Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: ''Özellikle ilk yarı çok iyi top oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarıda 5-10 dakika haricinde oyunu kontrol eden bir Galatasaray vardı''

Hoca be, vallahi bugünün izahı yok ya. Çok savunduk seni ama sözün bittiği yerdeyiz yani...
Yönetimi zaten yerden yere vuruyoruz.
Ama Rangers denen şu boktan takımı elemek için transfere ihtiyacın yok. 3 dk uzatma verdiler, doldur boşalt yaparak bile topu ceza sahasına sokamadık ya.

Hala ısrarla Feghouli ve Babel gibi bitik heriflerden medet umuyorsun.
Hala sanki sana büyü yapılmış gibi dk 70'den önce oyuncu değiştirmek aklına gelmiyor.
Feghouli denen bitik yerine Sekidika, Babel yerine Kerem filan oynasa ne kaybederiz yani? Eleneceksek bile onlarla elenelim ya. Canımız sağolsun der geçeriz.
Takım geçiş oyunlarında o kadar yavaş ki, yavaş kelimesi tam manasıyla karşılamıyor.
Ne bir freekick organizasyonu var, ne korner organizasyonu var...

Ne diyelim, bilmiyorum ki ya. Bir şeylerin değişeceğine inancım da kalmadı yani. En kötüsü de bu zaten. Belki bu sene şampiyon da oluruz. Ama bu kafa yapısıyla günü kurtarmaktan başka bir halt olmaz ve Avrupa'da daha çok elimize verirler...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: ''Özellikle ilk yarı çok iyi top oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarıda 5-10 dakika haricinde oyunu kontrol eden bir Galatasaray vardı''
Saha kenarında beden dili farklı, maç sonu ağzindan çıkanlar farklı. İlginç bir deneyim.

GSCimbom Mobile App

Rangers kadrosu bize göre daha kötü, keza oyun olarak da bunu kanıtladı maçta ama biz o kötü takımı bile yenemedik düşünün işte durumun vahimlğini hoca fark yaratmalıydı bu maçta.
Mükemmel değiller ama takım olmuşlar. Bizi ceplerinden çıkarırlar. 10 defa oynansa 1 defa kazanamazdik.

GSCimbom Mobile App

Rangers dandik ligde oynuyor ama kadrolari iyi. Biz bu orta sahayla kazanma ihtimalimiz yuksek degildi. Bunu kabul edip onumzue bakmamiz gerekir

Maç öncesi sınırlı sayıda maçalarını izlememe rağmen notumu vermiştim ve buraya yazmıştım. Kalitesiz bir takım ama fiziki olarak bizden çok daha iyiler. Maçı alırlar dedim. Öyle de oldu.

Kadrolarının iyi olup olmadığını önümüzdeki maçlarda düzgün rakiplere denk gelirlerse göreceğiz. Adamların oyuncuları yeteneksiz. Herkes bizim oynadığımız gibi karaktersiz futbol oynamıyor.

Hakikaten şu takıma elenmek üzücü.

Bu arada bunların maaş bütçeleri ne bilen var mı?

Kimse kusura bakmasin, son 3 yilda 30 tane topcu aldirip ondan sonra bu takim niye boyle diye konusma hakkin yok. Marcao, Luyindama disinda aldirdigin oyuncular fiyaskodan ibaret.

Nzonzi suan Rennes de gayet iyi oynuyor ve hala milli takima seciliyor ve oynuyor da. Hep suclu baskalari Terime gore. Rangerse elemek icin kadronda, Ronaldolar, Messiler, Modricler gerekmiyor.

Bu takim oyun anlamiyla 3 senedir her gun daha kotuye gidiyor. Biraz disli bir rakip oldugu zaman Terime futbol dersi veriyor. Bunu Tedesco, Gerrard, (Bir kismen Erol), yeni jenerasyon hocalar gecen sene herzaman yapti ve yapmaya devam edecek. Oynattigin oyun yetersiz ve inadin yuzunden her mac ayni seyi denemek istiyorsun, ve farkli sonuclar bekliyorsun, bu rezilliktir, kepazeliktir, vizyonsuzluktur.

Yonetim desen zaten ayri rezalet, Apo denen rezil herife her gun kufur ede ede biktim artik. Zamaninda Unal Aysal bunu yonetime almayarak, ne kadar rezalet bir adam oldugunun farkina varmisti demekki.

Galatasarayin tek kurtulus yolu, KOMPLE bir temizlik. 0 dan olacak. Senelik 2m euro ustu maas alan topculardan her sene kotu futbol gormek ben istemiyorum. Hocasi, yonetimi, scout ekibi, ne varsa temizlenmelidir.

Hic mi Emre Kilinc'i kanatta kullanmayi dusunmuyorsun? Orta sahayi Etoboyla baslayayim diye dusunmuyormusun? Madem dusunmuyorsun 45nci dkya kadar maci izliyorsun, ve ayni kadro ile ikinci yariya devam ediyorsun. INANILMAZ.

FarCry 3 oyununu oynayan insanlar hatirlar. Vaas'in onemli ve mehsur sozunu paylasayim.

Vaas : Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt