Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'in en büyük problemleri/yanlışları:

1. Ezber taktik anlayışı
2. Torpilcilik ve adaletsiz forma dağıtmak
3. Oyuna müdahalede yetersizliği
4. En büyük özelliği olan adam yönetimi özelliğinin kalmaması.
5. Etkisiz yardımcı antrenörleri arkasına doldurması

1- Kendisi ezber taktiğinden vazgeçtiği için 3 yıldır sıkıntı yaşıyor
2- 5 milyon para verip alınan adamları oynatmamak başka bir cesaret ve Adem dışında bunun yerine oynasa daha iyi iş çıkartır denecek bir adama haksızlık yaptığını da görmedim
3- Aynen
4- Takımın en iyi oyunculardan yarısı bize gelmeden önce 5 tane maçını 90 dakika izlemediğimiz tipler
5- Bu sene başı pozisyonel antrenörlüğe geçerek yanındaki şakşakçıları dağıtması bu noktada daha iyi işler yapma hedefinde olduğunun göstergesi.

1- Kendisi ezber taktiğinden vazgeçtiği için 3 yıldır sıkıntı yaşıyor
2- 5 milyon para verip alınan adamları oynatmamak başka bir cesaret ve Adem dışında bunun yerine oynasa daha iyi iş çıkartır denecek bir adama haksızlık yaptığını da görmedim
3- Aynen
4- Takımın en iyi oyunculardan yarısı bize gelmeden önce 5 tane maçını 90 dakika izlemediğimiz tipler
5- Bu sene başı pozisyonel antrenörlüğe geçerek yanındaki şakşakçıları dağıtması bu noktada daha iyi işler yapma hedefinde olduğunun göstergesi.
1- Ezberden kastım geçmiş taktik anlayışı değil. Sene başında hoşuna bir sistem gidiyor. 1 2 maç kazanıyor sonra saplanıp kalıyor o sisteme.
2- Haklı olabilirsin lakin zor da kalmadıkça genç oyuncu oynatmıyor. Torpilli topçuları var ne yapsalar vazgeçemiyor. Yedekten aldıkları bile torpilli geliyor gözüme. Milli takımdayken de böyleydi.
4- Adam yönetiminden kastım ise şu sahada gamsız gamsız gezen adamlara ayar veremiyor artık. Kenarda terim varken topçular eskiden böyle miydi? Gamsız feghouliyi yakın zamanda kulübeye hapsetti, geçen sezondan beri bir fiske dahi vurmadı tabiri caizse.
5- Profesyonel anlamda doğru bir antrenör ekibi kurmuş olabilir belki ama taktik teknik anlayış oyuna müdahale tamamen terimin tekelinde. Bir tanesi akıl vermiyor veremiyor.

Yonetim kanadindan bugun yapilan aciklamalari gordukten sonra, Fatih Hoca’ya olan elestirilerime, bu yonetim defolup gidene kadar son verme karari aldim.
Cuma günü çok ağır eleştirmişsin doğru yanları da var ama bu yönetimle çalışmak hakikaten çok zor. Samattayı hoca diagne alınmadan istiyordu becerip alamadılar gittiler korkudan devre arası son gün 13 m bastılar. İşte böyle beceriksiz bir yönetim bu

2020-10-02 (155).webp

hedeflerine odaklandigin andan itibaren yolundaki taslari devirmene Allah yardim etsin.edecekte insallah.21 aralik 2020ye taktim ben.bakalim ne olacak sonrasında

En baştan şunu söyliyim.Hoca şu etobo gibi bir adamı rangers maçında ilk 11 de oynatmayışını nasıl açıklayacaksın.gerçekten çık merak ediyorum şu kadroda bu adamı o maçta oynatmıyorsan senin başarısız olman eleştiri alman çok normal.Hatta transferde neden bu kadar başarısız olduğun bu tercihde gizli.
Hayır bakın kerem neden oynamadı oğulcan neden oynamadı demiyorum.Bunları normal karşılayabiliriz.ama etobonun olmaması tam bir rezilliktir.

Gelelim ikinci noktaya. Benim bildiğim
Fatih terim geçmişde oyuncu değişikliklerini her zaman erken yapardı.Şimdi yetmiş seksen dakikayı beklemesi inanılır gibi değil.Beş oyuncu değişikliliği varken bunu yapması gerçekten rezillik.
Eğerki tüm bunlar yönetimle aralarında olan sürtüşmeden dolayı bilerek sabote ediyorsa o hoca açısından çok daha büyük fiyasko.

Yahu hoca Allah aşkına şu transfer işini bırak..Sen eksik bölgeleri söyle işi bilenler yapsın bu işii..Galatasaray için egonu bir kenarıya koy..egonu Galatasarayın izerinde görme.Eğer bunu yapamıyorsan aslolan Galatasaraydır gerisi teferruattır yalanını söylemeyeceksin.İşte film burada kopuyor.

Tabiki işi bilen kısmını bulacak olan yönetim.Onların durum daha vahim olduğu için buradada sıkıntı var.
Oradada albayrak ve cengiz denen sözde Galatsaraylılar ego kastığı için Galatasaray umurlarında olmadığı için işi bilenleri başa getirmiyorlar.

Yahu hoca kendisine düşen görevi yapsa ve yapacağı iş o kadar kadar basit ki yemin ederim aslında hiç laf ettirmez kendisine.Ama yaptıkarı inanılır gibi değil..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babel'i göndermek istedi,
Diagne'yi göndermek istedi,
Belhanda'yı göndermek istedi,
Feghouli'yi göndermek istedi,

Gönderemediler.

İstediği adamları alamadılar.

Daha önce istifa etmeyi birçok kez düşündüğüne eminim. Ki bunlardan birini kendisi de belirtti.

Kafasını sahaya verebildigine inanmıyorum. İstemediği bir sürü oyuncuyu motive edip maça çıkıyor.
Babel'i kendi aldırdı Diagne'ye kendi onay verdi Belhanda'nın 2019 Ocak ayında gitmesine kendi mani oldu ? yani yönetim suçlu Fatih Terim tertemiz demek saçma geliyor bana

En az yönetim kadar Fatih Terim'de suçlu ama Fatih Terim'in ismi ağır basıyor işte

Babel'i kendi aldırdı Diagne'ye kendi onay verdi Belhanda'nın 2019 Ocak ayında gitmesine kendi mani oldu ? yani yönetim suçlu Fatih Terim tertemiz demek saçma geliyor bana

En az yönetim kadar Fatih Terim'de suçlu ama Fatih Terim'in ismi ağır basıyor işte
Diagne'ye onay vermeseydi forvetsiz çıkacaktık ligin ikinci devresine zira listedeki hiçbir ismi alamadı yönetim son saniyeye kadar? He daha iyi olurdu denilebilir, tartışılır ancak Ocak 2019 sonrası Belhanda'nın performansı ve Çatne'nin golleri olmadan şampiyon olabilir miydik? Bilemiyorum. Belhanda özellikle son 6-7 maç çok iyi oynamıştı. Bu arada ben kendisine bahsettikleri gibi 9-10 milyon falan teklif edildiğini hiç sanmıyorum en fazla 4-5 vermişlerdir. Bir de ikinci devre daha iyi oynadı devre arası talibi varsa artması gerekirdi ona rağmen sezon sonu satamadılar kimseye çünkü kendisi 4 milyondan fazla para kazanıyor bizden. Ben bütün etkenlerden bağımsız(buna yönetim de dahil) sözleşmesinin sonuna kadar bizde kalacağını düşünüyorum bayadır. Babel konusu doğru işin açıkçası hiç de istememiştim büyük bir hata oldu alınması.

çatne yerine daha ucuza bir golcu alinsaydi daha iyi olurdu (mesela vedat muriqi), lakin o gelmeseydi sampiyon olamazdik. rize maci ile bjk macinda etkili olmustu

keske catneyi alirken çatne + treze paketi yapsaydik

Serdar Ali Çelikler:

“Fatih hoca gündem değiştirme ve algı yaratmada dünyaya ders verir. Trump gelsin, hocadan ders alsın."

(Haber Global)

Bizim hocanın vasfına bakın birde Avrupa'da ki hocaların vasfına bakın.

Düşünsene senelik 20 milyon lira alan ve 500 milyon liralık kadroyu emanet ettiğin eleman'in, en önemli iki vasfı :
ayak tenisi ve gündem değiştirme yeteneği :((

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt