- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkesi Pozitivizm'e çağırıyoruzUmarım kaybetmeyecek,artık karamsarlığı bırakıp optimist olmak zorundayız.Senin için zor olacak amaD) bu şart,karamsarlıkla çok nadiren bir şeyler kazanırsın/kazanırız bu hayatta.Önümüzde kupa maçları hariç 18 maç ve 54 puan var,ne yapıp ne edip Mayıs ayında ipi göğüslemeliyiz.
Terim gelişi ile alakalı herhalde.Sevgili zoruyla instagram açmış erkek (T).![]()
Herkesi Pozitivizm'e çağırıyoruz
Terim gelişi ile alakalı herhalde.
Baya formdasın Sarper.
Takdir ediyorum Terimdaş
Pozitivizm ne alaka çözemedim de,laykını verdim.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Hocam gelir de sevinmez miyiz be.
Yav ne alakası var,evlatçı dediğimiz adam Sabri'yi yedeğe alıp Eboue'yi monte eden biri.
Gidisi gelisi tartisilir o ayri
Ama su an mevcüt gs teknik direktörüne parator zimparator ve saire gibi antu kuskafalar gibi yakistirma yapmaya hakkiniz yok
Sene sonu sampiyon yaparsa ill siz hodjam hodjaaam a lav yu diye bögüreceksiniz
[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herkesi Pozitivizm'e çağırıyoruz
Gürkan Karadeniz Mehmet Arslaner Erman TürkerGürkan Karadeniz Pozitivzm terimi ilk ve belkide son kez yaratmış olan renkdaş dır.
O günden itibaren bir GSC Geyiğine dönmüştür.
![]()
Benim Terim adina en umutlandigim konu, son milli takim döneminde genc bir jenerasyon olusturmasi. Ilk Hirvatistan-Türkiye macini hatirlayin, tüm cetecileri sutlayip genc bir kadro cikarmisti. Belki türk futbol tarihinin en mutlu macini izlemistim kendi acimdan. 1-1 bitmisti, Hirvatistan domine etmisti, ama hocanin oyuncu tercihleri cok mutlu etmisti beni.
Bu yolda devam ederse bizde, cok mutlu edebilir beni sahsen. Ama öyle dedigim gibi Umut Bulut gibi top süremeyen kazmalari pres yapacam diye sag kanat oynatmak isterse, ciddi sekilde geriye gideriz.
Her ne olursa olsun, Terimden iyisi gelemezdi su sürecte zaten, belki Villas Boas güzel olabilirdi. Ama Tudora yapilan, insani acidan, haksizliklari unutmayacam. Valla benim icim sizliyor.