Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca canını seveyim şu Kılınç'ı sağ kanat oynatmaktan vazgeç artık, çocuğu izlerken benim içim daralıyor yemin ederim.

Çok kötü, gerçekten çok kötü bir ilk yarı. Bu futbolu kadro kalitesi veya eksiklik ile tanımlayamazsınız. Sahadaki şey tek kelime ile rezillik. Sahadaki oyuncuların yaratıcılıkları sınırlı olabilir ama, bu düzgün bir sistemin işleyemeyeceği veya organizasyon yapılamayacağı anlamına gelmez. Saracchi bindirip dursun? Eee..

Bırak şu takımı malum şahısın ülkeyi getirdiği hale getirmeden. 3 yıldır iyiden kötüye doğru giden bir oyun var her gün daha da geliştiriyor mübarek kötü olmak konusunda. Bundan sonra kim gelirse gelsin yav daha kötü ne yapabilir zaten biraz da o yapsın gerekirse en azından yeni bir şeyler dener bıktım bu rezaletten

20201031_195223.webp

BABEL'i aldırdı, 2.5 milyon 3 sene, 1 devre oynattı istemedi kiraladı adam döndü şimdi onun sayesinde öne geçtik ve ona muhtaç
belhandayı sattırmadı kaldı şamp yaptı, 1 senedir yönetimle beraber taraftara yem ediyor zaten öyle olan adamı, takımı taşıyor
13 m verdirdiği diagne 50 kişiyle seks partisi yapıp maça çıkıyor gibi
falcaoya girmiyorum
taylanı aldı 1 sene oynatmadı şimdi ona muhtac
seneye devam ederse ogulcan 11 falan oynar garanti

Hocam kafasina vura vura babeli futbola döndürdü takimin yildizi yapti. Hocamiz bir topcuyu daha futbola kazandırdı. Helal olsun.

Bırak şu takımı malum şahısın ülkeyi getirdiği hale getirmeden. 3 yıldır iyiden kötüye doğru giden bir oyun var her gün daha da geliştiriyor mübarek kötü olmak konusunda. Bundan sonra kim gelirse gelsin yav daha kötü ne yapabilir zaten biraz da o yapsın gerekirse en azından yeni bir şeyler dener bıktım bu rezaletten
Hain seni. 2000'de UEFA Kupası'nı kazandırmış TD'ye başkaldırmak ha? İyi futbol isteyen PL'ye gitsin. Burda ayak tenisi var kardeşim!

Hain seni. 2000'de UEFA Kupası'nı kazandırmış TD'ye başkaldırmak ha? İyi futbol isteyen PL'ye gitsin. Burda ayak tenisi var kardeşim!
Ya ironi yapmışın anlıyorum ama gerçekten abartmıyorum tamam arabesk olacak ama baba yadigarı tek bu var ve bu yaşıma kadar iki maç üst üste kaçırdığım olmamıştır özel durumlar harici ama bu yıl artık illallah ettim ya tahammül edilir katlanılır yani kalmadı bu oyunun insan sevdiği takımın maçını izleyemez mi? İçim sıkılıyor, daralıyorum bunlar kenarda nasıl defalarca aynı şeye tahammül edebiliyor aklım almiyor.

Ya ironi yapmışın anlıyorum ama gerçekten abartmıyorum tamam arabesk olacak ama baba yadigarı tek bu var ve bu yaşıma kadar iki maç üst üste kaçırdığım olmamıştır özel durumlar harici ama bu yıl artık illallah ettim ya tahammül edilir katlanılır yani kalmadı bu oyunun insan sevdiği takımın maçını izleyemez mi? İçim sıkılıyor, daralıyorum bunlar kenarda nasıl defalarca aynı şeye tahammül edebiliyor aklım almiyor.
Boşver üstat maç için canını sıkma, değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt