Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç senedir büyük maç kazanıyorduk geldiğinden beri kadıköyde beraber kaldık trabzon ve başak yendik şimdiye kadar hiç hata yapmadı boşuna İMPARATOR FATİH TERİM demiyoruz

bugün yine imparatorluğunu kanıtladı.

maicon&denayer değişikliği güven ister özveri ister tecrübe ister.

iyi ki varsın Fatih Terim.

Çekmişti siyahları bugün topunuz gelin der gibi

Spiker:Arda'dan beklentiniz oldu mu maç öncesi selamlaşma gibi.
Terim: Galatasaray'la ilgili başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Bakin hoca terimde olsa takımı tanımak için belli bir zaman ihtiyaç duyuluyor
Fernandoyu 8 attı baktı iş sarpa sarmaya başladı hemen döndü hatasından bu önemli bir unsur

Alemin Tek Kralı

Hiç gitme be imparator. Hiç gitme. Senin verdiğin güveni kimse vermiyor taraftara. Senin verdiğin korkuyu kimse vermiyor rakibe. Deplasman sorununu da şimdilik çözse seneye içeride dışarıda bomba gibi bir takım yapacak. Unutmayın ki adam kariyerinde ilk defa kendisinin kurmadığı bir takımı çalıştırıyor.

bu sene bu kadroyla şampiyonluk çok zor beyler.

Önemli olan şampiyonluk kaybedilse dahi İMPARATOR kaybedilmemeli. Her fırsatta arkasında taraftarın olduğu gösterilmeli.

Da4g8fGW4AAgkyB

Basak maçı sonrası bakıyorum herkes ovmek için adeta yarışıyor ..

Sene sonunda sampiyon olursak öveceğim.. Olamazsak da gerekeni soyleyeceğim..

Ister ıstemez yenildiğimiz Sivas ve Gençler maçına uzuluyor insan..

Basak maçı sonrası bakıyorum herkes ovmek için adeta yarışıyor ..

Sene sonunda sampiyon olursak öveceğim.. Olamazsak da gerekeni soyleyeceğim..

Ister ıstemez yenildiğimiz Sivas ve Gençler maçına uzuluyor insan..
Bu iş böyle kazanınca övülür kaybedince yerilir maalesef dün maça başlamadan kazandı benim gözümde çıkardığı kadro ile

Alemin Tek Kralı

Eger buralara ugrayıp okuyorsa; kendisine mesajımdır...

#1 Fernando Muslera (K) ( Kaleci nin kaptanlık bandının riskleri )

Hocam; yukarda detaylandırdığım gibi, kalan kupa ve lig maçlarında kaptanlık bandının ( muslera ile konuyu görüşerek ) kendisinden alınıp oyun içinde daha fazla hareket alanı olan bir oyuncuya verilmesi, bizi korkulu rüya görmekten ve art niyetlilerin aklına fitne fırsatı yerleştirmekten uzak tutacaktır.
Bu karar aynı zamanda, Muslera yı bilinçsiz taraftar linci ihtimaline karşı da korumaya almak demektir ayrıca..

Kupa maçlarıda dahil edilmeli çünkü, kupada alacağı birkaç maçlık ceza ligide bağlayacağından dikkatli olmak gerekir..

Eger buralara ugrayıp okuyorsa; kendisine mesajımdır...

#1 Fernando Muslera (K) ( Kaleci nin kaptanlık bandının riskleri )

Hocam; yukarda detaylandırdığım gibi, kalan kupa ve lig maçlarında kaptanlık bandının ( muslera ile konuyu görüşerek ) kendisinden alınıp oyun içinde daha fazla hareket alanı olan bir oyuncuya verilmesi, bizi korkulu rüya görmekten ve art niyetlilerin aklına fitne fırsatı yerleştirmekten uzak tutacaktır.
Bu karar aynı zamanda, Muslera yı bilinçsiz taraftar linci ihtimaline karşı da korumaya almak demektir ayrıca..

Kupa maçlarıda dahil edilmeli çünkü, kupada alacağı birkaç maçlık ceza ligide bağlayacağından dikkatli olmak gerekir..

Ayrıca buraları okuyup kendisine herhangibir yoldan ulaşma imkanı olanlar varsa, Takım iyiliği için iletsinler LÜTFEN !!!
Yoksa taraftar mesajı olarak yeni bir konu mu açsaydım acaba bilemedim.. Çünkü gerçekten ciddi bir zaafiyet ve gereksiz risktir bu olay...

Sonradan aklıma gelen bu konu yüzünden kendime alıntı yapıp cevap yazdım.
Bunun içinde loy-loy a alıp dalga geçmeyin sakın ha ...:dans::asd:

Son düzenleme:
Dün basın toplantısında bahsettikleri, Takımın ruhunu bilmesi , Ah canım hocam ciğer hocam bide muzik listesi ayarlamış onu dinletiyormuş :D Bu ülkeye ne kadar profesyonellik gelirse gelsin, Ne kadar sistem gelirse gelsin bizim böyle adamlara ihtiyacımız var çünkü ülkede ki hainleri, lobiyi ondan daha iyi tanıyan yok. Galatasaraylılığı o ruhu ondan daha iyi bilen yok allah uzun ömürler versin kendisine sonuçta yaşı başıda geldi allah korusun ama tam değerlerini bilmemiz gereken zaman dilimi şundan 20 30 yıl sona çok arayacak duruma gelebiliriz. Başka fatih terim yok çünkü çıkaramadık malesef.

Varsın şampiyon olmasın bu takımın başında yıllarca kalsın ama tek istedğimiz var evlatçılık yapmasın değerlere çok önem verdiğini biliyoruz ama bizi yakar sonunda kendide anladı selcuğu kesti dün.

Milli takım süreci falan filan kırgınlıklarım vardı ama bir elin 5 parmağıda bir değil, Hangimizin hataları yok ki kendi hayatımızı bile baz alınca hatadan geçilmiyor. Belkide birileri onu zorladı buna bilemiyorum. Herneyse içimden geldi yazmak istedim bunları.

Son olarak belhanda , feguli, selcuk yatsın kalksın kendisine dua etsinler sırf onun hatrı gönlü olsun diye biz bu sezon birşeylere katlandık. Gb maçı sonrası bile destekledik. Yoksa bir gram ruh yok bu heriflerde hocada bunu biliyor zorla katlanıyor allahın izni ile şu filmi mutlu son ile bitirirsek. Seneye çok daha güzel şeyler görücez.

Fatih Terim: “Biz, stadyuma gelinceye kadar otobüste müzik dinleriz. Tam stada gelirken, şarkıların en hareketlisi var. Özel liste yaptırdım Mert'e. Yabancı şarkılar çalıyor. Ben de oyuncular gibi otobüste camlara vuruyorum.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt