Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takim elbisesi yakiyor
Kulüp satılmadıkça namümkün. Küçümsediğimiz Roma’nın bile rahatlıkla 20-25 milyon euro’ya transfer yapacak gücü var. Hayal etmek için en azından tek bir oyuncuya bu paraları harcayacak paramız olması lazım. Biz daha FFP ile filan uğraşacağız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Parayla bile kolay degil. City ve PSGi görüyoruz.

Galatasaray, Fatih Terim'in gelişinden bu yana Süper Lig'de akan oyundan en az gol yiyen, kalesine en az isabetli şut gelen ve rakiplerine en az gol pozisyonu veren takım.

Da_C5g8WAAEsWDq

Fatih hocam 6 sezon daha bu takimin basinda kalacaktir. Amaci yalnizca bu 6 sezon degil, sonrasinin surdurulebilir hale gelisi olacaktir. Yazin Ostersunds felaketi sonrasi Bodrum'da Hagi'yle bulusmuslardi, hatirlayin. Hagi bu sezon ortasinda Romanya Futbol Federasyonu'ndan yakinip ulkeyi terk edecegini de soyledi.

Bence veliaht bulunmustur. Galatasaray'i Terim'in oyun anlayisiyla percinleyip, altyapisindan bu anlayis dogrultusunda topcular yetistiren bir makineye cevirmek isteyecektir hocam. Bildiginiz uzere hocam her daim istedigini almistir, yine alacaktir.

Hocam'in torunu dünyaya gelmis

Allah anali babali büyütsün

Bir de maicon denen gereksizi oynatmadı diye hocayı eleştirenler vardı burada.. bu adama 8 milyon verenlere en ince selamlarımı iletiyorum

2 gün önce FT ye övgüler yagdıranlar nerede???

Takım FT sayesinde 2-0 geride ilk yarıda.. Kupadan eleniyoruz.. Nerde hoca???

Boyle takım 11 i olur mu??

Terim düşmanları yine piyasaya çıkmış, oynamayan Yasinin, Ahmet çalığın, tolganın, latovlevicinin sorumlusu bu adam değil

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim dusmanı olmadığım için üzerime alınmıyorum.. Sadece gercekleri gören biriyim.. Senin yaşın yetmez benimle futbol konusmaya.. Ama su kadarını soyleyeyim.. Takımdaki her oyuncudan hoca sorumludur.. Onları yetersiz göruyorsa oynatmayacak.. İlk 11 de 9 yedek oyuncu oynatıyorsa bunun sorumlusu FT dir..

Belhandayı al hoca.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim düşmanları yine piyasaya çıkmış, oynamayan Yasinin, Ahmet çalığın, tolganın, latovlevicinin sorumlusu bu adam değil

Terim dusmanı olmadığım için üzerime alınmıyorum.. Sadece gercekleri gören biriyim.. Senin yaşın yetmez benimle futbol konusmaya.. Ama su kadarını soyleyeyim.. Takımdaki her oyuncudan hoca sorumludur.. Onları yetersiz göruyorsa oynatmayacak.. İlk 11 de 9 yedek oyuncu oynatıyorsa bunun sorumlusu FT dir..
Birincisi eğer üstüne alınmadıysan neden bu şekilde saldırgan tavır sergileyip seviyesiz laflar ediyorsun, futbol konuşmak için gelinmesi gereken yaş nedir söyle de başvurumuzu yapalım beyefendi..
İkincisi bu benim görüşüm, ister katılırsın ister katılmazsın, ama bu şekilde "benimle futbol konuşmaya senin yaşın yetmez" tarzı laflar etmeye ne senin bana ne de herhangi birinin bir başkasına söylemeye hakkı yoktur.
Gelelim bir diğer konuya, gerçi bu cevabından sonra diyaloğa girmeye değmez fakat bu oyuncuları aldıranlara bakmak gerekir. Galatasaray yedekleri yani bir nevi "eldeki mal" böyle olunca ucuz etin yahnisi (!) de böyle oluyor ne yazık ki.
Bir sonraki maç yine bu sezon kabusumuz olan "deplasman" maçı.
Rotasyona gitmesini ligde önemli bir virajdayken gayette anlıyorum.
Takımda açık ara yetersiz birçok oyuncu var, takımı taşıyan oyuncuları böyle kimsenin önemsemediği bir kupa uğruna riske edemezsin hele de şampiyonluğun en büyük adayıysan...
Bunları görmek için herhangi bir "yaş" kriteri gerekmiyor, ve bir şeyi tartışmak için de saygısızlaşmak hiç gerekmiyor gördüğün gibi

Hoca as kadroyu çıkarsa millet ağlar kart veya sakatlanma riskine karsi.. çöpleri oynat hoca diye en az yuz tane yorum var maç başlığında

Tudorla en azından içerde iyi oynayan bir takım vardı. Artık o da yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt