- 4 Ağustos 2009
- 91.054
- 72.496
- 5.358
Hocam acil devre arasında yönetime salla da takim ikinci yarıda şov yapsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakikaten her şey yolundaymış hocam allah razı olsun senden. Oynadığımız futboldan dolayı gözlerim kamaşıyor.
ASUS_X00LDA cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hain seni. 2000'de UEFA Kupası'nı kazandırmış TD'ye başkaldırmak ha? İyi futbol isteyen PL'ye gitsin. Burda ayak tenisi var kardeşim!Bırak şu takımı malum şahısın ülkeyi getirdiği hale getirmeden. 3 yıldır iyiden kötüye doğru giden bir oyun var her gün daha da geliştiriyor mübarek kötü olmak konusunda. Bundan sonra kim gelirse gelsin yav daha kötü ne yapabilir zaten biraz da o yapsın gerekirse en azından yeni bir şeyler dener bıktım bu rezaletten
Ya ironi yapmışın anlıyorum ama gerçekten abartmıyorum tamam arabesk olacak ama baba yadigarı tek bu var ve bu yaşıma kadar iki maç üst üste kaçırdığım olmamıştır özel durumlar harici ama bu yıl artık illallah ettim ya tahammül edilir katlanılır yani kalmadı bu oyunun insan sevdiği takımın maçını izleyemez mi? İçim sıkılıyor, daralıyorum bunlar kenarda nasıl defalarca aynı şeye tahammül edebiliyor aklım almiyor.Hain seni. 2000'de UEFA Kupası'nı kazandırmış TD'ye başkaldırmak ha? İyi futbol isteyen PL'ye gitsin. Burda ayak tenisi var kardeşim!
Boşver üstat maç için canını sıkma, değmez.Ya ironi yapmışın anlıyorum ama gerçekten abartmıyorum tamam arabesk olacak ama baba yadigarı tek bu var ve bu yaşıma kadar iki maç üst üste kaçırdığım olmamıştır özel durumlar harici ama bu yıl artık illallah ettim ya tahammül edilir katlanılır yani kalmadı bu oyunun insan sevdiği takımın maçını izleyemez mi? İçim sıkılıyor, daralıyorum bunlar kenarda nasıl defalarca aynı şeye tahammül edebiliyor aklım almiyor.