Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maci kasimpadaya hediye etti.

Serdar neden cikti bilmiyorum. Fatih terim yanlis yapti 4-4-2 gecmek istiyorsan serdari degil selcuku cikarman gerekirdi bu birinci hatasi. Ikinci hatasi ise ereni degil sinani gomisin yanina koyacakti. Eren gomis ayni tars futbolcu sinan ise daha hareketli oldu icin daha faydali olurdu. Donkun defans gecmesi ile orta saha cöktü cünkü selcukun kosmayi birak yürüyecek hali yoktu bundan dolayi da kasimpasa daha rahat oynadi.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

asıl sıkıntı orta alandaydı
serdar eren yerine tolga kenara alınsa farklı şeyler olabilirdi
ama eldeki malzeme kalitesi yine çok düşük
ve inançsızlık var

Kupa maçında bile ortahsada bir tane genç bile denemedi.
Yedeklere bile genç alamadı.

Varsa yoksa selçuk ve tolga.

Nerdesin ey kebapçı?
Gel de bizi şu gazci heriften kurtar!

bundan sonra ligin sonuna kadar linnesi oynatmazsan karaktersizliğini ispat etmiş olursun mafya tipli herif seni

hocanın bildiği vardır diye diye şampiyonluğu kaybedeceğiz. Bu maçtan sonra kalede Carrasso, sağ bekte Mariano, forvet arkasında Belhanda olmalıdır ve bu şarttır.

Hocanın teknik direktörlüğüne büyük saygım var. Efsanemiz. Ama öyle büyük bir avantajla yarışıyor ki aslında daha başarılı olması lazım.

Bir kere bu sene şampiyon olsa bütün krediyi kendi alacak. Ama 5. dahi olsa hesap bir şekilde önceki hocaya kesilecek taraftar ve medya tarafından. Sıfır baskı.

Maç yazısında yazdım ama bu baslıkta da yazmazsam olmaz:

Bak FT.. Sen ders almaz, ders verirsin.. Ama sana ders vereceğim..

Bu maçı senin yuzunden verdik..

1- Muslera formsuz, gecen hafta Carrasso oynadı ve kazandık.. Neden bu hafta kesik yedi?
2- Mariano sakat veya cezalı değilse Mariano oynar.. Linnes iyi niyetli ama hucumda etkili değil. Ortaları Sabri gibi.
3- Gomis gucsuz. Ve o ilk yarıdaki bayılma olayından sonra kendisi oynamak istese dahi çıkartmalıydın. Hem oyuncunun hayatını riske ettin , hem de takım Gomis yuzunden 1 kişi eksik oynadı.
4- Serdar'ın cıkartılıp Donk'un stopere gecmesi ile orta alanı Kasımpasa'ya verdik. Selcuk'un çıkması Yasin 'in girmesi de komik..

Kısacası FT Sivas ve Kasımpasa ya verilen 3er puanlar yuzunden sen sınıfta kaldın.. Hani buyuk hocaydın.. PÖHHHHH

Son düzenleme:
2. yarı resmen bitirdi bizi, inanılmaz saçmaydı değişiklikler. Takım iyi oynuyordu zaten ama hakem o penaltıyı vermese böyle olmayacaktı muhtemelen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam müthiş oyun bilgisi ile dolu dizgin gidiyor

Donk'un stopere cekmesi,Selcuk'u cikarip Yasin'i almasinin zerre faydasi olmadi.

Ama Tudor'la falan karsilastiran buyuk yanilgi icerisindedir.

Haftaya Muslera kalede olursa dilinden düşürmediğin adalet anlayışına saplayayım.

Her gole ihtiyacımız olduğunda ezbere forvet sokmayı bırakması lazım

Serdar'a karşı zaten takıntısı var. Olmayan penaltı yaptırdı diye hemen çıkardı. Tolga ve Gomis 90 dakika sahadaydı. İnanılır gibi değil.
Fernando eski formuyla geri dönmese zaten az olan şampiyonluk şansımız sıfır olur.

Adam adam. Şimdi bir çok gerizekalı şov yapıyor diyecek. Karaktersiz ahlaksız bir çok kişi!!!

Not: Türk toplumunda şiddetle artan çocuk tecavüzüne dikkat çekmiştir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[FONT=&quot]Fatih Terim: "Son günlerdeki çocuk istismarı ile ilgili konuşmak istiyorum. Ne ara insanlığımızı bu kadar yitirdik? İnsanın içi almıyor, tüyler diken diken oluyor. Bir an evvel cezaları, kanunları koyalım da bu küçücük bedenlerin vebalini yaşamayalım."[/FONT]

Daha cok forvet daha cok gol anlamina gelmiyor hocam. Sen tek forvetle Real Madride 3 gol atmissin, forvet sokarak macin icine sicmissin. Akillan artik.

Donk'un stopere cekmesi,Selcuk'u cikarip Yasin'i almasinin zerre faydasi olmadi.

Ama Tudor'la falan karsilastiran buyuk yanilgi icerisindedir.

Fatih Terim: "Serdar Aziz'in aklımızda olmayan sakatlığı bir değişiklik yapmak zorunda bıraktı. Onu da Eren olarak kullanmak istedim, Ahmet uzun zamandır oynamıyordu. Orta saha üstünlüğünü kaybetmek istemezdim. 1-1'den sonra zaten bir hamle yapacaktık, Eren olarak kullandım"

Donk olayı zorunlu olmuş

Butun forvetleri oyuna sokmayi 10 sene kokainman yapıyordu. Bu taktikle tarihlerinin en iyi kadrosunu ikinci yapmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt