- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
Bizim inancimiz tam hocam. Hakemleride rakipleride yerin dibine sokacaksin merak etme.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oh be icimiz rahatladi bu postun ardindan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim inancimiz tam hocam. Hakemleride rakipleride yerin dibine sokacaksin merak etme.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence daha çok nerden düştüm ben buraya diyor.Sanki bu sene şampiyon yapıp sene sonunda da ben hocalığı bırakıyorum hakkınızı helal edin diyecekmiş gibi birkaç haftadır.
Bence daha çok nerden düştüm ben buraya diyor.
Bu işler Tweet atmak kadar kolay değilmiş,
para da yok saçayim diyor,
hem artık lig de eskisi gibi değil anadolu takımları bile tokatliyor ne yapacam şimdi ,
Bu saatten sonra beni kimse de almaz.
Arkamda bir tek GALATASARAY taraftarı vardı onlari da kaybedecem kimse artık yüzüme bile bakmaz diyor.
Tüpçü'ye imza attığı günden beri.
O saatten sonra bir faydasını gördük mü?
Emin ol medya da bu kadar prim kaybetmeseydi devre arası yüzümüze bile bakmazdı.
Neyse zaten mayıs ayında hepiniz teneke baglayacaksiniz.
Onun için sorun yok
Bence daha çok nerden düştüm ben buraya diyor.
Bu işler Tweet atmak kadar kolay değilmiş,
para da yok saçayim diyor,
hem artık lig de eskisi gibi değil anadolu takımları bile tokatliyor ne yapacam şimdi ,
Bu saatten sonra beni kimse de almaz.
Arkamda bir tek GALATASARAY taraftarı vardı onlari da kaybedecem kimse artık yüzüme bile bakmaz diyor.
Halbuki kaç tane hoca değişip ağzımızın payını aldığımızı düşünüyordum
Neyse sene sonu Fatih hocayı da kovar rahatlarız
Tarihimizde ki en büyük başarılar Fatih hocayla gelmesine rağmen hala daha bu şımarıklık çok sıradışı
Halbuki kaç tane hoca değişip ağzımızın payını aldığımızı düşünüyordum
Neyse sene sonu Fatih hocayı da kovar rahatlarız
Fatih Terim ölünce de Galatasarayi kapatir gideriz
Fatih Terimsiz başarılı olamadıkki hiç.Fatih Terim ölünce de Galatasarayi kapatir gideriz