimparator ve saire gibi antu kuskafalar gibi yakistirma yapmaya hakkiniz yok
Sene sonu sampiyon yaparsa ill siz hodjam hodjaaam a lav yu diye bögüreceksiniz

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bu tarz yakıştırmaları oldum olası sevmem ama aynı hassasiyeti futbolcularımıza ve eski TDlerimize de gösterilmesi lazım.

fiko denen sapık göt korkusundan senolu yalamaya baslamıs

senol giderse hapı yutacaklarını biliyorlar nasıl bir ezikliktir bu tinerci kargalar :asd22:

Artık fatih hocayla uzun yıllar çalışalım, bu sene şampiyon olamasak bile oynadığımız maçlar bizi tatmin edecek maçlar olacaktır.

Sonuna kadar maçın içinde kalan, dişe diş maçlar oynayacağız.

Özellikle içerde büyük maç kaybetmeyiz artık, şenol'u ve rızayı tokatlayacağı günü bekliyorum. Aykut'da fatih hocadan korkacağı için korkak bir kadro ile çıkacaktır kadıköy'de ki maça.

Ordan da bir beraberlik alırsak işimiz anadolu maçlarına kalır.

Fatih hocaya çok fazla güveniyorum özellikle büyük maçlarda, farkı göreceğiz zaten hepimiz. Artık hükmeden takım biz olacağız.

Benim Terim adina en umutlandigim konu, son milli takim döneminde genc bir jenerasyon olusturmasi. Ilk Hirvatistan-Türkiye macini hatirlayin, tüm cetecileri sutlayip genc bir kadro cikarmisti. Belki türk futbol tarihinin en mutlu macini izlemistim kendi acimdan. 1-1 bitmisti, Hirvatistan domine etmisti, ama hocanin oyuncu tercihleri cok mutlu etmisti beni.

Bu yolda devam ederse bizde, cok mutlu edebilir beni sahsen. Ama öyle dedigim gibi Umut Bulut gibi top süremeyen kazmalari pres yapacam diye sag kanat oynatmak isterse, ciddi sekilde geriye gideriz.

Her ne olursa olsun, Terimden iyisi gelemezdi su sürecte zaten, belki Villas Boas güzel olabilirdi. Ama Tudora yapilan, insani acidan, haksizliklari unutmayacam. Valla benim icim sizliyor.

umutu sag kanat oynarkan hatırlamadım ama fatih hocanın oldugu dönemde şans bulunca hep cok iyi katkı sagladı gol konusunda.hazır tuttu kendini hep.bu arada 3.ligden 16 yasında bi futbolcu aldık.ilk transferimiz o...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt