Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Kaleci hariç her şey çıkar hocamdan. Kaleci için boydan kaybediyorSol bek çıkmaz mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci hariç her şey çıkar hocamdan. Kaleci için boydan kaybediyorSol bek çıkmaz mı?
Ben bu yönetimin hocaya destek olduğunu düşünmüyorum.Yönetimin hocaya verdiği destek çok uzun sürmez.Hocayı takımda tutmaya devam edecek olan yegane şey,ancak taraftar desteği olabilir o aşamada.
Ben bu yönetimin hocaya destek olduğunu düşünmüyorum.
Kendimi ifade edemedim. Bence politika icabı, içi boş göstermelik bir destek, pratikte hiç bir şekilde destek olacaklarını sanmıyorum.Mecburen bir süre olacaklar.Ama medya baskısı biraz daha artarak devam ederse direneceklerini düşünmüyorum.
Kendimi ifade edemedim. Bence politika icabı, içi boş göstermelik bir destek, pratikte hiç bir şekilde destek olacaklarını sanmıyorum.
Bu konuda benim pek bir şüphem yok. Yine karşı olanlar olacaktır, misal bahsettiğimiz yönetim içinde bunu açıkça ifade edenler bile vardır diye düşünüyorum, ama Taraftarın büyük çoğunluğu Fatih Terimin yanında olacaktır.Hemfikiriz.Hocaya en azından bir süre destek olmalıyız o yüzden bütün Galatasaraylılar olarak.Şahsi antipati geri planda kalmalı.
Hakan Baltadan 34 yaşından sonra Maldini gibi bir sol bek yaratabilirmi acaba. Gidişata göre kimse gelmeyecek.
Not: İstanbuldaki final baz alınarak yazılmıştır. Maldinin asil mevkisinin stoper olduğunu biliyorum
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2005te kac yasindaydi. Finalde sol bek oynadı net hatırlıyorum çünkü nesta stam stoperdi. 8 yasindaydim. Milani tutuyodum avrupa da aglamistim 3 3 oluncaasil mevkisi sol bek degilmiydi renktas
kartlasinca stopere gecmisti