GSCimbom
Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)
Keramettin TANRIVERDİ

Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV) Sayfa 121

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10K
Okunma
431,2K
Sayfa
121/499
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca futboldan umduğunu bulamayınca TFF’den hıncını çıkarmak için mekan basma skilleri ile kendisine destek olacak güzel bir transfer gerçekleştirmiş.
Bize de heyyalamak düşer.

#kralarda
#66giyefsaneol
#adam

Benim için sonsuz kredisi yok ki zaten birçok kez eleştirdim buradada. Ama Arda konusunda hatalı bulmuyorum milyon dolarlar alıp yatanlar var Arda bedavaya oynayacak ve oynarsa takımın en iyi 2 oyuncusundan biri zaten.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda’dan herhangi bir şey beklemek yanlış olur. Belki bir kaç maç gazla iyi oynayabilir ama beklentiler ciddi hayal kırıklıkları oluşturur.

Bir çok kişi yaşını ve son 4 yılını unutuyor.

Ayrıca şu boş mukaveleye imza olaylarını hiç sevmiyorum. Fatih Terim de bunları yaptı ama hep hak ettiğinden çok daha fazlasını aldı. Keşke pazarlık yapıp bahsedildiği gibi maç başına 15 bin Euro ile anlaşma yapılsaydı.

Evlatlarının parasını cebinden öde. Bu kulüp senin çöplerine para gömmek zorunda değil. Hayır kurumu da değil. Senin bu duygusal zihniyetin yüzünden yıllarca Sabri, Aydın gibi 1. ligde oynaması gereken çöplere milyon liralar verildi. O Arda'ya verdiğin parayla kadın basket takımı kuruluyor farkındasın değil mi hocam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri