- 1 Ağustos 2009
- 47.126
- 49.449
- 4.878
Maalesef öyle görünüyor biraderimtd olmamasi icin her sey kendisinde mevcut gibi rtas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef öyle görünüyor biraderimtd olmamasi icin her sey kendisinde mevcut gibi rtas
Terim'in en büyük problemleri/yanlışları:
1. Ezber taktik anlayışı
2. Torpilcilik ve adaletsiz forma dağıtmak
3. Oyuna müdahalede yetersizliği
4. En büyük özelliği olan adam yönetimi özelliğinin kalmaması.
5. Etkisiz yardımcı antrenörleri arkasına doldurması
1- Ezberden kastım geçmiş taktik anlayışı değil. Sene başında hoşuna bir sistem gidiyor. 1 2 maç kazanıyor sonra saplanıp kalıyor o sisteme.1- Kendisi ezber taktiğinden vazgeçtiği için 3 yıldır sıkıntı yaşıyor
2- 5 milyon para verip alınan adamları oynatmamak başka bir cesaret ve Adem dışında bunun yerine oynasa daha iyi iş çıkartır denecek bir adama haksızlık yaptığını da görmedim
3- Aynen
4- Takımın en iyi oyunculardan yarısı bize gelmeden önce 5 tane maçını 90 dakika izlemediğimiz tipler
5- Bu sene başı pozisyonel antrenörlüğe geçerek yanındaki şakşakçıları dağıtması bu noktada daha iyi işler yapma hedefinde olduğunun göstergesi.
Aynen yönetim gidene kadar elestirmemeliyizYonetim kanadindan bugun yapilan aciklamalari gordukten sonra, Fatih Hoca’ya olan elestirilerime, bu yonetim defolup gidene kadar son verme karari aldim.
Cuma günü çok ağır eleştirmişsin doğru yanları da var ama bu yönetimle çalışmak hakikaten çok zor. Samattayı hoca diagne alınmadan istiyordu becerip alamadılar gittiler korkudan devre arası son gün 13 m bastılar. İşte böyle beceriksiz bir yönetim buYonetim kanadindan bugun yapilan aciklamalari gordukten sonra, Fatih Hoca’ya olan elestirilerime, bu yonetim defolup gidene kadar son verme karari aldim.
Babel'i kendi aldırdı Diagne'ye kendi onay verdi Belhanda'nın 2019 Ocak ayında gitmesine kendi mani oldu ? yani yönetim suçlu Fatih Terim tertemiz demek saçma geliyor banaBabel'i göndermek istedi,
Diagne'yi göndermek istedi,
Belhanda'yı göndermek istedi,
Feghouli'yi göndermek istedi,
Gönderemediler.
İstediği adamları alamadılar.
Daha önce istifa etmeyi birçok kez düşündüğüne eminim. Ki bunlardan birini kendisi de belirtti.
Kafasını sahaya verebildigine inanmıyorum. İstemediği bir sürü oyuncuyu motive edip maça çıkıyor.
Diagne'ye onay vermeseydi forvetsiz çıkacaktık ligin ikinci devresine zira listedeki hiçbir ismi alamadı yönetim son saniyeye kadar? He daha iyi olurdu denilebilir, tartışılır ancak Ocak 2019 sonrası Belhanda'nın performansı ve Çatne'nin golleri olmadan şampiyon olabilir miydik? Bilemiyorum. Belhanda özellikle son 6-7 maç çok iyi oynamıştı. Bu arada ben kendisine bahsettikleri gibi 9-10 milyon falan teklif edildiğini hiç sanmıyorum en fazla 4-5 vermişlerdir. Bir de ikinci devre daha iyi oynadı devre arası talibi varsa artması gerekirdi ona rağmen sezon sonu satamadılar kimseye çünkü kendisi 4 milyondan fazla para kazanıyor bizden. Ben bütün etkenlerden bağımsız(buna yönetim de dahil) sözleşmesinin sonuna kadar bizde kalacağını düşünüyorum bayadır. Babel konusu doğru işin açıkçası hiç de istememiştim büyük bir hata oldu alınması.Babel'i kendi aldırdı Diagne'ye kendi onay verdi Belhanda'nın 2019 Ocak ayında gitmesine kendi mani oldu ? yani yönetim suçlu Fatih Terim tertemiz demek saçma geliyor bana
En az yönetim kadar Fatih Terim'de suçlu ama Fatih Terim'in ismi ağır basıyor işte
Serdar Ali Çelikler: