Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
14 yabancı kuralının mimarina bunu da demişlerdi dimi :)

selçuk inan fatih terimin prensi diyenler vardi bi ara

ama tartismasiz en saçma yorumlar alinan topçunun iyi oynadigi zaman ünal aysalin transferi, kötü oynadigi zaman fatih terimin kazigi gibi yorumlardi. hey gidi günler...

Zor ve maalesef görüyoruz ki hatalarından ders almamış hala gereksiz polemiklere giriyor

Büyük ihtimal tekrar bir kere daha gelecek bu ne zaman olur bilinmez o zamana kadar geliştirsin kendini :D

O taraftar baskısını kaldıramaz bence.Tamam çok saçmaladı da,taraftar da adam sahaya çıkmadan yedi adamı o sezon.

Biraz da taktik anlamda övelim. Takım iki haftadır tabanca gibi kontraya çıkıp, gol atıyor. Dünya futbolunda kontra atağa verilen önemi biliyor az çok herkes. Bugün iki tane kontrayla rakibin fişini çektik.

Bugün FT'ye tam arka tribününden küfürler gelmiş, ben orada olacaktım, alkollü de olacaktım ki o itin yüzünü macun yapardım, köpek oğlu köpekler, hepsi aynı tip bu FT düşmanlarının.​

DdBJgyNXcAAQVvw.jpg

Nasıl küfür edebiliyor lan? Oradaki taraftarlar ne bokuma oturuyor? Akıl işi değil yemin ederim!

İki beğeni için ne gerek vardı şu videoyu yayınlamaya. Şimdi medyanın eline düşecek, yayılacak. Son maç öncesi yine hocayı doğrayacaklar.

Insan da biraz utanma olur yaw serefsizlik diz boyu

Ulan serefsiz senin Galatasaray'li olma nedenin Fatih Terim'in basarilaridir

Orda o serefsizi yerle bir etmeyen taraftara da yaziklar olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt