Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok destekledik de sen ben galatasarayı daha fazla düşünüyoruzdur emin ol knk
aynen kanka :D

071565211016.jpg

bu makasçı hodja geçenlerde sorulduğunda yine "benlik bir şey yok ben uyardığım için daha önceden..." diye cevap vermişti
ne anlamak lazım bundan?
a) sizden sorgusuz sualsiz şak şak istiyorum
b) benden geçti ama çaktırmayın
c) şerefsizim bi ocak her şeyi halleder

bu arada bir yerlerde aynı topraklara ait bir takım veteran takımıyla makas iğne iplik dinlememekle meşgul

veteran takıma koymamız unutulmuş

ee noldu koydun da?
biri ivmeyi fezaya çekip haftada 3 gün maçla cebelleşirken senin ivne magmaya ilerleyip "zaten yoğunluğu kaldıramıyoduk yea" şeklinde savunmalar geliyor sevgili fati hoça tarafından. koyup sokup çıkartmayla olsaydı bu iş mangalda kül bırakmazdık

ee noldu koydun da?
biri ivmeyi fezaya çekip haftada 3 gün maçla cebelleşirken senin ivne magmaya ilerleyip "zaten yoğunluğu kaldıramıyoduk yea" şeklinde savunmalar geliyor sevgili fati hoça tarafından. koyup sokup çıkartmayla olsaydı bu iş mangalda kül bırakmazdık

koyduk övdüğün takıma rtaş onu söyledim hocanın quoteları beni ilgilendirmez
bşehir 0 - 2 GS diye bir skor hatırlıyorum sadece

Adamlar Ankaragücü'nün Türkiye Kupası maçlarını izliyorlar yav dert sahibi olmak ve etmek için. Kafalar gitmiş.

ankaragücünün lig maçlarını tavsiye ederim sana. hele son hafta oynadığı bir rakip vardı. üff
dert edinmek için gerçek bir challenge. bozulan kafaları yerine getirip realizmin doruklarında gezdiriyor

Sezon sonu yerini okan buruk a bırakıp gerekirse sportif direktör olmalı ama kesinlikle teknik direktörlüğe dönmücegini belirtmeli yoksa okan buruktan alacamız verimide alamayız

ankaragücünün lig maçlarını tavsiye ederim sana. hele son hafta oynadığı bir rakip vardı. üff
dert edinmek için gerçek bir challenge. bozulan kafaları yerine getirip realizmin doruklarında gezdiriyor

Ben bir Terim düşmanı olduğum için Galatasaray'ın kazandığı maçları izleyemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt