Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm sevinçlerimizi ve duygusal patlamalarımızı 10 gün erteleyelim lütfen..
Fb kupayı kaybedince tüpçünün yüz ifadesi dehşet vericiydi.. Azize’ye verdiği sözü şampiyonlukla telafi etmek için herşeyi yapacaktır..
sevinmek yok.. sadece ve sadece #konsantrasyon

Fatih Terim'in olmadigi sezonlarda 9 kez baska takim sampiyon oldu. Terim basindan beri bizde kalsaydi eminim 5.yildizi takmistik simdi. Cok rahat 4-5 sampiyonluk falan kazanirdi. Ne kadar kizsak da, agir laflar etsek de Galatasaray'in teknik direktörü Fatih Terim'dir.. Yaslanmis olabilir ve milli takimda ekstra kötü sonuclar aldigi olmustur ama Imparator 1 numaradir, Galatasaray'da emekli olana kadar kalmalidir. Igor Tudor'u, Hamza capsizini falan Allah düsmanin basina vermesin yani öyle adamlardi.
Sende bir karar ver be Murho. Her yenildiğimiz maçtan sonra adamın aleyhinde konu açtın hatırladığım kadarıyla. :D

Sende bir karar ver be Murho. Her yenildiğimiz maçtan sonra adamın aleyhinde konu açtın hatırladığım kadarıyla. :D
hoca bizi gezdirsin yeter yav adamin galatasaray teknik direktörü olmasi bile basli basina psikolojik üstünlük. fatih terim ic sahada büyük mac vermez diye fenerliler bile umutsuzdu basaksehir ve besiktas maclarindan. nitekim gol bile yemedik. akhisar degilde biz kupayi alsaydik bu kadar gündem olmazdi belki. adamlar tek eglencemiz.latovleviciyi niye oynattin diye 50 sene susmamak lazim normalde ama bunun böyle olacagini önceden görseydim alt yapi oyuncularini oynatsin bile derdim, fbnin akhisara kupa vermesi efsane olay. fatih terimin geldigi hafta fener deplasmanda konyayi yenemedi mesela, adam 3 twit atiyor herkes catliyor. örnekler cogaltilabilir.

Dünya görüşüm taban tabana zıt olsa bile bu foruma üye olduğum günden beri savunduğum(galatasaray efsanesi dedim ne derseniz deyin dedim ona hakaret edenlerle anlamsız tartışmalara girdim belden aşağı vurdular neler yaptılar (Ama ben yine de savundum. Çünkü Uefa kupasını çıplak gözle gördüm ben, kutlamalarına katıldım) hocam öyle ya da böyle beni haklı çıkardı. Büyüksün hoca ....

DSJv4BAXUAA5mQe.webp

O gunden sonra huzur geldi

güçlü bir yönetimle hoca emekli olmadan şampiyonlar ligini almamız gerekli.FT den başka hiç kimse şampiyonlar ligi kupasını Türkiyeye getiremez.

Erol s aydinli hocayi elestirecek birsey bulamıyor su aralar...

Tüm camia şampiyonluk tamam psikolojisi içinde maalesef.. umarım sende rahatlama yoktur hocam.. henüz biten hiçbir şey yok çünkü..

Sahaya gömülecek sıradaki takım: Evkur Yeni Malatyaspor
tapatalk_1517128561274.webp

Karşısına kim gelirse gelsin, Kaos yaratmaya kim çalışırsa çalışsın her zaman ezilen taraf oluyorlar. Tarihin en büyük örnekleridir aykut kocaman ve arda turan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt