Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim şansı denen şey gerçekten de var ve nerdeyse fener balını sollayacak.

2 haftadır buna bizzat şahit oluyoruz.

Yaptığı tüm saçmalıklara rağmen bir şekilde kritik anlarda gol yemeden 3 puanı aldık.
Umarım bu çekirge sezon sonuna kadar sıçramaya devam eder.

Lato,yasin ve selçuk inadı bizi bir anda 4.sıraya düşürebilir.

Ondan sonra bir bakmışsınız terim'de kulüpten alacaklarını isteme derdine düşüp lucescu'nun kovulmasini beklemeye başlamış.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan
.

Boldladığım kısım dışında tamamen katılıyorum. Yeni yönetimin Dursun'dan farkı olmadığı için son kısma katılmıyorum.

İmparator 'un Lato ve Yasin 'de ısrar etmesi yersiz bence

Belhanda ve Linnes her türlü Yasin-Lato ikilisinden çok katkı verir

DUtSnaNW0AAl90r.jpg

önce Allaha sonra hocaya kaldı işimiz.Şu an klubun hem başkanı hem teknik adamı kısaca her şeyi FT dir.

Gidişat hayal ettiğim ''Muhteşem kariyer finali'' ni vaadetmiyor maalesef. Umarım yanılırım da o iş bir dahaki gelişine kalmaz:red:...

Lakin bu şartlarda şampiyon olursa hocayı gömmeye mikserler yetmez

abv juve

Hocam tam mali krize denk geldi pişman mıdır acaba

Türkiye futbol direktörüne boşu boşuna anlamlar yüklüyorsunuz lakin birinci dönemindeki üst seviye büyük başarısından sonra Türkiye futbol direktörü gelişmek yerine değil yerinde saymayı modern futbola tamamen uzak kalmışdır,daha sonraki dönemlerde yaptığı fahiş transfer hataları ve şike sürecindeki şampiyonluğumuz dışında tamamen zarardır,milletin Türkiye futbol direktörü diye yeri göğü gazladığı bu günlerde not olsun diye bunu buraya bırakalım..

Doğru söylüyor arkadaş 6 şampiyonluk uefa kupası 2 kez cl de gruplardan çıkma 1 ı çeyrek final 2 kez avrupa şampiyonası birinde yarı final hepsi tesadüf
Not olarak bırakalım bunuda

abv juve

Alper Altun reiz bi feyk hesap ayarlayabilir miyiz bana yav?
bi benim yok forumda heralde

alınacak başarısız sonuçlarda en az eleştirilmesi gereken isim olmalı.

Bu orta sahayla işi çok çok zor

Hoca selçuk donk veya tolga'yi oynatiyor diye saçmasapan eleştirilere maruz kalir artik

Güc kaybettik, umarim yaz döneminde kadroyu cöplestirmez kendisi. Tudor kendisine cok iyi takim birakti, 2 ayda en önemli parcasi eksildi.

Güc kaybettik, umarim yaz döneminde kadroyu cöplestirmez kendisi. Tudor kendisine cok iyi takim birakti, 2 ayda en önemli parcasi eksildi.
Sıradan bir solbek alıp, belki de son 18 yıldır ilk defa ilk 11i tam bir takım olma ihtimali olan bir takım bıraktı Tudor. Dediğin gibi, en önemli parçası gitti kadronun nerdeyse.

takımı anadolu takımına cevirecek sezon sonunda kalite git gide düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt