Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5DppzM.jpg

15134a88661f0b905525652b96237500.jpg

Bu sezon kariyerinin en büyük savaşlarından birisini verecek hoca.Şenol,Avcı,Aykut gibi antrenörleri ve rakiplerimizi şampiyonlukta mağlup edebilmek için medyadaki düşmanları ve Federasyona saplamak için 17 maça çıkacak.Takıma büyük hava kattı ve o varken her zaman başarıda var tereddütümüz yok.

Hocam zaten bu yıl da şampiyonluğu alırsa ki alacak,
- o zaman fetö vardı
- m.ağar destek verdi
- eskiden rakipler bu kadar güçlü değildi
- hukumet ile arası iyiydi

gibi zırvaları hocamın başarılarını çekemediklerinden dillerine dolayan kıskanç kuduruk şikeciler, ligin sahibinin harbiden terim olduğunu iyice kavrayacak ve hepsi çatırdayacak.

Fenerbahçe eski yöneticisi Selim Soydan: "Fatih Terim'e zamanında korkunç bir para teklif etmiştik. Abi yapma ben Galatasaraylıyım." dedi." (A Spor)

Yönetimin hocaya verdiği destek çok uzun sürmez.Hocayı takımda tutmaya devam edecek olan yegane şey,ancak taraftar desteği olabilir o aşamada.

Kendimi ifade edemedim. Bence politika icabı, içi boş göstermelik bir destek, pratikte hiç bir şekilde destek olacaklarını sanmıyorum.

Hemfikiriz.Hocaya en azından bir süre destek olmalıyız o yüzden bütün Galatasaraylılar olarak.Şahsi antipati geri planda kalmalı.

Hemfikiriz.Hocaya en azından bir süre destek olmalıyız o yüzden bütün Galatasaraylılar olarak.Şahsi antipati geri planda kalmalı.
Bu konuda benim pek bir şüphem yok. Yine karşı olanlar olacaktır, misal bahsettiğimiz yönetim içinde bunu açıkça ifade edenler bile vardır diye düşünüyorum, ama Taraftarın büyük çoğunluğu Fatih Terimin yanında olacaktır.

Hakan Baltadan 34 yaşından sonra Maldini gibi bir sol bek yaratabilirmi acaba. Gidişata göre kimse gelmeyecek.
Not: İstanbuldaki final baz alınarak yazılmıştır. Maldinin asil mevkisinin stoper olduğunu biliyorum

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt