Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhangi bir başarısı bulunmayan karbonat Erol'a 3 ayrı takım çıkaracak kadro kurdu elalem. Bunu yaparken Ferdi, Ömer Faruk var vs. diye düşünmediler. Sergen'e bile ikinci santrafor dışında her istediğini bir şekilde aldılar.

Bunlara karşın halihazırda sekiz tane lig şampiyonluğu bulunan hoca da Taylan'dan 6, Emre'den 8 çıkarmaya muhtaç edildi. Yine şapkadan tavşan çıkarmasını bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.

şapkadan feguliyi çıkarmasın yeter

Fatih Altaylı: "Fatih Terim, stadyum koridorlarında yöneticilere küfür ederek geziyor."

Fatih Altaylı: "Fatih Terim, stadyum koridorlarında yöneticilere küfür ederek geziyor."

GALATASARAY'da TEK ADAM dönemi AN İTİBARİYLE başlamıştır.

terimin tek bir şansı var bu yönetimi göndermek

Borçlardan kendisi sorumlu tutulabilir dogru söylemiş. Ikinci döneminde ağzımıza etti.
Aslında öyle bir şey yok yav totalde al sata bakarsak aldığı oyunculardan az buçuk kar ederek elden çıkarttık.
Yapılan yanlış başarısız olma ihtimali olmayan, Uefa kupasını paraya dökememek. Fener 2 sene sonra aldığı galibiyeti 20sene sonra bile satarken sen daha kupayı kazanmadan 3 sene sonra batık kulüp oldun.

Musafa cengiz yönetiminin ruh ikizleri tarafından yönetiliyordu kulüp

Bende fatih terimi çok eleştirdim hatta son zamanlarda istifaya çağırdım ama bunun hata oldugunu anladım.

Nedenleri: Hepimiz avrupadaki gibi maç içinde 600 pas ve 1 snde ayaktan topu çıkarma geriye kalanınıda oyuncu performansıyla iyi bir futbol izlemek istiyoruz. Fatih terim 3 sezondur pas antrenmanı yaptırıyor, çünü takımın ayağına hakim olmasını istiyor. bunu sezonun başında başardıgını gördük. Ama takımında oyun kurucu 2 oyuncuya sahipsen bu senin suçun değildir. elbet bir rakibin oyun kurucularına press yaptırdıgında saha içinde etkin azalacaktı. yedek futbolcuların ilk 11 kadar yetenekli değilse daha fazla puan kaybedeceksin. 3 sezondur takıma futbol kültürünü bu çöp futbolcuların üstünde denemesi de onun suçu değil. çünkü yönetimin oyuncu satamıyor. evet transfer hataları vardır ama adem ve ozandan kazandığı para ve etkiyi diğer futbolcularından kazanamamıştır. Uefa kupası almış bir teknik direktör scoutun sesi duyulmaya başlandığında takımımıza scout kurduran kişi. taktik bilmez adam diye gömmeyelim. emin olun fenerbahçe veya beşiktaş'da böyle bir hoca olsaydı değil 1 sezon 4 sezon feda ederlerdi.

Aslında öyle bir şey yok yav totalde al sata bakarsak aldığı oyunculardan az buçuk kar ederek elden çıkarttık.
Yapılan yanlış başarısız olma ihtimali olmayan, Uefa kupasını paraya dökememek. Fener 2 sene sonra aldığı galibiyeti 20sene sonra bile satarken sen daha kupayı kazanmadan 3 sene sonra batık kulüp oldun.

Musafa cengiz yönetiminin ruh ikizleri tarafından yönetiliyordu kulüp
Malesef öyle degil. Okadar oyuncu bedava yolladik, gitmeleri icin de para verdik.

ego bünyende şişkinlik yaratmış hocam
hiç aynaya bakmıyorsun

Sevgili hocamın aynalarla arası iyidir!!

Hocamı eleştirirken her zaman ihtiyatlı olmak lazım tam bitiyor dersin pat işleri yoluna sokar. sonra yine aynı döngü... Senelerdir tartışıp duruyoruz aslında bence en çok da bu durumu tartışmak lazım.

Sevgili hocamın aynalarla arası iyidir!!

Hocamı eleştirirken her zaman ihtiyatlı olmak lazım tam bitiyor dersin pat işleri yoluna sokar. sonra yine aynı döngü... Senelerdir tartışıp duruyoruz aslında bence en çok da bu durumu tartışmak lazım.
düşüş trendine girdikten sonra toparlayamadı hiç. ayrılar, birkaç yıl sonra geri gelip başarılı olurdu. eğer takımı toparlayabilirse ilk defa bunu başarmış olacak..

Malesef öyle degil. Okadar oyuncu bedava yolladik, gitmeleri icin de para verdik.
Vallahi o dönemin araştırmasını yaptım 7-8 yıl falan olmuştu forumda konusunu açmıştım forum taşınması derken kayboldu muhtemelen.
Bazılar bedava gitse de totalde bir zarar görünmemektedir.

Terim'in en büyük problemleri/yanlışları:

1. Ezber taktik anlayışı
2. Torpilcilik ve adaletsiz forma dağıtmak
3. Oyuna müdahalede yetersizliği
4. En büyük özelliği olan adam yönetimi özelliğinin kalmaması.
5. Etkisiz yardımcı antrenörleri arkasına doldurması

Mood

photo6043934337948300080.webp

Oyuncu aldirmayarak hata yapti. Çünkü atiyorum alanya macinda etebo ve taylan sakatken puan kaybedersek, kimse sakatliklari hatirlamayacak. Kimse yönetimin transfer yapmamasini da hatirlamayacak. Sadece lafi kendisi yiyecek. Ali Koç ersuna eksik kadro verdi ama tekmeyi yiyen ersun oldu cocu oldu. Yani isin özünde yönetime bir halt olmayacak kendisine olacak.

Oyuncu aldirmayarak hata yapti. Çünkü atiyorum alanya macinda etebo ve taylan sakatken puan kaybedersek, kimse sakatliklari hatirlamayacak. Kimse yönetimin transfer yapmamasini da hatirlamayacak. Sadece lafi kendisi yiyecek. Ali Koç ersuna eksik kadro verdi ama tekmeyi yiyen ersun oldu cocu oldu. Yani isin özünde yönetime bir halt olmayacak kendisine olacak.

öyle bir şey olmayacak rengim

geçen sene önüne oyuncu yığıldı ama zar zor 5. bitirdi kimse dönüp de tek kelime etmedi edemedi kendisine

yönetim suçlandı hatta

öyle bir şey olmayacak rengim

geçen sene önüne oyuncu yığıldı ama zar zor 5. bitirdi kimse dönüp de tek kelime etmedi edemedi kendisine

yönetim suçlandı hatta

İyi de isin sonunda olan hep hocalara olur. Laf edip edilmemesi onemli deil

Terim'in en büyük problemleri/yanlışları:

1. Ezber taktik anlayışı
2. Torpilcilik ve adaletsiz forma dağıtmak
3. Oyuna müdahalede yetersizliği
4. En büyük özelliği olan adam yönetimi özelliğinin kalmaması.
5. Etkisiz yardımcı antrenörleri arkasına doldurması
:D td olmamasi icin her sey kendisinde mevcut gibi rtas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt