Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani kisaca iki yüzlüyüm, sözümün arkasinda duramiyorum ve kisilere göre yalakalik yapmaya hazirim diyorsun Bektas kardes?

Ne yazikki bir cok kisi senin gibi bu konuda. Dürüst olmak gerekir, insanlara haksizlik yapiyorsunuz bir cok konuda. Bak kendin kabul ettin.

sen de bu ekipten sayilir misin hakan? linnes - fatih atik iddasinda bulundugun donemdeki hamlelerinle bilhassa?

Hangi mevzuda hatirlayamadim? Linnes Fatih Atik ne la..

He Orhan Atik? Mevzu neydi, Orhan Linnesi oynatmiyor demistim heralde..

:asd22: ewt orhan atikti fatih atik trabzondaki herif
linnes orhan yuzunden oynamiyor gibi bir iddia vardi o gittikten sonra da oynamadi falan
oyle birsey

linnes orhan yuzunden oynamiyor gibi bir iddia vardi o gittikten sonra da oynamadi falan
oyle birsey
Orda o görüsümü destekleyen sinyaller vardi en azindan. Bektas acik acik ismi Terim oldugu icin birsey demiyorum demis mesela. Bence iki farkli sey.

Maç sonu renktaşlarımı, üzülerekte olsa hocamı istifa etmeye davet ediyorum

Yani kisaca iki yüzlüyüm, sözümün arkasinda duramiyorum ve kisilere göre yalakalik yapmaya hazirim diyorsun Bektas kardes?

Ne yazikki bir cok kisi senin gibi bu konuda. Dürüst olmak gerekir, insanlara haksizlik yapiyorsunuz bir cok konuda. Bak kendin kabul ettin.

iki yuzlu olmakla alakasi yok bunun. Denayer ilk geldiginden beri sevmiyorum konusunda da cok yazdim yumusak olusunu ve hava top zaafiyetini. Ama herkes oynatiyorsa bizim goremedigimiz bisey var demek duser. Denayer icin de hocaya sovecek degilim

6 olacak maçtı tebrikler hocam yazalım bir üç puan daha

ben fatih terimo'yum gomis'i de ndiaye'yi de belhanda'yı da keser orta sahayı leşçuk'a teslim eder size diken üstünde maç izletirim . sayın sinyor her maç böyle ballı olmazsın adamlar çıkardığın kadro karşısında o golleri kaçırmasalardı bugün dünya küfür yiyordun .
bir daha da fantezi deneme.

welcome to total kaos

tudoru aramasak bari

bu arada 2 gol attı diye ereni oynatmak nedir

bu tam 1 çağdışı hocalık örneği

kendince adaletliyim demek istiyor

14 gol atmış gomisi kesip 2 gol atmış ereni oynatmak adalet yani

neyse forumda yine sallamalar başladı terime

izleyip bakalım

j63tqS.jpg

4g8Y5C.jpg

Son düzenleme:
hocam feghouliyi sag kanatta oynat ve latoyu takımdan artık kes lütfen

Sn Hocam bugün biraz keyifsiz gözüküyordu. Ndiaye olayı ve kulübün maddi sıkıntısı moralini bozmuş olacak muhtemelen. Gomis'in kaçırdığı golden sonraki gülümsemesi <3

oyle birsey

orhan atik oynatmıyor demişti bende ne alaka la diyordum.bu muhabbet baya bi sürdü böyle.
sonra orhan atik kovuldu şans bu ya jor başganda çıktı ilk maç linnesi 11 de oynattı. devre arasına kadar bana 100.000 menşın atmıştı.
devre arasında imparator jor linnesi oyundan çkarmıştı ve ilk 11 linnes için sırra kadem basmıştı :asd22:

Hiç beğenmediğim Denayer 2 maçtır iyi oynuyor, bunda payı var diye düşünüyorum. Normalde bu kadar boktan oynayan topçunun birden böyle iyi oynaması icin mucizeler yaşanması gerekiyor

Selçukun oynatmasına bir şey diyemeyiz. Ndiaye kadroda yok, Fernando sakat. Mustafa Kapıyı oynatacak değil heralde

Sol bek için transfer gerektiğini anlamıştır. Anlayıp da hiç bir şey yapmazsa hata yapmış olur.

5 maçta 14 gol artık 2 tane yedik. Bunu ultra defansif korkak futbol oynamayarak yaptık.

Biji FT

Son düzenleme:
Hocam lato konusunda taraftara gerekeni söyledi

Bizim taraftar akillanmayacak,Mac devam ederken bu kacinci protesto yaw sampiyonluga gittigimiz bu yolda

Denayer'i kazanacak gibi görünüyor ki hak veriyorum. Lakin Serdar neden oynamadı onu açıklaması gerekiyor. Bir de Tudor'un tiksindiğimiz özelliği olan takıntılarına Fatih hoca takılmaz umarım. Bu maç beni biraz ürküttü açıkçası. Denayer ısrarını anlayabilirim lakin Lato ısrarını anlamam mümkün değil. Hoca ateşle oynadığının farkındadır umarım. Bu şartlarda transfer yapmak doğru olmaz ne demek? Sen böyle dersen yönetim zaten yapmaz. Ne yapıp ne edip takımın eksik bölgelerine transfer yapın diyeceksin konu kapanacak. Nedir bu romantizm?

Hoca Allah aşkına aklını başına al. Egonun kurbanı olma yine aman diyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt