Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynayan takımı bozdu ne diyeyim

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes niye ilk 11'de oynuyor 96 dk ? Çift forvet olduk anladık, Eren 51 dk ne yaptı ? Hala kafa topundan gol yiyoruz pozisyon veriyoruz ?
Terim bu takıma gaz ve Tudor'un rezil hamlelerini silmek dışında daha bir şey vermedi. Taktik hala yok. Bam bam bam. Devam

kim oynayacak dostum
zaten 2 kişi var
demek ki marianodan memnun değil
adam sakatlık sürecine girdi sonra kayıplara karıştı
iyi olan topçu o formayı alır zaten
demek ki iyi değil

taktik hamlesini eleştirebiliriz ama farklı hamle yapsa da topu ileriye taşıyacak futbolcu kalmamış takımda
eldekiler de bu konuda çok yetersiz
yani serdar eren değişikliği yerine tolga - x futbolcu değişikliği yapsa da değişen fazla bir şey olmazdı
belki en fazla 1 puan alırdık şansımız yerinde olsa
bu kadro ile şampiyon olamazsın
ruh yok bir kere bu futbolcularda
alakasız kopuk isimler

Eren değişikliğine hiç gerek yoktu.

Hiç bir şey yolunda gitmiyorken son 10 dakika ya herrü ya merrü diyerek yapılabilir ama onun haricinde Gomis ve Eren'den çift forvet oluşturmaya çalışmak çok saçma.

Gol bulabilirdik hatta belki maçı da alabilirdik ama zaten dar olan kadroda hata yapması yakışmıyor hocaya.

Bu takım bu sene şampiyon olmaz bundan sonra. Sivas ve bu maçla birlikte biz bu işte yokuz dedik. Bu takım belki çok güçlü değil ama hoca da hatalarıyla buna katkı yaptı. Maalesef bir sezon daha boşa gitmiş oldu böylece.

Bu takima cok fazla guvendin hocam, mantik var bir kere, Selcuk Tolga Eren Donk Yasin gibi oyunculari kazanmaya calisiyorsun da bir boka yaramiyorlar. Bu oyuncular yetersiz. Sadece Nagatomo'yu alarak hatta yaptin. Bu saatten sonra isimiz zor.

Yenilgi tamamen hocanun sucudur. Serdar penalti pozisyonunda haric cok dandik de oynamiyordu. Hoca daha 2005 kick and rush yillarinda mi yasiyor da 2 tane fazla hizli olmayan forvetnen oynuyor? Ve onu birakalimda gecen sezon bizi batiran ikilisini niye tek basina orta sahanin ortasinda oynatiyor? Selcuk resmen ölmüs ve Tolga o pozisyonda fazla is yapamiyor.

İlk yarı takım gayet iyi top oynuyordu. Donk, Selçuk ve Tolga üçlüsü işe yaramıştı. İleri 3'lü işlemiyordu bir tek, Rodrigues hariç. Uyduruk bir penaltı çalınması haricinde, lehimizde bir ilk yarıydı. İkinci yarı yaptığı en büyük hata orta sahayı ikilemek ve forveti çiftlemek oldu.

Son gününe kadar şampiyonlugu kovalayacaz

Daha oynanacak bir sürü maç var

kim oynayacak dostum
zaten 2 kişi var
demek ki marianodan memnun değil
adam sakatlık sürecine girdi sonra kayıplara karıştı
iyi olan topçu o formayı alır zaten
demek ki iyi değil

taktik hamlesini eleştirebiliriz ama farklı hamle yapsa da topu ileriye taşıyacak futbolcu kalmamış takımda
eldekiler de bu konuda çok yetersiz
yani serdar eren değişikliği yerine tolga - x futbolcu değişikliği yapsa da değişen fazla bir şey olmazdı
belki en fazla 1 puan alırdık şansımız yerinde olsa
bu kadro ile şampiyon olamazsın
ruh yok bir kere bu futbolcularda
alakasız kopuk isimler
Mariano renktaş. İlk seçimi anlarım ama niye gittikçe kötüleşen, her atakta, açtığı her ortayı defansa veren adam 90 dk duruyor.
Ondan sonra Donk şaşırtıcı bir derece topu ileri taşıyan isim oldu. Niye stopere çekildi birden ? İyiydi ilk yarı pozisyon vermedik.
Son dediğine katılmıyorum
Ruh var, beceri yok. Teknik yok. Her şey ruhla olmuyor.
En iyi adamımız Rodrigues bile yoktan top kaybetti.(Linnes'de de olabilir hata o da ayrı bi case anlaşması çok zor onla da) O faulden sonra gol yedik. O faul yoktan bir golü var etti

Sivas maçını devre arasında hamle yapmadığı için bunu da hamle yaptığı icin verdi. Şaka gibi.

Mariona'ya kafayı takmayı bırak hoca. Her ne kadar Linnes iyi niyetli olsa da bugün maden bulduğumuz sağ kanatta Linnes hiç bir etkili pas-orta yapamadı. Mariano olsaydı çok daha etkili olurduk.

Maci kasimpadaya hediye etti.

Serdar neden cikti bilmiyorum. Fatih terim yanlis yapti 4-4-2 gecmek istiyorsan serdari degil selcuku cikarman gerekirdi bu birinci hatasi. Ikinci hatasi ise ereni degil sinani gomisin yanina koyacakti. Eren gomis ayni tars futbolcu sinan ise daha hareketli oldu icin daha faydali olurdu. Donkun defans gecmesi ile orta saha cöktü cünkü selcukun kosmayi birak yürüyecek hali yoktu bundan dolayi da kasimpasa daha rahat oynadi.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Mariano renktaş. İlk seçimi anlarım ama niye gittikçe kötüleşen, her atakta, açtığı her ortayı defansa veren adam 90 dk duruyor.
Ondan sonra Donk şaşırtıcı bir derece topu ileri taşıyan isim oldu. Niye stopere çekildi birden ? İyiydi ilk yarı pozisyon vermedik.
Son dediğine katılmıyorum
Ruh var, beceri yok. Teknik yok. Her şey ruhla olmuyor.
En iyi adamımız Rodrigues bile yoktan top kaybetti.(Linnes'de de olabilir hata o da ayrı bi case anlaşması çok zor onla da) O faulden sonra gol yedik. O faul yoktan bir golü var etti

ruh olduğuna katılmıyorum
bu futbolcuların zerre kadar inancı olduğunu da düşünmüyorum

Galatasaray savunma yapmaz, savunma yaptirir

hea

Mariano oynar millet Linnesi sayiklar hocabLinnesi oynatır gelip bos yapar millet Donku defansa çekmesi eleştirilebilir ama burda bazilari agiz ishali olmuş boş yapıyor

linnes istediği kadar iyi oynasın bal yapmyan arı herzaman marianonun tırnağı etmez. ayrıca bu takıma sağlam bi tokat lazım.muslera,tolga,serdar derhal yedeğe çekilmeli başlangıç olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt