Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda tutar tutmaz bilmem zaten tutmazsa da sorun yok bir para ödemiyoruz ama eminim tüm taraftarlar Arda'yı istese hoca tersini yapardı. Hocanın var böyle toplumun istediğinin tersini yapma hareketleri, Belhanda mevzusunda da aynı şey oldu başımıza kaldı Allahın bedevisi.
Severmisin Ardayi sayin Gveren

rengim hoca uayı bir şeye çevirdi buna ne diyorsun

basıyor mamayı istediğini kabul ettiriyor
evet şu arda turanı destekliyorum
geçen hafta bankamıza yüklü bir miktarda para girişi oldu

ilerleyen günlerde hoca ile reisimiz bir akşam yemeği yiyip
gs için gereken kararları alacaklardır

Bundan sonra bütün sorumluluk kendisinde. Bu sene de başarısız olursa kendisinin payı %100 olur ve gönderilir.

Hoca futboldan umduğunu bulamayınca TFF’den hıncını çıkarmak için mekan basma skilleri ile kendisine destek olacak güzel bir transfer gerçekleştirmiş.
Bize de heyyalamak düşer.

#kralarda
#66giyefsaneol
#adam

gönderdiği kondisyoner yerine hala biri gelmedi.
sezon 1 haftaya açılıyor
2 ay sonra ocak zırvaları duyunca şaşırmayın

Benim için sonsuz kredisi yok ki zaten birçok kez eleştirdim buradada. Ama Arda konusunda hatalı bulmuyorum milyon dolarlar alıp yatanlar var Arda bedavaya oynayacak ve oynarsa takımın en iyi 2 oyuncusundan biri zaten.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim için sonsuz kredisi yok ki zaten birçok kez eleştirdim buradada. Ama Arda konusunda hatalı bulmuyorum milyon dolarlar alıp yatanlar var Arda bedavaya oynayacak ve oynarsa takımın en iyi 2 oyuncusundan biri zaten.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda’dan herhangi bir şey beklemek yanlış olur. Belki bir kaç maç gazla iyi oynayabilir ama beklentiler ciddi hayal kırıklıkları oluşturur.

Bir çok kişi yaşını ve son 4 yılını unutuyor.

Ayrıca şu boş mukaveleye imza olaylarını hiç sevmiyorum. Fatih Terim de bunları yaptı ama hep hak ettiğinden çok daha fazlasını aldı. Keşke pazarlık yapıp bahsedildiği gibi maç başına 15 bin Euro ile anlaşma yapılsaydı.

Kendisi mi daha büyük evlat sever bir zamanlar yardımcısı olan Hamzaoğlu mu karar veremiyorum

Evlatlarının parasını cebinden öde. Bu kulüp senin çöplerine para gömmek zorunda değil. Hayır kurumu da değil. Senin bu duygusal zihniyetin yüzünden yıllarca Sabri, Aydın gibi 1. ligde oynaması gereken çöplere milyon liralar verildi. O Arda'ya verdiğin parayla kadın basket takımı kuruluyor farkındasın değil mi hocam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt