Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DaZ4rBWWkAAUflb

Uzulme hocam, senin kredin bizde sonsuz, bu karaktersiz, yetersiz, kazanma arzusu olmayan ve yedek kulubesi anadolu seviyesinde olan takim'a ragmen biz sana guveniyoruz. Zaten sen olmassan coktan havlu atmistik.

tv yi erken kapadığım maç günlerindendi o yüzden sabah gördüm görüntüleri. aysal dönemindeki görüntüler geldi aklıma. o zaman için bir fırsat kalmamıstı elinde, şimdi var. alternatifsiz 11 ile zor ama yapacak biliyoruz, inanıyoruz.

Ereni alması bu ve önceki maçlarda da mantikliydi bana göre çünkü ortada skor yok top indiren sırtı dönük pozisyon yaratan fizik gücüyle Gomise alan yaratan bir hesap yapıldı tutmadi bazen böyle maçlar oluyor

Hocada hiç gelişme yok hala aynı seviyede taktik olarak gomis kcini yırttı maç boyu yakın oynayın prese katılın diye kimse oralı olmadi eren ı sokup orta sahayı boşaltıp iyice yağ çaldı rakibin ekmeğine
Sinan 'ın kanat oyuncusu olmadığı kim çözecek hala anlamış değilim akıllı bir hoca takımın basında olsa sinan level atlatır Galatasaray kafa vuruşu yapar uzaktan vurur plase ile gol yapar golü koklar al veri iyidir

Alemin Tek Kralı

Alan parzenisyonu sıfır topu sıfıra indirme sıfır uzaktan şut denemesi sıfır ani top kazanma reaksiyonu sıfır bu mantalite ile hangi takımı yeneceğiz deplasmanda

Alemin Tek Kralı

Hata varsa herkes için vardır. Dünkü maçta da tek bir suçlu yok. Futbolcular hoca herkes hatalı.
Daha hatalı olan ise bu ülkede futbol ailesi. Aile demişim pardon futbol garabeti.

Tudorun aldığı tüm oyuncular karaktersiz, mental olarak zayıf oyuncular terim değil mourinho gelse, ferguson gelsede farketmez baskıya gelemiyorlar kaliteleri var ama sahaya yansıtamıyorlar stres olunca tamam gençlerbilirliği iyi kapandı ama maçın başlarında feguli ve belhanda uygun durumda kaleye şut çekmedi bunun en büyük nedeni mental olarak zayıflık hoca ne yaparsa yapsın değişmez bu.

Siz gevşeklik, takmamazlık falan diyorsunuz ama alakası yok paşa ve sivas maçında olur o dediğiniz en kritik yerde değil.

Tudorun aldığı tüm oyuncular karaktersiz, mental olarak zayıf oyuncular terim değil mourinho gelse, ferguson gelsede farketmez baskıya gelemiyorlar kaliteleri var ama sahaya yansıtamıyorlar stres olunca tamam gençlerbilirliği iyi kapandı ama maçın başlarında feguli ve belhanda uygun durumda kaleye şut çekmedi bunun en büyük nedeni mental olarak zayıflık hoca ne yaparsa yapsın değişmez bu.

Siz gevşeklik, takmamazlık falan diyorsunuz ama alakası yok paşa ve sivas maçında olur o dediğiniz en kritik yerde değil.
cok dogru dedin.karı gibi oyuncu transfer etmişiz.hocanın hiç bi suçu yok.

Şampiyon olmazsak bile hoca kalmalı revizyon yapamayız ama muslera, serdar, fernando harici takımda topçu yok nasıl olucak hiç bilmiyorum.
mustafa kapı,ali yavuz,bozan,fırat güllü vb gençler a takıma alınacak.bu karı gılıklı futbolcu grubundan da 3-4 tanesi satılacak.2 karakterli ve hırslı futbolcu(biri stopere),2 iyi kanat,1 balotelli tarzı piskopat yeterli.

Galatasaray düsmanlarina inat,sampiyonluga inaniyoruz

Bu takim sampiyon olacak

Tudor'un elinde Ndiaye vardı, Terim'in elinde yok lafı da saçmalık. Tudor'un elinde de Nagatomo ve Feghouli yoktu.

Feghouli 4-5 maç oynayabildi Tudor'la tam olarak. Zorunluluktan Tolga'yı o bölgeye koydu ve tesadüf eseri tuttu.

Terim'e elbette destek verilmeli ama destek vermek her şeyini savunmak olmamalı. Hatası varsa söyleyelim.

Tudor'un doğrularını bile söylemeyenler, Terim'e ağzını bile açmıyor. Elbette ki ikisi arasında sevgi,saygı olarak uçurum var ama gerçekleri de saklamayalım lütfen.

Hoca deplasmanlarda artık farklı birşey denemeli özellikle hucumda iç saha ile deplasmanda nasıl bu kadar farkeder hucum gücü anlamak cok zor dünkü macı bizim sahada oynasak eminim en az 3 gol atmıştık gercekten enteresan

tudor feghouliyi forvet,ortasaha,10 numara dahil her yerde oynattı.agzına etti.rodrgiuesi yedek bıraktı.donk ve sinandan zerre faydalanmadı.neyse ya yeter koyayım tudora.fatih terim önemli

tudor feghouliyi forvet,ortasaha,10 numara dahil her yerde oynattı.agzına etti.rodrgiuesi yedek bıraktı.donk ve sinandan zerre faydalanmadı.neyse ya yeter koyayım tudora.fatih terim önemli

Rodrigues'i 16 maçında da oynattı. Sadece 4 maçta yedek bıraktı. Sİnan'dan neden faydalanamadı? Çünkü taraftar ne zaman oynatsa 3-0 galipken bile ıslıklayıp durdu. Bu yüzden ne Sİnan,ne Selçuk'u kullanmadı tepki gelmesin diye.

Fernando-Ndiaye varken Donk mu oynasın? Azıcık mantıklı olalım. Feguli'yi de dediğim gibi 4-5 maç oynatabildi ve hiç bir zaman forvet ya da 10 no oynatmadı. Trabzon maçı hariç 10 no hep Belhanda oynadı.

Feguli'yi 10 no oynatan Fatih Terim'di. Adama sallayacağım diye gerçek dışı şeyler üretmeyin.

Rodrigues'i 16 maçında da oynattı. Sadece 4 maçta yedek bıraktı. Sİnan'dan neden faydalanamadı? Çünkü taraftar ne zaman oynatsa 3-0 galipken bile ıslıklayıp durdu. Bu yüzden ne Sİnan,ne Selçuk'u kullanmadı tepki gelmesin diye.

Fernando-Ndiaye varken Donk mu oynasın? Azıcık mantıklı olalım. Feguli'yi de dediğim gibi 4-5 maç oynatabildi ve hiç bir zaman forvet ya da 10 no oynatmadı. Trabzon maçı hariç 10 no hep Belhanda oynadı.

Feguli'yi 10 no oynatan Fatih Terim'di. Adama sallayacağım diye gerçek dışı şeyler üretmeyin.
ya yeter bu tudor kayırması.zaten uykusuzum.feghouliyi mal gibi kullandı tudor oynattıgı maclarda,burda cogu kişi de isyan etti yerinde oynatmıyosun diye.o maçları yazdırtma şimdi.ne sinana ne de donka zerre güvenmeyen bi tudor varken,bu futbolcualra tepkili olan taraftar da destek cıkmaz zaten.

Donk: "Forma giyemememin en önemli nedeni eski teknik direktör Tudor'du. Gelir gelmez bana, 'Sen benim tarzım değilsin. Ne yapmak istiyorsan yapabilirsin çünkü benimle süre alamayacaksın' dedi."

sana iyi günler

ya yeter bu tudor kayırması.zaten uykusuzum.feghouliyi mal gibi kullandı tudor oynattıgı maclarda,burda cogu kişi de isyan etti yerinde oynatmıyosun diye.o maçları yazdırtma şimdi.ne sinana ne de donka zerre güvenmeyen bi tudor varken,bu futbolcualra tepkili olan taraftar da destek cıkmaz zaten.

Donk: "Forma giyemememin en önemli nedeni eski teknik direktör Tudor'du. Gelir gelmez bana, 'Sen benim tarzım değilsin. Ne yapmak istiyorsan yapabilirsin çünkü benimle süre alamayacaksın' dedi."

sana iyi günler

ben Tudor'u kayırmıyorum ama sen Terim'i kayırıyorsun. Uykusuzsan bu konuları düşünme,çünkü malesef mantıklı düşünemiyorsun.

Sırf sen dedin diye Feguli nerelerde oynamış diye baktım.. Tüm maçlarda Sağ kanat oynamış,sadece Malatya maçında 10 numara oynamış.

Terim'de Kayseri,Osmanlı ve Sivas maçlarında Feguli'yi 10 numara oynatmış. Yani demek ki Terim'de 3 maçta yerinde oynatmamış kendisini sana göre.

Sene başı 6 gol atan Tolga'yı mı kessin? Veya Garry'i mi kessin Sinan'ı oynatmak için? Terim bile yedekte başlatıyor zaten. Donk diyorsun da adam Fernando-Ndiaye ikilisi mi kessin istiyorsun?

Fatih Hoca'nın elinde Ndiaye olsa Donk rüyasında bile göremezdi zaten o formayı. Ben bunları söylerken kendisi hatasız vs. asla demiyorum sadece gerçek dışı şeyleri söylüyorum. Ben de istesem Terim'in bir çok hatasını söylerim. Guardiola'Nın bile sürüyle hatası var.

ben Tudor'u kayırmıyorum ama sen Terim'i kayırıyorsun. Uykusuzsan bu konuları düşünme,çünkü malesef mantıklı düşünemiyorsun.

Sırf sen dedin diye Feguli nerelerde oynamış diye baktım.. Tüm maçlarda Sağ kanat oynamış,sadece Malatya maçında 10 numara oynamış.

Terim'de Kayseri,Osmanlı ve Sivas maçlarında Feguli'yi 10 numara oynatmış. Yani demek ki Terim'de 3 maçta yerinde oynatmamış kendisini sana göre.

Sene başı 6 gol atan Tolga'yı mı kessin? Veya Garry'i mi kessin Sinan'ı oynatmak için? Terim bile yedekte başlatıyor zaten. Donk diyorsun da adam Fernando-Ndiaye ikilisi mi kessin istiyorsun?

Fatih Hoca'nın elinde Ndiaye olsa Donk rüyasında bile göremezdi zaten o formayı. Ben bunları söylerken kendisi hatasız vs. asla demiyorum sadece gerçek dışı şeyleri söylüyorum. Ben de istesem Terim'in bir çok hatasını söylerim. Guardiola'Nın bile sürüyle hatası var.
tüm maçlarda sag kanatta falan oynatmadı.asla.böyle olsa sürekli sövmezdik yerinde oynat diye.sağ kanat gibi basladı ama cogu macta forvete gömüldü feghouli.3-4 maç bulurum bu konuda.net hatırlıyorum.donk ve sinana gelince fernando ve ndiaye varken ilk 11e alacak diye bişey yok,ama futbolcuyu da silmemeli tudor kadro darken.

tudor futbolcularla iletişimi 0,büyük maclarda takımla dalga gecen,sucu sürekli futbolculara atan biriydi.varsayalım feghouli konusunda haklısın,şimdi yine de bakacam macların hepsine...

ama şu an tudor olsaydı ne donktan ne de sinandan verim alamazdık.şampiyonluktan da kopmus olurduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt