Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink ve Tudorlu derbi donemi neydi oyle yaw.Her gelen karinca gibi eziyordu ekibimizi.Ozlemisiz

İmparator aynı kalite ve karakterli oyunu Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında da istiyoruz...

Serkan zurna çalmaktan beynin uyuştu her halde seslerden dolayı kardeşim :D
Heisi ozledim
eed9f61b997a50d36acdf215420e7e9a.jpg

DZt72sZW0AEsPwU

Hocam sen geldin bahar geldi be. Fener'i deplasmanda elimizden kacirdik Belhanda ve Tolga sagolsun. Trabzon'u oyun olarak ezdik. Sira geldi Besiktas ve Basaksehir'e. Sana guveniyor ve inaniyoruz hocam.

Fatih Terim: "Gelmeseydik, Selçuk İnan büyük ihtimalle gönderilirdi."

DZuAqTXWkAAW3g8

Babam kadar seviyorum, bize yaşattığın mutlulukları sayamam o kadar çok ki...

İyiki varsın hocam, bir dahada gitme...

Emekli olana kadar kalmalı

Fatih Terim konusunda yıllarca sert eleştirilerim oldu. Kendisinin abartılmış bir balon olduğunu ve çok iyi bir teknik direktör olmadığını belirttim defalarca. Ama yiğidi öldür hakkını ver, ben şu anki Fatih Terim'e derin bir saygı duyuyorum çünkü Fatih Hoca yıllar içinde kendini hem teknik anlamda hem de insan ilişkilerinde çok geliştirmiş. İnsanın her yaşta hayattan öğreneceği birşeyler vardır. Fatih Terim milli takım-Galatasaray arasında mekik dokuduğu yıllar içinde hayattan çok şey öğrenmiş. Galatasaray'da 4 sene üst üste şampiyon olduğu, UEFA Kupası'nı aldığı dönemde kağıt üstünde büyük başarıların mimari gibi görünse de hem teknik anlamda büyük bilgi eksikliği içinde karambole işler yapıyordu hem de medya ve insanlarla olan kontaklarında tam bir Recep İvedik gibiydi. Kasıla kasıla yürüyüşleri, kimseyi sallamayışları, ego dolu tavırlarıyla tam bir iticilik abidesiydi ne yazık ki. Şu anki Fatih Terim'e bakıyorum pamuk gibi olmuş. Kimseye bulaşmıyor sadece işini yapmaya çalışıyor. Teknik anlamda da çok olumlu gidiyor. Ryan Donk'tan azami verimi alıyor, herkesin ilk başta nereden geldi bu Japon dediği Nagatomo'yu oynatıyor, takımdaki çoğu oyuncu Tudor sonrası kendisiyle iyi bir hava yakaladı. Ayrıca takımın büyük maç fobisine de onun gelişiyle birlikte son verdiğini söyleyebiliriz. İşte Fatih Hoca hep böyle olmalı. Sırtını kimselere dayamadan efendice işini yapan bir Fatih Terim Galatasaray için en büyük kazançtır.

Hocanın basın mensuplarıyla olan yakınlığı ve verdiği sakin, mütevazi röportajları çok beğeniyorum ciddi anlamda çok yakışıyor hatta esprilerle yakınlaşması da ayrı bir güzel oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt