Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.061
- 36.551
- 2.773
umurumuzda değil
hoca için ölürüz
ölün de kurtulalım kardeşim ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umurumuzda değil
hoca için ölürüz
köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardıölün de kurtulalım kardeşim ya
Herhangi bir başarısı bulunmayan karbonat Erol'a 3 ayrı takım çıkaracak kadro kurdu elalem. Bunu yaparken Ferdi, Ömer Faruk var vs. diye düşünmediler. Sergen'e bile ikinci santrafor dışında her istediğini bir şekilde aldılar.
Bunlara karşın halihazırda sekiz tane lig şampiyonluğu bulunan hoca da Taylan'dan 6, Emre'den 8 çıkarmaya muhtaç edildi. Yine şapkadan tavşan çıkarmasını bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.
köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı
yoluna devam
Fatih Altaylı: "Fatih Terim, stadyum koridorlarında yöneticilere küfür ederek geziyor."
Fatih Altaylı: "Fatih Terim, stadyum koridorlarında yöneticilere küfür ederek geziyor."
GALATASARAY'da TEK ADAM dönemi AN İTİBARİYLE başlamıştır.
Aslında öyle bir şey yok yav totalde al sata bakarsak aldığı oyunculardan az buçuk kar ederek elden çıkarttık.Borçlardan kendisi sorumlu tutulabilir dogru söylemiş. Ikinci döneminde ağzımıza etti.
ortada yönetim kalmamıştır , kim jong un kıskanarak terim'i izlemektedirterimin tek bir şansı var bu yönetimi göndermek
ortada yönetim kalmamıştır , kim jong un kıskanarak terim'i izlemektedir
Malesef öyle degil. Okadar oyuncu bedava yolladik, gitmeleri icin de para verdik.Aslında öyle bir şey yok yav totalde al sata bakarsak aldığı oyunculardan az buçuk kar ederek elden çıkarttık.
Yapılan yanlış başarısız olma ihtimali olmayan, Uefa kupasını paraya dökememek. Fener 2 sene sonra aldığı galibiyeti 20sene sonra bile satarken sen daha kupayı kazanmadan 3 sene sonra batık kulüp oldun.
Musafa cengiz yönetiminin ruh ikizleri tarafından yönetiliyordu kulüp
ego bünyende şişkinlik yaratmış hocam
hiç aynaya bakmıyorsun
düşüş trendine girdikten sonra toparlayamadı hiç. ayrılar, birkaç yıl sonra geri gelip başarılı olurdu. eğer takımı toparlayabilirse ilk defa bunu başarmış olacak..Sevgili hocamın aynalarla arası iyidir!!
Hocamı eleştirirken her zaman ihtiyatlı olmak lazım tam bitiyor dersin pat işleri yoluna sokar. sonra yine aynı döngü... Senelerdir tartışıp duruyoruz aslında bence en çok da bu durumu tartışmak lazım.
Vallahi o dönemin araştırmasını yaptım 7-8 yıl falan olmuştu forumda konusunu açmıştım forum taşınması derken kayboldu muhtemelen.Malesef öyle degil. Okadar oyuncu bedava yolladik, gitmeleri icin de para verdik.
Oyuncu aldirmayarak hata yapti. Çünkü atiyorum alanya macinda etebo ve taylan sakatken puan kaybedersek, kimse sakatliklari hatirlamayacak. Kimse yönetimin transfer yapmamasini da hatirlamayacak. Sadece lafi kendisi yiyecek. Ali Koç ersuna eksik kadro verdi ama tekmeyi yiyen ersun oldu cocu oldu. Yani isin özünde yönetime bir halt olmayacak kendisine olacak.
öyle bir şey olmayacak rengim
geçen sene önüne oyuncu yığıldı ama zar zor 5. bitirdi kimse dönüp de tek kelime etmedi edemedi kendisine
yönetim suçlandı hatta
Terim'in en büyük problemleri/yanlışları:
1. Ezber taktik anlayışı
2. Torpilcilik ve adaletsiz forma dağıtmak
3. Oyuna müdahalede yetersizliği
4. En büyük özelliği olan adam yönetimi özelliğinin kalmaması.
5. Etkisiz yardımcı antrenörleri arkasına doldurması