Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.237
- 51.241
- 3.683
Gomis'in maaş sıkıntısı oldu.Kayserispor deplasmanına parasını almadı diye haberler çıkmıştı.Fatih hoca o zaman Modeste'yi istedi yönetim alamadı.Devre arası Alan-Pato-Tetteh üçlüsünü istedi yönetim alamadı.Yönetim transfer konusunda başarılı olsaydı bu sıkıntıları yaşamazdık..Terim'e de fena para harcanmadi. Gomis'i yollatti. Cagne Mitroglu Andone ve Falkoa'yi aldik. 4'unun toplami Gomis kadar gol atamadi.
Ben Objektif değil Subjektif Galatasaraylıyım.Fatih hoca da efsanemiz.Yazışmak istemiyosan yazışmayız öyle sinirlenmeye falan da gerek yok..Murat beni iyice sinirlendirmeye başladın. Konu neydi neye döndü, seninki Terimsporluluk olmuş ve senin zihniyetinle tartışmak da bana göre değil çünkü gerçekleri göz ardı ederek kimseyi aklayamazsın.
O fişek Rodrigues'i gördük son 2 senede, bok gibi oynuyor. Tolga sakatlanana kadar 10 maçta 6 gol atmış, zaten sakatlandı dönemedi ne anlatıyorsun sen hala?
Tudor iyi bir kadro kurmuştur, bitti. Aksini iddia ediyorsan git sabaha kadar başkalarına yaz, bana değil.
Muslerayı da 3 günlük Tudor gönderemezdi, bitti.
Ne vizyonu kalırdı sövülmeyen, ne de Türkiye dışında bir topçu tanımaması kalırdı.