Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
hocam idmanlarda esofman ayakkabi uyumuna dikkat ettigin kadar takimin top oynamasina dikkat etsen iyi olurdu be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su basligi lutfen edit edelim artik
Fatih Terim | Turkish League HeadscoutFatih Terim | The Best olarak mı
makattaki yazıda revizasyona gitmek gerekli gibi, yeşilimsi renkler hoş olacaktır
beklerini iyi kullanan,cezasahasında kalabalık,gol kaçırsa dahi vazgecmeyen hücumcu bi Galatasaray görecegiz inşallahHocam artık bahane, torpil ve ezber futbol yok. Lütfen kendinize geliniz.
Sahada ciddi anlamda güzel futbol oynayan bir takım görmek istiyorum. Her atağı heyecan yaratan takımdık ne hale geldik
Ne zaman?beklerini iyi kullanan,cezasahasında kalabalık,gol kaçırsa dahi vazgecmeyen hücumcu bi Galatasaray görecegiz inşallah
şu süreci iyi atlatırsak 14 aralıktan 1 hafta öncesi itibariyle ve sonrası seri galibiyete dönüşebilir,hoca tabi fırsatı degerlendirse kasım-aralık 2011 deki gibiNe zaman?
Hiç ümidim yok. Oyun hızımız o kadar düşük, hücumda o kadar azız ki... İzlerken içim sıkılıyor.beklerini iyi kullanan,cezasahasında kalabalık,gol kaçırsa dahi vazgecmeyen hücumcu bi Galatasaray görecegiz inşallah
fatih terimde acizleşti ve fatih terim bu degil.bunu terim hayranları ile futbol konusurken de duyuyorum,hocayı eleştiriyolar.ama adam hani belli bi yaşa geldi,yorulabilir zaman zaman,biraz anlayıs gerekiyo.çok yalnız kaldı hoca,yalnızlıgına veriyorum bütün bu durumları ve caresizliğiniHiç ümidim yok. Oyun hızımız o kadar düşük, hücumda o kadar azız ki... İzlerken içim sıkılıyor.
bu sivas maci kritik sivas kotu baslasa da kuvvetli takim sayilir bi galibiyet kafa olarak da rahatlatir takimi kendilerine gelirler gibiHiç ümidim yok. Oyun hızımız o kadar düşük, hücumda o kadar azız ki... İzlerken içim sıkılıyor.
sezonun ilk maçı hariç iyi oynamadı takımCL sonucundan bagimsiz sezon basinda IBB yi yendik ama onlar sezon basinda kötüyken simdi git gide iyiye gidiyorlar düzeliyorlar.
Biz ise ilk 2 hafta yok söyle sampiyon oluruz yok böyle ligin favorisiyiz, mevcut durumumuz ortada.
Once forvetler degismeli, sonra en az 1 kanat ve orta saha alinmaliHiç ümidim yok. Oyun hızımız o kadar düşük, hücumda o kadar azız ki... İzlerken içim sıkılıyor.
Ortaya 1 değil 2 tane şart. 10 numaraya bir adam şart. Melo Selçuk Sneijder kalitesinde olmasa da benzer tipte bir 3lü gerekli.Once forvetler degismeli, sonra en az 1 kanat ve orta saha alinmali
Bana kalsa 6 yeni oyuncu alirimOrtaya 1 değil 2 tane şart. 10 numaraya bir adam şart. Melo Selçuk Sneijder kalitesinde olmasa da benzer tipte bir 3lü gerekli.
1 golcü hızlı kanat şart. 1 de leblebici golcü şart.
Yoksa göze hoş gelen futbol filan oynayamayız.
Sözün özü değişimin ortasahada başlaması kanaatindeyim.
Olabilir. Bi Kılınça kıyamadım ama ön tarafın komple değişmesi faydamıza olurBana kalsa 6 yeni oyuncu alirim
bu sivas maci kritik sivas kotu baslasa da kuvvetli takim sayilir bi galibiyet kafa olarak da rahatlatir takimi kendilerine gelirler gibi
iyi oyun beklentisi yok 3 pts alalim ocak’a kadar götürürüzOlur mu dersin? Galibiyet belki gelir ama oyun tatmin eder mi hiç emin değilim.