Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonluk garanti mi dedim ben ? Şampiyonluk mu önemli kupa mı? Biraz düşünerek konuşalım .
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu seneyi kupasız kapatma riski var.. Ve dolayısıyla Avrupaya gidememe riski var.. Bunu anlamıyor musunuz? Lig sampiyonlu garanti olsa buradan elenmek fazla koymaz.. Ama su anda rezalet bir durum var.
As kadroyla çıksak fark atardik.Hoca napsın allah aşkına elinde bişey yok ki adamın
3 gün sonra Alanya maçında Feghouli gibi kendine bakmayan adamlar kıçını yerden kaldıramayınca niye as kadroyla çıktı ligi sattı diye söverdiniz burdaAs kadroyla çıksak fark atardik.Hoca napsın allah aşkına elinde bişey yok ki adamın
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
terim'den nefret ederim ama bu maç yüzünden terim'i eleştireni ciddiye almıyorum . alanya maçına birkaç gün kalmışken trişka bir kupa için asları yorup sakatlık cezalı vs durumları riske atamazdı . burda maç kazansan alanya maçında puan versen lig de giderdi CL de giderdi. o zaman ne diyecektiniz acaba ? hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle.
dediklerinde haklılık payın var. bana göre terim kesinlikle oyuncu değiştirmeyecekti. o kadroyu çıkaran elenmeyi de göze almıştır zaten . alanya maçını kayıpsız geçelim umursanmaz bile bu maç . ya as kadroyu çıkarıp alanya maçında puan kaybetsek?Sana katılmıyorum Fatih.. Hoca baktı ki maç gidiyor, panik yaptı ve Gomis i aldı.. 2 dakika sonra Gomis sakatlansa ne olacaktı?? Kalan maçları Eren ile oynayacaktık..
Yani hocanın evdeki hesabı çarsıya uymadı.. 2-1 yendik, burada da yeneriz, eleriz dedi.. Tutmadı.. İnsallah bunun lige kotu yansıması olmaz.
takimin agzina sictin hoca moreller 0 oldu, alanya macini alamazsak fatura sana kesilir