Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin düşüncesine saygım var .Futbol artik bizim gibi sevgi ile bakmıyor profesyonel bir iş bu .Gomis i yolladin ne oldu kaç oyuncu aldın doldu mu yeri cagne andone adem falcao mitroglu kac para gitti bir takim daha kurulurdu o paralara .Artı ben bıktım egosu büyük insanlardan ben ogrenmem ogretirim olayından alsın belhandasini ve kaos oyununu gitsin artık ..
Gomis'in yollanması doğruydu. Tıpkı Fernando'nun yollanması gibi. Yönetimin çapsızlığıyla yerlerini dolduramaması ise ayrı mevzular.
Ben de bu boktan futboldan bıktım ve artık emekli olmasını istiyorum. Ama hocayı aldırdığı oyuncular üzerinden vurmak hakkaniyetli değil.
Bazen 5 yabancı vs gibi dinazorca ve aptalca mecburiyetler transfer hatalarına sebep oldu, bazen de aldırdığı oyuncular tutmadı. Dünyada her aldırdığı topçu tutan bir hoca zaten yok. Ona bakacak olursak adam Moder, Houge, Jozwiak, Samatta, Coulibaly filan da istedi ama hiçbirini alamadılar. Marcao ve Luyindama'yı aldırdı, şampiyon yaptılar ve takımda şu anda para edecek tek adamlar da bunlar.

Burada belli bir kültür var. Emile Zola okumuş insanlar burası. Yanımızda bir kişi olmasa bile, j’accuse deyip, itham ediyorum deyip, ayağa kalkabilecek insanların topluluğudur burası ve ben de sizi itham ediyorum. Ben de sizi itham ediyorum. İtham ettiğim için beyler, sizleri ibra etmeyeceğim. İdari mali kısmı bir kenara, Galatasaray tarihi önünde, Galatasaray değerleri önünde, sizi ibra etmeyeceğim.

İtham ediyorum ve çözüm belli diyorum beyler: istifa, istifa, istifa!

Burada belli bir kültür var. Emile Zola okumuş insanlar burası. Yanımızda bir kişi olmasa bile, j’accuse deyip, itham ediyorum deyip, ayağa kalkabilecek insanların topluluğudur burası ve ben de sizi itham ediyorum. Ben de sizi itham ediyorum. İtham ettiğim için beyler, sizleri ibra etmeyeceğim. İdari mali kısmı bir kenara, Galatasaray tarihi önünde, Galatasaray değerleri önünde, sizi ibra etmeyeceğim.

İtham ediyorum ve çözüm belli diyorum beyler: istifa, istifa, istifa!

Aynacı mehmet karlının sözleri değil mi ? niyeyse sonradan ortadan kayboldu uyanık.

yönetimin başına gec acil

1602343582128.webp

1602343592952.webp

damat bey hangi holdingin sahibi acaba

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt