Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'e de fena para harcanmadi. Gomis'i yollatti. Cagne Mitroglu Andone ve Falkoa'yi aldik. 4'unun toplami Gomis kadar gol atamadi.
Gomis'in maaş sıkıntısı oldu.Kayserispor deplasmanına parasını almadı diye haberler çıkmıştı.Fatih hoca o zaman Modeste'yi istedi yönetim alamadı.Devre arası Alan-Pato-Tetteh üçlüsünü istedi yönetim alamadı.Yönetim transfer konusunda başarılı olsaydı bu sıkıntıları yaşamazdık..
Murat beni iyice sinirlendirmeye başladın. Konu neydi neye döndü, seninki Terimsporluluk olmuş ve senin zihniyetinle tartışmak da bana göre değil çünkü gerçekleri göz ardı ederek kimseyi aklayamazsın.

O fişek Rodrigues'i gördük son 2 senede, bok gibi oynuyor. Tolga sakatlanana kadar 10 maçta 6 gol atmış, zaten sakatlandı dönemedi ne anlatıyorsun sen hala?

Tudor iyi bir kadro kurmuştur, bitti. Aksini iddia ediyorsan git sabaha kadar başkalarına yaz, bana değil.

Muslerayı da 3 günlük Tudor gönderemezdi, bitti.
Ben Objektif değil Subjektif Galatasaraylıyım.Fatih hoca da efsanemiz.Yazışmak istemiyosan yazışmayız öyle sinirlenmeye falan da gerek yok..

Bu sabit fikirli zihniyet bizi başarıya götürmez. Ülkedeki herkes eleştirilebilir, buna herkes dahil.

Bok atmak ayrı, eleştirmek ayrı bu ikisinin farkını öğrenin artık.

Gomis'in maaş sıkıntısı oldu.Kayserispor deplasmanına parasını almadı diye haberler çıkmıştı.Fatih hoca o zaman Modeste'yi istedi yönetim alamadı.Devre arası Alan-Pato-Tetteh üçlüsünü istedi yönetim alamadı.Yönetim transfer konusunda başarılı olsaydı bu sıkıntıları yaşamazdık..

Ben Objektif değil Subjektif Galatasaraylıyım.Fatih hoca da efsanemiz.Yazışmak istemiyosan yazışmayız öyle sinirlenmeye falan da gerek yok..

Tetteh'i iyi ki almadik duldulun teki.

Fatih hocanın overrated bir hoca olduğunu düşünüyorum. Underdog takımlarda ne kadar başarılı olmuştur? Koca bir sıfır. Ranieri yoktan şampiyon yaptı Leicester denen köy takımını. Ona saygı duyarım. Ama elinde Hagilerle, Taffarellerle, Musleralarla, Drogbalarla herkes şampiyonluğa oynar zaten bu köy liginde.

Terim de iyi bir kadro kurabilirdi zaten kuramazdı demedim, Tudor iyi bir kadro dedim ama Muratın algı seviyesi zayıf olduğundan idrak etmekte zorlanıyor.

Ha Terim dönemlerinde çok yanlış transferler de oldu geçmişte ama doğru işler de oldu.

Burada asıl mesele şu, "Tudor iyi kadro kurdu." demekle Terim yerilmiş olmuyor, son 3 sezona baktığımızda stoperler ve Kuru dışında yeni gelenlerden verim alabildik mi hayır, benim kastım bu.

Evet doğru. Belhanda ve Lato dışında iyi oyuncularda oluşan bir kadro idi. Lato da ucuzundan bir denemeydi. Terim Tudor’un kurduğu kadroyu ondan daha iyi oynattı. Daha sonra dediğin gibi orta sahadaki adamların hiçbirinden bir Fernando katkısı alamadık mesela. Badou’ya sallanıyordu baya ama o da çok iyi katkı verdi. Terim zaten o sırada takım çalıştırmıyordu ama muhtemelen Badou’yu beğeniyordu. Tam onluk bir herifti stil olarak. Hee şu da bir gerçek Terim 10 milyon verdirip Osmanlıspor’dan bir topçu aldırsa denilmeyen kalmazdı kendisine daha adamın performansını görmeden Ne vizyonu kalırdı sövülmeyen, ne de Türkiye dışında bir topçu tanımaması kalırdı.

Tetteh'i iyi ki almadik duldulun teki.
Sörlothla Tetteh'i kıyaslamıyom da ahbap Sörloth da oynadığı kulüpte beğenilmiyodu ki haberlere göre 3 büyüklere önerildi.Trabzonspor uygun bi bonservisle alacak.Bu kendi takımında iş yapamamış bi oyuncu bizim bu ligde Kral olabilir.Tamamen şans işi bu.Falcao'yu aldık orda sakatlanmıyodu burda seri bi 10 maçını izleyemedik..

Tudor benim begendigim bir hocaydi Ama futbol sadece teknik taktik degil Bunu da Fatih hoca’da görüyoruz rakiplerle Tff ile mücadele ediyor daha tecrubeli bu konuda

Tudor’un kadro muhendisligi Gercekten cok iyiydi,sol Beke asamoah gelmis olsaydi makina gibi bir takim kurmus olacakti (Maicon haric)

Iyi bir planlama ile yola cikmisti tudor Ama Feghouli form tutunca ve takimda forma rekabeti olunca herkese yer acacam diye makina gibi isleyen takimi bozmak zorunda kaldi yani sistem arayisina girdi,yeni transfer edilmis feghouli’yi Yedek birakmak olmazdi dogal olarak

benim de iddiam şu ki ikinci yarı fisktür avantajı varken ua denen oluşum tudora terime çıktıkları yancılığın 100de 1ini gösterselerdi yine şampiyon olurduk

Son 25 senede Terim dışında bir tek Tudor'a o imkanlar tanındı o da gönderildiğinde kötü bir yerde değildik zaten liderin sadece 1 puan arkasındaydık ve ikinci yarıda fikstür avantajımız vardı. Tudor'u ben de sevmiyorum, kalsaydı şampiyon olur muyduk bilmem ama gereğinden çok eleştirildiğini düşünüyorum.

Öyle bir Bjk deplasmanı oynadık ki o maçta takımın başında değil Tudor, Klopp olsa kalma imkanı yoktu o maç performansıyla. Deplasmanda derbi kaybetmek başka ama herhangi bir derbide öyle ezilmedik biz.

Sörlothla Tetteh'i kıyaslamıyom da ahbap Sörloth da oynadığı kulüpte beğenilmiyodu ki haberlere göre 3 büyüklere önerildi.Trabzonspor uygun bi bonservisle alacak.Bu kendi takımında iş yapamamış bi oyuncu bizim bu ligde Kral olabilir.Tamamen şans işi bu.Falcao'yu aldık orda sakatlanmıyodu burda seri bi 10 maçını izleyemedik..
Sorloth Premier Lig'de is yapamadi oburu Cek Ligi'nde. Alakasiz 2 ornek.

Öyle bir Bjk deplasmanı oynadık ki o maçta takımın başında değil Tudor, Klopp olsa kalma imkanı yoktu o maç performansıyla. Deplasmanda derbi kaybetmek başka ama herhangi bir derbide öyle ezilmedik biz.

bir sonraki sezon ts maçına bakalım mı mesela?

ya da 96daki fener maçı

benim de iddiam şu ki ikinci yarı fisktür avantajı varken ua denen oluşum tudora terime çıktıkları yancılığın 100de 1ini gösterselerdi yine şampiyon olurduk

Tudor’u savunan biri olarak yaziyorum kesinlikle olamazdik

Basaksehir macindan sonra psikolojik olarak dagildi tudor arayisa girdi hatta Son macinda 3-6-1 falan oynatmaya calisti,zaten kariyerine baktigimiz zaman cogunlukla bu tarz problemler yasadigini görüyoruz

Yasi genc daha cok tecrube gerekiyor

Kabus gibi maçtı ama ilk yarıda fena değildik. Zaten film ikinci yarının hemen başında Muslera'nın hatalı gol yemesiyle koptu. Oyuncular demoralize oldu baya. Terim'in de buna benzer bir maçı var 2013 Eylül'deki Real maçında. Bazen böyle kopmalar olabiliyor futbolda. Ona bakarsak Galatasaray tarihinin derbilerdeki en rezalet skorunda yine Fatih hoca takımın başındaydı 2002'de.

Bakalım, ikisini birleştirelim hatta yine de bir Bjk deplasmanı etmez.

tudor bjk maçı yüzünden mi gitti sence?

o maç başabaş oynansa ve 1-0 kaybetsek kalır mıydı?

hatta kazansa ve haftaya kaybetse kalır mıydı?

gitmesi için sebep saha mıydı? kendisi miydi?

Evet doğru. Belhanda ve Lato dışında iyi oyuncularda oluşan bir kadro idi. Lato da ucuzundan bir denemeydi. Terim Tudor’un kurduğu kadroyu ondan daha iyi oynattı. Daha sonra dediğin gibi orta sahadaki adamların hiçbirinden bir Fernando katkısı alamadık mesela. Badou’ya sallanıyordu baya ama o da çok iyi katkı verdi. Terim zaten o sırada takım çalıştırmıyordu ama muhtemelen Badou’yu beğeniyordu. Tam onluk bir herifti stil olarak. Hee şu da bir gerçek Terim 10 milyon verdirip Osmanlıspor’dan bir topçu aldırsa denilmeyen kalmazdı kendisine daha adamın performansını görmeden Ne vizyonu kalırdı sövülmeyen, ne de Türkiye dışında bir topçu tanımaması kalırdı.
Badou kesinlikle hatalı bir transferdi, paradan dolayı.

Lakin öyle böyle kazık atmadık satarken :asd:

tudor istedi o oyunculari. sinonun iki yonlu oyunu oynayamam ben diyisinden sonra gece hayati olmayan, idman kacirmayan profesyonel olan ve sahada daha mucadeleci bi ismi istedi... BELHANDA
allahtan o istedi de 2 sene samp olan 3.sene de normal sartlarda olabilecek takimi kurdu
Aslında Tudor döneminde idare ediyordu. Sonra Terim’in elinde iyice mala bağladı.

Tudor benim begendigim bir hocaydi Ama futbol sadece teknik taktik degil Bunu da Fatih hoca’da görüyoruz rakiplerle Tff ile mücadele ediyor daha tecrubeli bu konuda

Tudor’un kadro muhendisligi Gercekten cok iyiydi,sol Beke asamoah gelmis olsaydi makina gibi bir takim kurmus olacakti (Maicon haric)

Iyi bir planlama ile yola cikmisti tudor Ama Feghouli form tutunca ve takimda forma rekabeti olunca herkese yer acacam diye makina gibi isleyen takimi bozmak zorunda kaldi yani sistem arayisina girdi,yeni transfer edilmis feghouli’yi Yedek birakmak olmazdi dogal olarak
Evet görmek istediğim bakış açısı bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt