Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Gomis'in yollanması doğruydu. Tıpkı Fernando'nun yollanması gibi. Yönetimin çapsızlığıyla yerlerini dolduramaması ise ayrı mevzular.Herkesin düşüncesine saygım var .Futbol artik bizim gibi sevgi ile bakmıyor profesyonel bir iş bu .Gomis i yolladin ne oldu kaç oyuncu aldın doldu mu yeri cagne andone adem falcao mitroglu kac para gitti bir takim daha kurulurdu o paralara .Artı ben bıktım egosu büyük insanlardan ben ogrenmem ogretirim olayından alsın belhandasini ve kaos oyununu gitsin artık ..
Ben de bu boktan futboldan bıktım ve artık emekli olmasını istiyorum. Ama hocayı aldırdığı oyuncular üzerinden vurmak hakkaniyetli değil.
Bazen 5 yabancı vs gibi dinazorca ve aptalca mecburiyetler transfer hatalarına sebep oldu, bazen de aldırdığı oyuncular tutmadı. Dünyada her aldırdığı topçu tutan bir hoca zaten yok. Ona bakacak olursak adam Moder, Houge, Jozwiak, Samatta, Coulibaly filan da istedi ama hiçbirini alamadılar. Marcao ve Luyindama'yı aldırdı, şampiyon yaptılar ve takımda şu anda para edecek tek adamlar da bunlar.