Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.149
- 4.169
- 2.418
Valla haginin oglu o kolombiyalı forvet filan bizde olsa nerden bulmuşlar bunları deriz bence baya kötü takımBence daha kötü değil. Bizdekilerin sadece ismi kalmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla haginin oglu o kolombiyalı forvet filan bizde olsa nerden bulmuşlar bunları deriz bence baya kötü takımBence daha kötü değil. Bizdekilerin sadece ismi kalmış.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: ''Özellikle ilk yarı çok iyi top oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarıda 5-10 dakika haricinde oyunu kontrol eden bir Galatasaray vardı''
o kolombiyalıyı biz alacaktık zaten rangersa gitmeden HJKden ama almadılar haaland ve haugede oldugu gibiValla haginin oglu o kolombiyalı forvet filan bizde olsa nerden bulmuşlar bunları deriz bence baya kötü takım

Saha kenarında beden dili farklı, maç sonu ağzindan çıkanlar farklı. İlginç bir deneyim.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: ''Özellikle ilk yarı çok iyi top oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarıda 5-10 dakika haricinde oyunu kontrol eden bir Galatasaray vardı''
Mükemmel değiller ama takım olmuşlar. Bizi ceplerinden çıkarırlar. 10 defa oynansa 1 defa kazanamazdik.Rangers kadrosu bize göre daha kötü, keza oyun olarak da bunu kanıtladı maçta ama biz o kötü takımı bile yenemedik düşünün işte durumun vahimlğini hoca fark yaratmalıydı bu maçta.
Hocanın emeklilik zamanının geldiğini en net şekilde yüzümüze çarpan maç bu olabilir.Bence daha kötü değil. Bizdekilerin sadece ismi kalmış.
Bence daha kötü değil. Bizdekilerin sadece ismi kalmış.
Rangers dandik ligde oynuyor ama kadrolari iyi. Biz bu orta sahayla kazanma ihtimalimiz yuksek degildi. Bunu kabul edip onumzue bakmamiz gerekir
Kötüler de bizim takım daha kötü. Ceza sahasına orta açamadık ya daha ne olsun. Heriflerin sağ beki 2 hareketle aldı maçı.rangers da çok vasatmış aslında
alanya ile oynuyor gibiydik
formda feghouli solda onyekuru ve falcao yerine 3 sene önceki gomis gibi bir adamla rahat elerdikRangers vasat oğlu vasat tak8m, hiçbir şey oynamadılar kendinizi kandırmayı bırakın
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: ''Özellikle ilk yarı çok iyi top oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarıda 5-10 dakika haricinde oyunu kontrol eden bir Galatasaray vardı''