Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru Gomis ceza sahasında şut çekemezken Terim engel oldu buna Yasin 'in sahada hayalet gibi dolaşmasının tek suçlusu Terim çünki yanlış taktikleri vermiş adama Donk 'un takımı sabote etmesinin zaten Terim 'den başka suçkusu yok Terim müdahele etmeden önce Makalele gibi adamdı hepimiz biliyoruz veya Mariano 'nun eskiden oynadığı oyunun 10 'da birini oynayamıyor olmasının altında da Terim 'in parmağı olduğunu düşünüyorum reis

Sahadaki isimlerden Terim 'in oynatamamış olmasından ziyade bir sıkıntı var takımda o kadar güvendiğimiz Gomis-Mariano-Muslera gibi adamların bile neler yaptığı yapamadığını görüyoruz reis bu Terim 'in yüzünden mi futbolcuların yüzünden mi en ufak umrumda değil açıkçası inşallah Antalya maçından itibaren lige böyle devam etmeyiz şu izlediğimiz takımın tam zıttı Galatasaray 'a yakışan bir takım görürüz önemli olan bu
Takim halinde bir sorun varsa fatura genellikle hocaya kesilir bu her donem boyle oldu he ayrica biz ne dersek diyelim terimin taraftardaki kredisi daha fazla bunu da biliyoruz. Ama oyuncular oynamak istemiyor hocayla&kuluple sorunlari var dersen durum farkli. Buna yonelik bir duyum almadim kulupten (gomisin ucret meselesi haric). Hocayla problemi olan yok gibi.

Umarim duzelir. Sampiyonluk yarisinda akbilspora yenilmek hepimizi uzer.

Herkes haddini bilecek,direktörü bizim takıma pazarlayan fener medyası,rıdvandan mehmet demirkola zevat idi, şimdi bunların uzantısı burada direktörü eleştirenlere saldırıyorlar...

Oh oh buraların değeri her geçen dakika daha da artıyor.Böyle devam beyler durmak yok
Napacak terim herkese gününü gösterecek mı? Böyle olmazsa bile bahanenız hazır degıl mı kadro kötüydü demeyecekmısınız? Anlaşalım gel herşeye ragmen terim kapakları takar mı takamaz mı?

Türkiye futbol direktörünü takımın başına gelmesi için medyada eyyam yapanlar hep fener medyası rıdvan dilmenden ,mehmet demirkola zevat idi,bunlar muratlarına erdi,fener medyası bastırdı direktör takımın başına geldi, şimdi direktörü eleştirenleri suçlayan kişiler kesinlikle fener veya bjk lidir diyorum...
Ya bizde eleştiriyoruz da ki bu maçda net eleştirilir tabikide ama bazı kişilerin yazılanların eleştirisi Maçla ilgiliden de öte.
Bekleyip bekleyip bugünü beklemişler nefretlerini kusmak için.

Bazı arkadaşlar resmen pusuda bekliyormuş. Kaybetsek de Terim'e sallasak diye. :) Birazdan Pirlo'nun meşhur sözü, İstiklal Marşı ve kapanışla geceyi bitirir arkadaşlar.

Vay be.. Zamanında sadece kuşlara Avrupa takımlarına koymamış hocam demek ki.

Gerci bunların çoğu Galatasaraylı mı oda beli değil bu tür platformlarda.

Ne nefret varmış len içinizde hocaya karşı.

Sadece onlara koymadı, Galatasaray'a da bayaa koydu, hala daha sızısı mevcut camiada. Ekonomik olsun, antipatiklik olsun, işbilmezlik olsun bayaa sıkıntı yaşattı bu adam bize. Senin hatırladığın Terim, 96-2000 dönemindeki Terim.. O dönemde kaldı futbol zekası. İlerlemedi 1 gram.

madem tudorla kıyaslıyorsunuz
maç sonu tudor olsa basın toplantısında ne söylerdi acep :D
neler saçmalardı :D

belhandayı geç aldı
yasini 30da çıkarması gerekiyordu 70e kadar tuttu
yasin çıkacak diye beklerken skoru değiştirmeye en yatkın oyunculardan feghouli çıktı
serdarı niye yedeğe çekti bilmiyorum
eyyorlamam bu kadar

Terim net hatalıdır. Kızgınız ama yerine Tudor gibi hıyarlar geleceğine kalsın.

8 sezonda 6 şampiyonluk kazandırmış bir adamı iştah ve içtenlikle eleştirenler muazzam. Size sorsam bu 6 sezonun her biri için bir bahaneniz vardır. Eleştirilmeyecek demiyorum ama demek istediğimi anlamışsınızdır. Bugüne gelecek olursak Tudor’dan ‘bile’ mantıksız işler yaptı. Özellikle 2 tane 6 numarayla başlaması bizi tamamen kitledi. Ondan sonra bunu görmesine rağmen erken hamle yapmaması ise maçı tamamen verdi. 46’da Donk’u alıp Belhanda’yı koysa bunları konuşmuyor olabilirdik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim yapıyorsa vardır bir bildiği.

Kendi ego tatminizi başka bir yerde yapın.

Fernando gelirse bu maçtaki sorunların büyük kısmı çözülür gibi.

tek bir adamın yokluğuyla böyle dağılmak gelecek için kötü. Fernando umarım sezonu sakatsız, cezasız kapatır.

Hoca için diyecek bir şey yok. eldeki malzeme belli. iyi olur umarım

madem tudorla kıyaslıyorsunuz
maç sonu tudor olsa basın toplantısında ne söylerdi acep :D
neler saçmalardı :D
Nasıl oynatsaydım takımı, siz söyleyin.
Nagatomo hazır değil.
Denayer'in sakatlanması kötü oldu.
Hakem.
Fernando yok., Ndiaye gitti.
Kupadan sonra uçak yolculuğumuz yordu... falan filan.

Sadece onlara koymadı, Galatasaray'a da bayaa koydu, hala daha sızısı mevcut camiada. Ekonomik olsun, antipatiklik olsun, işbilmezlik olsun bayaa sıkıntı yaşattı bu adam bize. Senin hatırladığın Terim, 96-2000 dönemindeki Terim.. O dönemde kaldı futbol zekası. İlerlemedi 1 gram.
Katılmıyorum...ayrıca 3cü döneminde özelikle 2ci döneminde ki zararı kapatı kat ve kat.
Sadece mali olarakda değil manevi olarakda yaşadıklarımız parayla ölçülemez.
Kadıköyde şampiyonluk kupası kaldırıldı yönetim altında. Ama sizler tüm başarıları yok sayarak sadece ve sadece 2ci dönemini dile getiriyorsunuz bozuk tape misali gibi çünkü vuracak başka bir tarafı yok... He bide Türkiye Milli takımın başına zorla geçirdiğini yok sayarak terk etti bizi hayalini uydurup onun üzerinden vurmaya çalışıyor bir çok sevmeyeni.

Benim gibi çok büyük bölüm Galatasaraylıların ama sadece attık gülüp geçiyoruz bu tür yorumlara. Bir iki kişi yüzünden efsaneler yıkılmaz kolay kolay.

“Sivasporu’u tebrik etmek lazım. Açıkçası ne mağlubiyeti ne de oyun kalitesinin bu kadar düşük olmasını bekliyordum. Beni üzen taraf oyun kalitesinin bu kadar düşük olması. Bizim bir şablonumuz var. Bunu hiçbir şekilde sahaya yansıtamadık. Beni bu üzer. Liderliği kaçırdığımıza mı, 3 puanı kaçırdığımıza mı, oyun kalitesisin düşük olmasına mı yanalım… Ben üçüncüye daha çok önem veriyorum. Galatasaray takımı bunların üstesinden gelebilmeli. Geriye düşebilir, öne geçmeli. Bugün bunlardan çok uzak bir oyun anlayışı ve kalitesi sergiledik. İyi başlamadık. Sizin dışınızda bir başlangıç olur bazen. Buna rağmen 5 pozisyonumuz var. 2-2, 3-2 olsa da bunları söylerdim. Biz Galatasaray takımıyız, herhangi bir şekilde böyle olmamalı. En önemli özeliğimiz topun bizde olması, topun kontrolünün bizde olması… Bunu da bugün pek sağlayamadık. İki duran topu da iyi değerlendirdiler, Sivasspor’u tebrik ediyorum."

fatih terim

Buyrun işte bundan bahsediyorum. Bu adam en azından Tudor gibi taraftar ile dalga geçmiyor, bir yerde hata olduğunu kabul ediyor. Böyle bir dönemi yönete bilecek yegane kişi Fatih Terimdir. Bugün hatalar yaptı ve evet kayıp onun hanesine yazılır ama bu kadar. Tudor falan lütfen, o adam Teknik Direktör dahi değil.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt