Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando 4 aydir sakat
Ndiaye yok
Belhanda cöpün önde gideni
Maicon krize girmis

Bir yeni oyuncu aldi Nagatomoyla

Herseyin aaaassssina koydu HOCA

Penalti posisyonunda aynisiydim. Odadan ciktim kalbim agirmaya basladi diye.... Bizimkiler bagirirken gol diye sandim bagirdim direk :(

şu takım şampiyon olursa sana ayrı malum yerine ayrı heykel yapacaz hocammmm.

Hocam, sen 1 numarasın!
sketch-1514122341094.webp

Taktik anlamda oyun okuma anlaminda birşey diyemem fakat bu tarz final maçlarında dünyada birkaç td den biridir

Bir günde kral olmadık
Bir günde tahttan inmeyiz
İmparator Fatih Terim
Ölene kadar seninleyiz

2 sezondur derby kazanamıyorduk. Adam gerçekten imparator.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim:

-"Glatasaray gibi sahada dik durdugumuz için çok mutluyum elli bin inanmış yüreğe herkese bugün futbol anlaminda her istediğini verdik daha fazla atabilirdik olmadi.

Kalan 270 dakika bizim için çok önemli Beşiktaş surekli rakip yarı sahada oynayan çok kaloteli bir takım Şenol hocada çok tecrubeli iyi bir teknik adam buna göre önlemler aldık hakemi de kutluyorum.

Linnes ve Mariano sakat umarim Akhisar maçına yetisebilirler Nagatomo zaten konusmaya gerek yok üzerine düşeni yapıyor.

Sahaya surecegimiz alternatifler çok az fakat bugün Serdarin yokluğunu aramadik."

Adam, adam!... Agzini acip seni tebrik edemeyen Senol'u onurlandirdin, bravo hocam. Bizim bu pislik yuvalariyla isimiz yok, biz yine Avrupa'da basarili olacagiz. Birakalim birbirlerini yesinler, biz yine akip gidelim.

Fatih Terim: "Maçın hakkını verdik mi? Verdik. Futbolun hakkını verdik mi? Verdik. Alın terimizi verdik mi? Verdik. Dualarımız kabul oldu mu? Oldu. Hak ettik mi? Ettik. Ruhumuzu sahaya koyduk mu? Koyduk..."

Db-IEFjWkAEyc03

tosic'e sürekli pres yaptirdi, bjk orta sahasini felc etti. hocam be.

Sene sonu şampiyon olursak kendisini affettirecek.

Dursun'un düşürdüğü çukurdan takım çıkarmak kolay iş değil.

Şu takımı bile nereden nereye taşıdı. Anlatmaya veya tarif etmeye kelimeler yetmez. Zamanında kabul edilebilir eleştiri dışında neler söylendi neler.. Gerçek efsane..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt