Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Anlamıyorum ustat seni.Ne demesini bekliyorsun ? Aynı şekilde Falcaoya karşı da
sualine pmden cevap verdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamıyorum ustat seni.Ne demesini bekliyorsun ? Aynı şekilde Falcaoya karşı da
Bu saydıgın oyuncuların hepsinide kendi aldırdı arda icin yönetimi bile karşısına aldı yok öyle yagma yönetim kadar kendide sorumlu bu durumdan senelerdir sürekli bi oyuncu sürkülasyonu ama oyunda 1 gram düzelme yok demekki sorun sade kadro degil görün artık bazı şeyleriKadro kaliten yerlerde. Rakibin eldeki oyuncularla 2 tane ilk 11 kurabiliyorken sen ilk 11'e 3 senedir top oynamayan Arda, sürekli oraya buraya kiralanan bu sene antrenman görmemiş Etebo, geçen sene herkesin eleştirdiği bundan futbolcu olmaz dediğimiz Taylan. Kalede kova Fatih. Gamsız Babel.
Fatih Terim maalesef Gasperini değil, eldeki oyunculardan maksimum fayda sağlayabilecek bi oyun aklı kurup sahaya yansıtamıyor. Fatih Terim gelmiş geçmiş en iyi hocadır Türkiye'de ama o bile senelerdir elinde iyi kadro varsa öyle başarı sağladı. Şuanki kadroya dünyanın en iyi tdlerini getir yine başarı mucize olur. Futbolda en önemli şey kadro kadro kadro. Real Madridin Shaktara yenilmesinin sebebide buydu dün.
Bir yandan bende birakmali diyorum ama diger yandan bu şartlar da turkiyede baska bi td yapabilir mi emin degilim. Ha paramiz olsa catir catir transfer yapsak bende yabanci td isterdim, ama öyle bi durumumuz yok malesef
Ya öyle de 2 sene sampiyon olurken de öyle aman aman futbol oynamadan olduk ama olduk sonucta. Bu kadroya kimi getirsen daha iyisini yapabilecegini sanmiyorum. En fazla 1-2 genc oynatir. Keske hocada şans verse artik genclere. Eldekiler le olmuyor cunku ama dedigim gibi şu an da yabanci biriyle bu kadroyla hic olmaz. Örnekleri mevcut cunku. Yerli olarak da aklima pek gelen yok. Anca avciyla sezonu bitiririz belki. Oda görmek icin ne yapip yapamiyacagini.. demem o ki transfer olmadan kimi getirsen pek bisey degiscegini sanmiyorum..Neyi yapabilir mi renktaş? G.otu boklu Erol ve Çağdaş karşısında futbol olarak ezilmeyi mi, ezber haline gelmiş orta sahayı boşaltıp forveti doldurup defanstan top şişirme dehasını mı yoksa 80 ya da 90 da gerideyken yanlış oyuncu değişikliğini mi? Çaycı Ahmet abi de yapar bunları hem de 3 milyona değil 3 bine. Daha antrenman olayına girmedim bak. Bitmiş artık kafada futbol ne beklenir ki bu saatten sonra ?
@skorermilliyetŞükrü Hanedar, Florya’daki ofisinden eşyalarını topladı, Terim’den uzak bir odaya taşındı. İşin özeti, hoca Hanedar’a ‘git’ diyor, kapıyı gösteriyor mesajını veriyor. Hanedar ise resmen gönderilmeyi bekliyor, yani istifa etmiyor."
✍ Bilal Meşe
@skorermilliyet
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayır gayet iyi göründüğü falan yoktu sadece kendisini iyi pazarlıyordu maçtan sonra bir kaç fiyakalı taktik teknik laflarla.Teknik taktik diyoruz da, avci bu işlerde gayet iyi görunuyor ama bjk de durumunu görduk...