Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim | Turkish League Headscout

1604579013214.webp

Hocam artık bahane, torpil ve ezber futbol yok. Lütfen kendinize geliniz.

Sahada ciddi anlamda güzel futbol oynayan bir takım görmek istiyorum. Her atağı heyecan yaratan takımdık ne hale geldik
beklerini iyi kullanan,cezasahasında kalabalık,gol kaçırsa dahi vazgecmeyen hücumcu bi Galatasaray görecegiz inşallah

Hiç ümidim yok. Oyun hızımız o kadar düşük, hücumda o kadar azız ki... İzlerken içim sıkılıyor.
fatih terimde acizleşti ve fatih terim bu degil.bunu terim hayranları ile futbol konusurken de duyuyorum,hocayı eleştiriyolar.ama adam hani belli bi yaşa geldi,yorulabilir zaman zaman,biraz anlayıs gerekiyo.çok yalnız kaldı hoca,yalnızlıgına veriyorum bütün bu durumları ve caresizliğini

futbol elbet düzelecek ya,ligde digerleri de iyi degil henüz.hoca asıl 11i bulamadı ama bulacak

CL sonucundan bagimsiz sezon basinda IBB yi yendik ama onlar sezon basinda kötüyken simdi git gide iyiye gidiyorlar düzeliyorlar.

Biz ise ilk 2 hafta yok söyle sampiyon oluruz yok böyle ligin favorisiyiz, mevcut durumumuz ortada.
sezonun ilk maçı hariç iyi oynamadı takım

arkadaşlar bu zayıf orta saha ile şampiyon olursak büyük başarı olur. kimse büyük beklentiye girmesin.

Once forvetler degismeli, sonra en az 1 kanat ve orta saha alinmali
Ortaya 1 değil 2 tane şart. 10 numaraya bir adam şart. Melo Selçuk Sneijder kalitesinde olmasa da benzer tipte bir 3lü gerekli.

1 golcü hızlı kanat şart. 1 de leblebici golcü şart.

Yoksa göze hoş gelen futbol filan oynayamayız.

Sözün özü değişimin ortasahada başlaması kanaatindeyim.

Ortaya 1 değil 2 tane şart. 10 numaraya bir adam şart. Melo Selçuk Sneijder kalitesinde olmasa da benzer tipte bir 3lü gerekli.

1 golcü hızlı kanat şart. 1 de leblebici golcü şart.

Yoksa göze hoş gelen futbol filan oynayamayız.

Sözün özü değişimin ortasahada başlaması kanaatindeyim.
Bana kalsa 6 yeni oyuncu alirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt