Safımızda görmek isteriz seni abi. Lakin Terim toplarına hiç girmiyorsun.
İkinci şampiyonluk senesinde çok eleştirmiştim. Özellikle de takımı yalnız bıraktığı dönemlerde.
Mou'yu da çok eleştiririm mesela ama Klopp, Pep, Poşet gibi adamları severim. Mou ve FT kazanmaya oynar ama iyi ayakları sayesinde alır maçı. Diğerleri ise iyi top oynatmaya oynar, galibiyet arkasından gelir derler ki her zaman gelmez.
Gel gelelim iyi top oynatmak için de ya para dökerler ya da ciddi zaman kaybederler. Kloppla boşa geçen 2.5 sezon mesela, başarısız geçen 2.5 sezonu bizde bile geçiremezken yüksek imkanlı olduğu Liverpool'da geçirdi. Sonrasında başarılı olmaya başladı.
Hocayı çok severim ama bu genelde saha içi için değil saha dışı için olmuştur. 2000li dönemde futboldan anlamazdık izlesek de, kuzenim vardı, başarıları getiren Hagi idi demişti hep yani o dönemde de aslında hoca taktik konusunda eleştiriliyormuş ki 2010da kullanılan gegenpressingin kendi çapında bir uyarlamasını oynatıyormuş aslında.
Yine de 2011/2012 dışında Terimin takımca bir şey oynattığını orta/uzun dönemde görmedim ben, o başarılı olur kupa kazandırır.
Destekleme konusu ise şöyle, o Fb başkanı ona laf attığından beridir hocamın yanındayım, yanında da olacağım. Başarısız olup gitmesini istemiyorum gidecekse de başarılı olup gitsin bence bunu denemeye hakkı var. Bu sene başı yapılanlar başka hocaya yapılsa bence zaten 50 kere giderdi.
Son döneminde takımca iyi futbol oynattığı sadece 8 maçlık dönem var geçen sene ki bunu uzun aüredir deniyor. Akbaba transferindeki ana amaç Belhanda ile çift oynatmaktı mesela ortada bu da bariz. Yani deniyor ama denemelerine uygun bir takım yok.
Ne olur, nereye gider bilmiyorum ama dediğim gibi hoca kaldığı sürece destekçisiyim. Benimki biat değil, Derwall geleceğini bilsem gitsin derim ki asıl sıkıntı da giderse yerine daha iyisi gelmeyecek.