Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk garanti mi dedim ben ? Şampiyonluk mu önemli kupa mı? Biraz düşünerek konuşalım .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu seneyi kupasız kapatma riski var.. Ve dolayısıyla Avrupaya gidememe riski var.. Bunu anlamıyor musunuz? Lig sampiyonlu garanti olsa buradan elenmek fazla koymaz.. Ama su anda rezalet bir durum var.

Doğru ya nasıl düşünemedim? İkinci olan UEFA ya ve Cl elemesine alınmıyor sadece kupa Galibi UEFA'ya gidiyor haklısın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet gecmiş olsun.. Maç bitti.. İçim kan aglayarak yazıyorum..Elendik.. Finale kalsaydık, buyuk ihtimal tam kadro cıkardık ve kupaların takımı, finallerin takımı kupayı alırdı..

2-1 i final için yeterli gorup, 11 e 9 yedek adamla cıkmak bazı kişiler için dogru olabilir.. Bana göre değil..

Bu rezaleti hiç kimse haklı gormesin..

Bunu ancak Lig Sampiyonluğu paklar.. Ama o da garanti değil..

Moral bozukluğu ile sampiyonluk giderse ne olacak??

En kotu ihtimal ile ikinci olup CL elemelerine katılacagımızın garantisi var mı??

Avunun beyler avunun.. FT yi savunmak , yuceltmek için Galatasaray ı kucultuyorsunuz, farkında mısınız?

Hiç kimse Galatasaraydan buyuk değildir.. Bu maçı FT kaybetti, Galatasaray değil..

Kadroyu anlarım da bu kadroyla savunmayı orta sahada kurmayı anlayamam. Rakipte Muğdat ve Seleznyov gibi iki baş belası varken orta sahada Lato ve Maicon ile yakalanırsan böyle tıkıyorlar işte. Sonra da çıkaramıyoruz. Yakışmadı hocam, hiç yakışmadı. Cepteki turu verdik.

Maçın sorumlusu hocadır tabiki.
En büyük hatası bazı leş bile olmayan sözde Galatasaraylı futbolculara bu maçda yeterli görmesi olmuştur maalesef

Hoca yedeklerin bu kadar vasat oldugunu bilmiyordu heralde. Hata yapti ama olsun sonuçta sampiyonluk daha önemli.

Umarim hatasindan ders alir

terim'den nefret ederim ama bu maç yüzünden terim'i eleştireni ciddiye almıyorum . alanya maçına birkaç gün kalmışken trişka bir kupa için asları yorup sakatlık cezalı vs durumları riske atamazdı . burda maç kazansan alanya maçında puan versen lig de giderdi CL de giderdi. o zaman ne diyecektiniz acaba ? hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle.

Evet gecmiş olsun.. Maç bitti.. İçim kan aglayarak yazıyorum..Elendik.. Finale kalsaydık, buyuk ihtimal tam kadro cıkardık ve kupaların takımı, finallerin takımı kupayı alırdı..

2-1 i final için yeterli gorup, 11 e 9 yedek adamla cıkmak bazı kişiler için dogru olabilir.. Bana göre değil..

Bu rezaleti hiç kimse haklı gormesin..

Bunu ancak Lig Sampiyonluğu paklar.. Ama o da garanti değil..

Moral bozukluğu ile sampiyonluk giderse ne olacak??

En kotu ihtimal ile ikinci olup CL elemelerine katılacagımızın garantisi var mı??

Avunun beyler avunun.. FT yi savunmak , yuceltmek için Galatasaray ı kucultuyorsunuz, farkında mısınız?

Hiç kimse Galatasaraydan buyuk değildir.. Bu maçı FT kaybetti, Galatasaray değil..

Art niyetli kişiler damlamis yine. Dünyanın her takimi, 3 gün sonra sezonun en kritik maçını oynayacakken ilk maçını deplasmanda 2-1 kazandığı turun rövanşına yedeklerle çıkardı. Zaten kupanın müzende yer alması dışında herhangi bir getirisi bulunmuyor. Tabi yarı finale gelmişken kupayı da alsak kötü olmazdı ama yedeklerle çıkıp elendik diye sonuç hocaya yazılamaz. Yedek kadro da olsa deplasmanda 2-1in rövanşını kaybedemez, bu doğrudan takıma yazar.

ilk yarı sıçtı ikinci yarı sıvamaya çalıştı ama olmadı.resmen rezilleri oynadı bugün hem kadro seçimi hem taktik anlayışıyla.

Çıkardığı kadro normal. Şu aşamada as oyuncuları oynatmamak mantıklı. Kadro tutmadı ama o noktada eleştirmem.

Ama ilk yarıda takımın sallandığı anda direkt müdahale etmeliydi. 2 olmadan yapsaydık maçı tutabilirdik bence. 1-1 olurdu ya da 1-0 yenilir geçerdik yine.

Ayrıca top taşımada sorun yaşarken Eren ve Gomis ile kalmak da fayda getirmedi. O da bir diğer hatalı karar oldu.

terim'den nefret ederim ama bu maç yüzünden terim'i eleştireni ciddiye almıyorum . alanya maçına birkaç gün kalmışken trişka bir kupa için asları yorup sakatlık cezalı vs durumları riske atamazdı . burda maç kazansan alanya maçında puan versen lig de giderdi CL de giderdi. o zaman ne diyecektiniz acaba ? hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle.

Sana katılmıyorum Fatih.. Hoca baktı ki maç gidiyor, panik yaptı ve Gomis i aldı.. 2 dakika sonra Gomis sakatlansa ne olacaktı?? Kalan maçları Eren ile oynayacaktık..

Yani hocanın evdeki hesabı çarsıya uymadı.. 2-1 yendik, burada da yeneriz, eleriz dedi.. Tutmadı.. İnsallah bunun lige kotu yansıması olmaz.

takimin agzina sictin hoca moreller 0 oldu, alanya macini alamazsak fatura sana kesilir

Sana katılmıyorum Fatih.. Hoca baktı ki maç gidiyor, panik yaptı ve Gomis i aldı.. 2 dakika sonra Gomis sakatlansa ne olacaktı?? Kalan maçları Eren ile oynayacaktık..

Yani hocanın evdeki hesabı çarsıya uymadı.. 2-1 yendik, burada da yeneriz, eleriz dedi.. Tutmadı.. İnsallah bunun lige kotu yansıması olmaz.
dediklerinde haklılık payın var. bana göre terim kesinlikle oyuncu değiştirmeyecekti. o kadroyu çıkaran elenmeyi de göze almıştır zaten . alanya maçını kayıpsız geçelim umursanmaz bile bu maç . ya as kadroyu çıkarıp alanya maçında puan kaybetsek?

Maiconu bu maçtan sonra sene sonuna kadar 1 sn bile oynatırsan sanada yazık olsun hoca,Resmen turdan etti bizi adi herif,Lato-Eren tercihlerinlede sende turun içine ettin hoca bu arada

takimin agzina sictin hoca moreller 0 oldu, alanya macini alamazsak fatura sana kesilir

İşte gercekci bir yorum.. Maalesef durum bu.. Buradaki renkdaşlar hocayı savunmak adına Galatasaray a kotuluk yapıyorlar, farkında değiller..

"Eldeki kuş, daldaki kuştan iyidir" diye bir laf vardı.. Elimizdekini kacırdık.. Daldakini yani Lig Sampiyonluğunu insallah kacırmayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt