Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DaX9qGEW4AETfOe.jpg:large

Hoca şampiyonlugun gittiginin farkında ve haklı üzüntüsü içerisinde

Hoca sana gülmek yakisiyor , gözlerin üzüntüden dolayi dolmasin

Bu gençleri hocasız da yenmeli bu takım ya. Ne hocası yahu.

Aynısı Malatya maçı içinde geçerlidir tudor zamanında.
hocam terimciydin sen niye bu kadar sertsin bu aralar

bu arada
öyle şeyler yaşattın ki
uğrunda ölmeye değer hocam ne kadar kırgın olsakta

seninleyiz
senciyiz

hocam terimciydin sen niye bu kadar sertsin bu aralar

bu arada
öyle şeyler yaşattın ki
uğrunda ölmeye değer hocam ne kadar kırgın olsakta

seninleyiz
senciyiz
Zamanında iki taraf adına da hatalar oldu hatta iki tarafta o hatalardan ders çıkarıp birbirinin değerini anladılar. Bu saatten sonra böylesi bir değere sahip çıkmazsak harbiden vefasızlık etmiş oluruz. Sonuçta hocada bugün uyuyamaz çünkü o da bizim gibi bir taraftar sadece teknik direktör değil parasını alıp yenilse bile uyuyan biri değil böyle de hocalar vardı mesela Tudor adam kaybetse bile sıkıntı yok diyordu ama Terim bu gece yatağa uzandığı zaman bizim gibi başak maçını kafada oynamaya başlayacak. Bu sefer hocayı kolay kaybetmemeliyiz hatta kırılsak bile daha güçlü savunmalıyız çünkü bizim gibi hisseden bizim gibi düşünen bir hocamız var...

Adamın yüz ifadelrinden o kadar belli ki şu çöplere zorla katlandığı. Elinde olsa ilk 11'i full değişir. Kusra bakmayın ama alınan oyuncuların fernando harici hepsi çöp ötesi çöp öyle böyle değiller. Mariano feguli belhanda hepsi. Gomis efendi önemli deplasman maçlarında zaten kafayı kuma gömüyor.

Ama kendiside garip bi adam halen geçen basın toplantısında ben gelmesem belkide selcuğu gönderirlerdi dedi sinirlerim bozuldu hoca yapma etme eyleme allah aşkına. Bari sen yapma.

Adamın yüz ifadelrinden o kadar belli ki şu çöplere zorla katlandığı. Elinde olsa ilk 11'i full değişir. Kusra bakmayın ama alınan oyuncuların fernando harici hepsi çöp ötesi çöp öyle böyle değiller. Mariano feguli belhanda hepsi. Gomis efendi önemli deplasman maçlarında zaten kafayı kuma gömüyor.

Ama kendiside garip bi adam halen geçen basın toplantısında ben gelmesem belkide selcuğu gönderirlerdi dedi sinirlerim bozuldu hoca yapma etme eyleme allah aşkına. Bari sen yapma.
Transfer konusunda FT her zaman sinifta kalmistir bknz. Canaydin donemi. Herseyi kendi belirliyordu... uefa zamaninda Hagiyi Ve en son Sneijderi istememesinden de belli oluyor aslinda... TD ligine, basarilarina lafim yok, sadece transfere karismasin!

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer konusunda FT her zaman sinifta kalmistir bknz. Canaydin donemi. Herseyi kendi belirliyordu... uefa zamaninda Hagiyi Ve en son Sneijderi istememesinden de belli oluyor aslinda... TD ligine, basarilarina lafim yok, sadece transfere karismasin!

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla hocam tudorun toparladığı oyuncuların hepsi çöp , Bu adam 2. yarı aldğı tek oyuncu bile şuan takımın en iyisi gibi birşey. Ft bu konuda tudor ve geçmişlerden daha kötü değil zannımca ama bu yerli seviciliği yakıcak bizi ben olsam sabriyide göndermezdim dedi. Çok evlatçı takılıyo sonu iyi olmaz o düşüncesinin.

şampiyonluk kupası ellerinde kalksın cok istiyorum.kralın dönüşü olacak bu çünkü.sene bası gelseydi şimdi 3-4 hafta kala şampiyonlugu kutlardık.ama olsun,yeterki şampiyon olalım.hangi hafta oldugu mühim değil.

Bir günde kral olmadık,
Bir günde tahtan inmeyiz,
İmparator Fatih Terim,
Ölene kadar seninleyiz...

takım kadrosu son derece yanlış ve hatalı transferlerle dursun ve menejerleri sayesinde çöpün çöpü yapıldı,harcanan korkunc rakamların karşılığı hucum futbolu oynarken defolu olan maicon , belhanda-feghouli komedileri gibi oyuncular alındı lakin dün akşam maçı veren futbol bilgisi antika olan terimdir, feghouli denen yağ tulumu bidon sola geçip rodriguez sağda oynamaya başlayınca takım sağ kanattan yüklenmeye başladı,gol geldi gelecek derken dakika 60 terim komedisi devreye girdi , herne kadar tam bir transfer fiyaskosu olsada ortada ince iş yapabilen belhanda alındı, feghouli yağ tulumu bidonu tekrar sağa geçdi, sağda kıpırdayan rodriquez yeniden solda bitirildi , orta sahada azıcık dikine oynayabilen adam kalmadı takım tamamen çaptan düşdü. kimse dursun transferlerinden terimi aklamaya çalışmasın keza terim dursundan çok daha ağır transfer rezaletlerine imza atıp takımın batmasında büyük bir paya sahipdir,kel başa şimşir tarak, dinozor kongre üyelerinin batırdığı Galatasaraya hoca olarak terim ve taraftar hala terimi koruma peşinde...

Neden eleştiriliyor! Tamamen kapanan takımı şutlarla boğacak futbolcu elinde olmadığı için mi? Ortasahada o kadar adam var düşünün Selçuk'tan başka şut çeken yok. Ortasahada Belhanda, Feghouli, Gary var ama hiçbiri şut çekemiyor. Selçuk Belhanda yerinde oynasaydı emin olun o daha iyi olurdu!

Şuursuzca eleştiriliyor. Dün öyle ya da böyle karambol, penaltıdan kazansaydık Fatih Terim'i yere göğe sığdıramayacaktı bugün acımasızca eleştirenler. Bu yüzden eleştiriler hiçbir şekilde değer görmeyecek.

Ha bir de burada değil ama başka bir platformda Tudor ile kıyaslamış namussuzun teki! Evet namussuz! Çünkü Başakşehir maçında 80. dakikaya kadar 4 gol yemiş takıma hala müdahale etmeyen ruh hastasıyla kıyaslayacak kadar art niyetli bir namussuz! Herkes haddini bilsin. Klavyesi olan yazıyor. Tudor ile Terim'i kıyaslayan insan ya gerçekten zerre anlamıyor ya da art niyetli bir namussuzdur.

İleri ki maçların da bütün stratejisini, kurgusunu değiştiren çok ama çok önemli bir puan kaybı olduğunun hoca da farkında, o yüzden o da çok üzgün. Hiç ama hiç iyi olmadı ya hoca geldikten sonra ilk kez bu kayıptan sonra ümitsizliğe düştüm şampiyonluk konusunda.

Oncelikle tudor u gecelim , bir basari elde etmis ya da vaad etmis bir td degildi , buyuk teveccuhle geldi ama zamaninda gonderildi

Fakat oyuncularin kalite olarak kotu olduguna katilmiyorum , cok para verildi dense anlarim ama surekli Gs ve fb nin oyuncularini gomme hadisesi var , kotu filan degil bu kadro , en azindan genclerbirligi maci icin degil , turkiye ligi icin degil

Yani turkiye liginde 7 maglubiyet almamak , dusme adaylarini yenebilmek icin bundan daha da pahali veya bayern ayarinda bir kadro mu lazim ? Hadi sampiyonlar ligi seviyesi icin konussak neyse derim

Hoca bunlari bilerek gorerek geldi , terimin yasattiklari unutulmaz ama oyuncularin laubali ve konsantrasyondan uzak hal ve tavirlari apacik meydanda , ozellikle kasimpasa ve genclerbirligi macinda net sekilde goruldu , ic saha maclarinda konya , ts gibi rakiplere karsi bile bedeli olabilirdi

Bunu haftalardir duzeltemiyor

nedenmi eleştiriliyor modern futbolla alakası kalmadığı için, yok elinde futbolcu kalmamışmış sanki karşısında italyan defansı yapan takım var, terimi todorla falan karşılaştırmam lakin terim galatasaray futbol takımı için ancak bir antikadır..

Bu takımı şampiyon yapacaksa Fatih Terim yapacak. Evet hepimiz üzüldük. Ama eminim hepimizden çok hoca üzülmüştür dün akşam. İlerlemek için bazen bir adım geriye gitmek gerekir. Dün akşam çok saydım, çok sövdüm ama her şeyin hayırlısı olacak inşallah. Kolay olmayacak ama şampiyon olacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt