Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
234766.jpg

Büyüksün hocam. Şu sezonda bile takımı şampiyon yaptın ya helal olsun hakikaten.

Kimse sevmek zorunda değil ama sırf sevmediği için teknik direktörlüğüne laf eden kaypaklara tekrar haddini bildirdiğin için ayrıca tebrik ederiz.

ama onların yüzleri kösele gibi olmuş hocam. şimdi inlerine çekildiler gelecek sezon ortasında, önümüzdeki sezonlarda başarılı bile olsan "Fatih Terim bu kadronun hakkını veremiyor", "Avrupa'da başarı için modern futbol oynatan Mancini gibi bir hoca şart" diye ötüp duracaklar ama sen kapakları takmaya devam edeceksin.

Şampiyonlar ligi bir iki senede olacak iş değil bizim gibi az bütçeli takımlarda. Ciddi orta yaşlarda olan kaliteli kadro kurup 3-5 senede olacak iş bu. Onda da futbol şansımız yanımızda olursa az çok. Porto misali. Kura şansı da gerekli az çok.

sahneye çocuklarıyla ve torunlarıyla çıkınca sonradan CL müziği çalınca ağladım yemin ederim

sahneye çocuklarıyla ve torunlarıyla çıkınca sonradan CL müziği çalınca ağladım yemin ederim

Sözde vizyonerler izlesinler de utansınlar biraz

Şu adama vizyonu dar dediler yazık.En ufak başarısızlıkta yine gidip hocaya sallarlar,klasik havaya giren vizyoner taraftarlar işte

10 sene anahtarı verin şu adama karışmayın hiç bişeye cl'yi aldırmazsa bende hiç birşey bilmiyorum.

Hocanin kafasinda tek bir sey var, belli. "Anormal basari."

Sampiyonlar Ligi.

Dunya futbol tarihine altin harflerle yazdir adini hocam :love:

bazı takımlar vardır herkes şampiyon yapardı dersin fakat bu takımı sadece İmparator şampiyon yapabilirdi , bu büyük ailenin yol göstericisi ve yaşayan en büyük efsanesisin hocam , yerin gönlümüzde ebedi ...

Sampiyonlar ligi muzigi ile giris yaptiktan sonra herkesi gaza getirdi

Seni seviyoruz hocam

Yenildiğimize sevindiğim tek maç 2-1 yeni malatyaspor maçıydı.O maçtan sonra İmparator yuvasına döndü.Hey gidi

Sözde vizyonerler izlesinler de utansınlar biraz

Şu adama vizyonu dar dediler yazık.En ufak başarısızlıkta yine gidip hocaya sallarlar,klasik havaya giren vizyoner taraftarlar işte
16.saniyeden sonra bebeğe baktımda her izlediğimde gözlerim doluyor benim ya :(

şampiyonluk yarışı içindeki 4 takımdan en kötü kadroya sahip olmamıza rağmen şampiyon yaptı bizi imparator. sezon başı söylemiştim fatih hoca gelmezse bu takım ilk 3 e giremez diye iyi ki geldi iyi ki şampiyon olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt