- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
yeni sayfa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Can Karabacak ağlıyor zaten yav baksana 7/24 hocaya sallamaya başlamışBir gün ağlatmadığım tüm Rizeliler için benden özür dileyeceksiniz.
FT
gülmekten olabilir belki reisBir gün ağlatmadığım tüm Rizeliler için benden özür dileyeceksiniz.
FT
gülmekten olabilir belki reis
çok destekledik de sen ben galatasarayı daha fazla düşünüyoruzdur emin ol knk@Can Karabacak ağlıyor zaten yav baksana 7/24 hocaya sallamaya başlamış
aynen kankaçok destekledik de sen ben galatasarayı daha fazla düşünüyoruzdur emin ol knk
yav knk bana yapmaaynen kanka
![]()
veteran takıma koymamız unutulmuş
veteran takıma koymamız unutulmuş
ee noldu koydun da?
biri ivmeyi fezaya çekip haftada 3 gün maçla cebelleşirken senin ivne magmaya ilerleyip "zaten yoğunluğu kaldıramıyoduk yea" şeklinde savunmalar geliyor sevgili fati hoça tarafından. koyup sokup çıkartmayla olsaydı bu iş mangalda kül bırakmazdık
Adamlar Ankaragücü'nün Türkiye Kupası maçlarını izliyorlar yav dert sahibi olmak ve etmek için. Kafalar gitmiş.
ankaragücünün lig maçlarını tavsiye ederim sana. hele son hafta oynadığı bir rakip vardı. üff
dert edinmek için gerçek bir challenge. bozulan kafaları yerine getirip realizmin doruklarında gezdiriyor