Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen ne işe yararsin?(idmanlar da GStv'ye poz vermekten başka)
Bu takım idman da ne yapar?
Son 25 dakika herkesin dili neden dışarda?
Idman bilgin sadece düz koşu yaptırmak mı?
Takım,Rakibin kullandığı Duran toplar için pozisyon almayı neden çalışmaz?
Kullandığımız kornerler de ,ön direğe top kesmekten başka bir plan neden çalışılmaz?
Sakar serdar yerine neden koray oynamaz?
Ortasaha da madem alternatifin yok ne diye genç takımdan bir oyuncu dahi olsa idmanlara çıkıp yedeklerde yer almaz?
Oyuna forvet almaktan başka bir plan neden yapılmaz?
Rakip analizleri neden yapılmaz?
Oyunculara ders verilecek diye çöplere neden forma verilir?
Ümit ve hasan adamlık dersi vermekten başka ne işe yarar?
Dünya da değişen futbola neden ayak uydurulmaz?(en basiti pasla çıkma)
Sen geldiğinden beri deplasman da anadolu takımı taraftarları 3-3-3 demekten yoruldu ama sen hala sağa sola ders verme peşinde koşuyorsun.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

O ne biçim oyuncu değişiklikleriydi öyle, maçı kaybetmek adına herşeyi yaptı. Daha şimdiden 2 tane kritik deplasmanı kaybettik, derbi sürecine girmeden hem de. Yani anlamak mümkün değil bazen, bu futbol bu kadar karmaşık birşey mi? Şu kaybedilen maçların Fernando ve Ndiaye ile alakası yok, antrenör eliyle verilen maçlar resmen. Şu işleri Tudor yapsa şaşırmazdım, tecrübesiz toy hoca işleri bunlar.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çözüm arıyor deplasmanlar ile ilgili ama sadece rakibi yenecek oyun oynamak yetmez hakemi de yenecek kadar iyi oynamak şart Fernando'nun dönmesi şart.

Kaybedilmiş bir şey yok büyük avantaj tepildi ama ne geçen hafta galibiyet bizi şampiyon yapıyordu, ne bu hafta malubiyet.

Fener saçma sapan bir yerlerde puan kaybetmezse Kadıköy galibiyetinden geçecek şampiyonluk gibi görünüyor. Ama lig uzun rakip çok her an, bir yerlerde puan kaybedilebilir ama deplasman sorununun çözülmesi lazım. Hocanın da buna çabaladığı ortada.

Andrea Pirlo açık seçik herşeyi yazmış hala modern futbolla gram alakası kalmamış adamlardan medet umuyor camia gerçi kongre üyelerinin profiline uyan hoca,ne desek boş ,koskoca camia göz göre göre batırıldı..

o gençler maçında sezonun en iyi toplarından birini oynamıştık yenilmemize rağmen. şimdiki takımda pek o hava yok. olacak mı bilmiyorum.

kötü gidişin bütün faturasını hocaya kesmemek gerek elbette ama hatalarının da payı var bu skorlarda. maçtan sonra kendisi söyledi zaten stoperi çıkarıp stoper almak varken maceraya gerek yoktu. ama kendisi de farkında olmasına rağmen bile bile yaptı bu hatayı. bunlar çok can yakıyor.

düzeltebilir mi bilmiyorum ama bir yol bulup skorları alması lazım. bu takım bu sene şampiyon olamazsa çok sıkıntıya gireceğiz kulüp olarak. yeni bir uefa cezası daha gelirse şimdiden söylüyorum o bataklıktan zor çıkarız.

ümidimi kaybetmeyeyim diyorum ama daha derbi maçlar var, başak maçı var. buralarda takılan takım orada ne yapar, nasıl çıkacağız bu girdaptan bilinmez.
buralarda takılan takım o maçları almak zorunda

Andrea Pirlo açık seçik herşeyi yazmış hala modern futbolla gram alakası kalmamış adamlardan medet umuyor camia gerçi kongre üyelerinin profiline uyan hoca,ne desek boş ,koskoca camia göz göre göre batırıldı..
Mağlubiyetten mağlubiyete foruma uğrayıp sadece hocaya sallıyorsun. Yanılıyor muyum?

Eren degisikligi sacmaligin daniskasi. Kasimpasa'ya bikac kontra disinda sans vermemisiz, oyunu kontrol etmis, pozisyonlar bulmusuz. Ayni sekilde devam etmemek icin hicbir neden yok ama sen zaten cok da zor gecilmeyen orta sahayi tamamen bitiriyorsun ve takimina, durum henuz 1-1ken, "ileri sisirin" diyorsun. Bunun mantigi nedir?

Zaten bu degisiklik her seyi bozdu. Garry ve Feghouli kayboldular. Sinan'in oyuna girmesinin mantigi yoktu. Doldurt bosalta dondugun bi macta kanat oyuncusu ne kadar katki verecek? Hele Feghouli bile kaybolmusken Sinan ne yapacak? Bari Gomis'i cikar da biraz top oynamaya calisalim.

Yasin degisikligi de ayni. Bu adamlar ne oynayacak?

Kontrolun bizde oldugu, sadece gol kacirdigimiz macta oyun planini degistiriyorsun. Tudor'un iyi giden sistemi degistirmesinden farki ne?

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kusura bakmayın fakat bu kadronun ligin üstünde olduğunu söylemek çok büyük bir yanılgı ve bu yanılgıya maalesef bir çok g.saraylı gibi siz de kapılmışsınız

Salih Yaba ve Caglar Akarca ya ortak yanıtımdır..

Biz Turkiye Liginde oynuyoruz ve kadromuz bu Ligin ustunde bir kadro.. Iddiamda ısrar ediyorum. Kadro kalitesi olarak kaliteli, maliyet olarak pahalı..

Galatasarayda Gomis ve Fegouli maliyetine Kasımpasa kulubu satın alınır...

Bu derece trajikomik bir durum var yani..

Bu takım Sivas'a , Kasımpasa'ya yenilsin diye kurulmadı.. Açın bakın transfer doneminde yazılanlara.. Gomis, Maicon, Mariano, Belhanda, Fegouli, Fernando geldiğinde herkes bu takımın açık ara, namaglup sampiyon olacagını yazıyordu..

Durum ortada maalesef..

DWZAGnxWkAAJFqk.jpg

Kalan deplasmanlara bakıldığında Kadıköy dışında öyle büyük deplasman yok. Karabük,Gençler,Alanya,Akhisar,Göztepe..

Karabük zaten bitirdi işini. Gençler deplasmanı hep zor olmuştur ama sonuçta Ankara'dayız ve büyük bir taraftar gücü yok. Alanya bana göre o döneme kadar düşebilir, düşmese bile işi çok zora girer. Deplasman olarak da Nisan ayında tatil gibi deplasman olur orası. Akhisar zaten o döneme kadar ligin rahat ekibi olur. Göztepe maçı zaten son maç. O maç kritik olur mu göreceğiz..

Yani artık en azından bana göre "sert" diyeceğimiz deplasman yok (Kadıköy ve biraz Gençler hariç) İşimiz artık iç saha maçlarında. İçeride hemen her maçımız zor olacak.

Ahmet'e güvenmiyorsun, Koray aklına da gelmiyor, o zaman bu adamlar neden kulübede forma bekliyor?

Ahmet oynamamış, maç eksiği varsa neden kupa maçlarında Ahmet'i oynatmadın? üstelik Denayer de sakatlanmışken?

Yeme bizi hoca, yeme bizi.

Takimda mental sorunlar var, bu cok acik. Bence bunun en önemli nedenleri:

1. Cogu futbolcunun Galatasaray'daki ilk sezonu geciriyor olmasi ve takimdasligin henüz yeterince pekismemis olmasi.
2. Sistem (Tudor dönemi), hoca ve yönetim degisikliklerinden kaynakli istikrarsizlik. Örnegin daha düne kadar yabanci oyuncular (ki kadromuzun büyük bölümünü olusturuyorlar) icin kulüpteki muhatap ve cözüm mercii Cenk Ergün'ken bugün onun görevini tam olarak üstlenmis biri yok.
3. Ödemelerde yasanan gecikmeler.

Terim yönetimindeki takimlarin en büyük özelliklerinden biri cesaret ve olumsuz durumlari kabul etmemektir. Macta geriye düsmek yada hakem tarafindan dogranmak cogu zaman takimda patlama etkisi ve performans artisi yapar. Terim'in, Euro 2008 grup maclari, 2011-12 sezonundaki maclar (özellikle 4-2'lik Orduspor maci), 2012-13 sampiyonlar ligi maclari gibi onlarca "come back" efsanesi olan maci var. Gel gelelim bu sezon göreve geldikten sonraki ilk 2-3 mac disinda takimin kötü oyuna yada gol yemeye isyan eden bir hali yok.

Terim hic tercih etmedigi halde kosullar zorladigi icin sezon ortasinda takimin basina gecti ve su an istediklerini tam olarak yapamiyor olmasinda bunun da etkisi var. Önümüzdeki sezon cok daha farkli olacaktir. Yeter ki bu sezon oyuncular motivasyonlarini ve mücadele güclerini üst seviyede tutarak ve Terim de kadro ve oyuncu degisikligi konusundaki hatalarini tekrarlamayarak sampiyonluk ipini gögüslesin.

Ben bilerek çift forvet oynadık sanmıştım.
Zorunluluktanmış. Ama Linnes niye 90 dk kaldı hala onu anlamadım.
Gene de çok şanssız hocamız. Serdar sakatlanıyor Denayer yok.
İlk yarıdaki en iyi 3 oyuncumuzdan biri gitti, diğeri sakat.
Muslere gittikçe formsuzlaşıyor, Carisco da sakatlandı.
Yani o kadar çok şey var ki onlarca 2 ucu boklu değnek resmen
Yani şampiyonluk bu vaziyette çok zor gerçekten

Bos yapmayip duzgunce elestiren insanlara diyecek lafim yok ama kondisyon sorununu duran toptan gol yeme sorununu deplasman sorununu bu adama baglamaya calisan artniyetlidir. Tudor zamanindaki hastaliklarimiz bunlar.

Tudor feghouli iyilesince garryi klubeye cekmisti. Hoca da sola cekti feghouliyi kullanmak icin ancak kimse dikkat etmese de bizim en onemli gucumuz mariano garry uyumu.ne olursa olsun bu ikili bozulmamali.

mariano belhanda selcuk pas yapabilen ender oyuncularimiz. Bunlarin mutlaka ayni anda sahada olmasi lazim

Fatih Terim: Bakın şimdi şöyle yspiyoruz, ikiniz Feghouli'ye, ikiniz Tolga'ya ben de Belhanda'ya dalıyorum.

Su resme bakıyorum da Terim'in resmi 4 yardımcısı var. Bir de part time destek aldığı Gokhan Zan, Neco , Ebue gibi adamlar var. Buna ragmen basarı gelmezse yandı gulum keten helva:(((

imparator bu takımı şampiyon yapacak, bu Galatasaray düşmanları sevinecekler ardından önümüzdeki sezon için ilk mağlubiyet gelsin diye pusuya yatacaklar hainler.

imparator fatih terim kudurt şu kuduzları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt