Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi bir terimci olarak yaziyorum. Istifa etmeli. Ne şımarık taraftar ne sorumsuz yonetim hocayi hak ediyor. Hocam istifa et git keyfine bak ne ugrasiyorsun. Sen yokken her sene 1. yiz zaten.

IMG_4810.webp

Hocanın emeklilik zamanının geldiğini en net şekilde yüzümüze çarpan maç bu olabilir.
Forumda bazılarına abartıyor diyordum. Ama haklılar valla.

Geçen gün benim postuma demiştin renktaş

En az yönetim kadar hocanın da suçu var demiştim

Keşke sen haklı çıksan da ben sana hak versem

Ama gerçek bu renktaş

artık hoca ile olmuyor

Hoca eskaza sinirlenip gitse takım aşağı yuvarlanır. Yönetim aşırı zayıf, niyetleri iyi olsada bir bok yaptıkları yok hocanın ekmeğini yiyorlar 3 senedir.

Hoca gitse Abdül en fazla Yılmaz Vural'ı ikna eder.

ocak,temmuz,belhanda,yan pas,geri pas.
simulating season

Evet hoca Allah aşkına git giderken yanında yalakalarini da götür, şu ülke ne çektiyse mantık ve eleştiriden uzak yalakalardan çekti her alanda. Adam yıllık 25 milyon alıyor, oynattığı futbol 5 kuruşluk...

Iyi bir terimci olarak yaziyorum. Istifa etmeli. Ne şımarık taraftar ne sorumsuz yonetim hocayi hak ediyor. Hocam istifa et git keyfine bak ne ugrasiyorsun. Sen yokken her sene 1. yiz zaten.
Hocayı eleştirmediğinden terimci olduğunu anladım renktaş. Kusura bakma ama bu futbolda kendisinin büyük payı var. Biz elendiğimize değil oynanan rezil futbola üzülüyoruz. Çık Rio Ave gibi oyna yine yenil tek kelime etmeyiz. Rezil futbol ve elenince biraz da hatayı kendisinde aramalı. Hep mi suçlu yönetim ve futbolcular? Bugün hocaları değiştirsek Gerrard bu kadroyla Rangers'i yenerdi.

Hoca beni hayal kırıklığına uğratıyor ama gitse ne olacak? Gelen yabancı adam Ömer, Kılınç, Sekidika, Oğulcanla falan şov mu yapacak? Başımızda akbaba gibi bekleyen tff, rakipler, medya, mhk ile tek başına savaşabilecek mi? Yapabilecekse FT gitsin yarın gelsin başlasın.

Hoca eskaza sinirlenip gitse takım aşağı yuvarlanır. Yönetim aşırı zayıf, niyetleri iyi olsada bir bok yaptıkları yok hocanın ekmeğini yiyorlar 3 senedir.

Hoca gitse Abdül en fazla Yılmaz Vural'ı ikna eder.

ona şüphe yok. o yüzden mayıs ayında herkes bırakmalı
yeni isimlerle yeni ufuklara yelken açma vakti geldi

ne istifası saçmalamayın terimci ilan etmeyin şimdi beni.

ilk önce şu feghouli-falcao-babel gibi adamlardan kurtulmaya çalışmalı(belhanda gitti diye umuyorum). ahmet bulut'umu devreye sokar şu italyan mino'yumu devre sokar naparsa yapsın bu adamlar gitmeli. cepten 1-2 milyon yemeli menajerler ffp işlemiyor nasıl olsa menajerlerde.

ffp sezon sonu bitiyor. artık scout transferlerine yoğunlaşmalı. ffp bittiği için 1-4milyon € arası scout transferleri rahat yapılır diye düşünüyorum. hızlı genç dinamik adamları yerleştirmeli. 30+ kaleci hariç 1 yada 2 adam olmalı ilk 11de.

sonrası ise zamanla gelir. hocanın scout ekibine güveniyorum. ffp bittikten sonra yine ağlarsa artık emekli olur diye düşünüyorum.

Hocayı eleştirmediğinden terimci olduğunu anladım renktaş. Kusura bakma ama bu futbolda kendisinin büyük payı var. Biz elendiğimize değil oynanan rezil futbola üzülüyoruz. Çık Rio Ave gibi oyna yine yenil tek kelime etmeyiz. Rezil futbol ve elenince biraz da hatayı kendisinde aramalı. Hep mi suçlu yönetim ve futbolcular? Bugün hocaları değiştirsek Gerrard bu kadroyla Rangers'i yenerdi.
Gitsin iste ben de onu diyorum. Ertesi gun gerrard gelsin bakalim kac gun dayaniyor.

Fatih Hoca'nın gidebildiği kadar gitmesi lazım. Bu ligde bundan iyisi yok.

amacımız avrupa olmalı işte. sen avrupa kafasında takım kurar planlama yaparsan lig zaten cepte
oynadığın lig bir bok değil. dünyanın en kötü liglerinden bir tanesi. bir çok majör ligin alt ligleri bu ligden iyi.
bundan iyisi yok demek argüman değil. ismi ahmet fatih hüsrev olmuş farketmez.
yoksa babele 3 falcaoya 7 verip ne ligde ne avrupada başarısı olmayan arafta kalmış bir ucubeye dönersin.

Gitsin iste ben de onu diyorum. Ertesi gun gerrard gelsin bakalim kac gun dayaniyor.
Fatih hoca tamam ligde bir şekilde iyi götürüyor (gerçi son 2 sezon kötüydü) ama Avrupa maçlarından anlıyoruz ki hoca buraların seviyesinde değil artık. Futbol başka oynanıyor buralarda. Rangers gibi 3. sınıf takım bile bizi ezdi. Es kaza Liverpool, Bayern gelse bjknin rekorunu kırarız. Allahtan ŞL'ye gitmedik bu kadro ve bu oyunla yine kötü şeyler denerlerdi üzerimizde. Fatih hoca da bu durumdan çok da rahatsız değil anlaşılan çünkü kendisini geliştirmiyor. Klopp'un çalışma azminden, sürekli futbolu yenileme isteğinden bir şeyler kapması lazım. Çünkü oynattığı futbolla bu seviyelerde başarılı olması zor.

amacımız avrupa olmalı işte. sen avrupa kafasında takım kurar planlama yaparsan lig zaten cepte
oynadığın lig bir bok değil. dünyanın en kötü liglerinden bir tanesi. bir çok majör ligin alt ligleri bu ligden iyi.
bundan iyisi yok demek argüman değil. ismi ahmet fatih hüsrev olmuş farketmez.
yoksa babele 3 falcaoya 7 verip ne ligde ne avrupada başarısı olmayan arafta kalmış bir ucubeye dönersin.
Avrupa artık hayal bence renktaş. Lig de yapabildiğin en iyi sıralamayı yapıp para koymamız lazım kasaya. Rangers filan tokatlıyor bizi artık o tren kaçtı. Zaten kulüplerin mali yapısı ortada.

Uefa yeni lig kuruyormuş oralarda takılırız artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt